HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de Zarguzon Adi »

gor965 scrie:
matei1971 scrie:.................................
Iar pt la anul angajati o echipa de arbitri profesionisti si impartiali .............
Ai impresia ca anul asta ,arbitrii n-au fost profesionisti ?!...arbitrii delegati de cluburi au facut treaba lor si treaba managerilor...au cantarit nonstop ,au alergat de colo colo , au spionat, au supravegheat ,au carat mancare ,au vanat greseli, au fost "patrioti" (au tinut cu tara lor) ,etc. ,etc. ... daca puteau sa intre si la pescuit in locul titularilor ,cred ca era toata lumea multumita ! :lol: :lol: :lol:
Anul acesta arbitrajul a fost " pilaf " si s-a vazut de la prima pana la ultima mansa; pe multi deranjeaza o echipa de arbitrii impartiali si profesionisti dar aceasta este solutia pentu a evita ce sa intamplat anul acesta.

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

foarte corect ca arbitrii sa fie impartiali. APS-U anul trecut a arbitrat foarte bine toate mansele. chiar daca mi-au judecat stramb o contestatie...tot am stat linistit ca nu fac avantaje nimanui. Solutia este sa arbitreze APS cu arbitru sef tot de la APS.
defapt cine va mai propune vreodata sa se organizeze cu arbitrii de la cluburi va fi suspectat de interese.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Zarguzon Adi scrie: Anul acesta arbitrajul a fost " pilaf " si s-a vazut de la prima pana la ultima mansa; pe multi deranjeaza o echipa de arbitrii impartiali si profesionisti dar aceasta este solutia pentu a evita ce sa intamplat anul acesta.
Cand spui "pilaf" te referi la sistemul de arbitraj sau la arbitrii ca persoane ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gor965 scrie:
Zarguzon Adi scrie: Anul acesta arbitrajul a fost " pilaf " si s-a vazut de la prima pana la ultima mansa; pe multi deranjeaza o echipa de arbitrii impartiali si profesionisti dar aceasta este solutia pentu a evita ce sa intamplat anul acesta.
Cand spui "pilaf" te referi la sistemul de arbitraj sau la arbitrii ca persoane ?

La sistem .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

matei1971 scrie:@cornelserbu

Aveti dreptate, ma scuzati, e ultimul post pe aceasta tema. Se cauta mai mult scenarii sau fraude decat sa se dezbata ce e de facut de la anul pt ca aceasta greseala sau hotie sa nu mai fie posibila.
Cu stima
nu trebuie sa-ti ceri scuze...nici macar la misto :D , dar si tu ai intrarat in jocul scenariilor...la anul ?!?...sa traim pana atunci si vom vedea ca totul va fi la fel :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

matei1971

Mesaj de matei1971 »

cornelserbu scrie:
matei1971 scrie:@cornelserbu

Aveti dreptate, ma scuzati, e ultimul post pe aceasta tema. Se cauta mai mult scenarii sau fraude decat sa se dezbata ce e de facut de la anul pt ca aceasta greseala sau hotie sa nu mai fie posibila.
Cu stima
nu trebuie sa-ti ceri scuze...nici macar la misto :D , dar si tu ai intrarat in jocul scenariilor...la anul ?!?...sa traim pana atunci si vom vedea ca totul va fi la fel :D :D :D
Din 96 cu Conventia la putere m-am lamurit ca in tara asta totul va fi la fel sau mai prost, in nici un caz mai bine!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Intotdeauna este mai bun lucrul la care nu poti ajunge...fructul oprit ! :wink: Ati avut cei mai buni arbitri din Romania, dar nici ei nu va pot face campioni daca nu prindeti peste....
Gabi, ai reusit ca prin postarile tale sa faci ca pescarilor de la Planet sa le fie rusine ca au castigat in fata voastra, a bucurestenilor.... :oops: Pacat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Gabi, ai reusit ca prin postarile tale sa faci ca pescarilor de la Planet sa le fie rusine ca au castigat in fata voastra, a bucurestenilor.... :oops: Pacat !
vladut, nu cred ca ai dreptate...daca planetul nu scotea din buzunar pestele ala de 10,3 si castigau de la prima socoteala, acum nu trebuia sa le fie rusine, ci sa stea cu fruntea sus, dar asa, trebuie sa suporte consecintele unui joc pe care l-au castigat cu probleme...exact cum spunea matei mai sus, puteau sa aiba 50 kg mai mult decat carpingu' si atunci era o.k.

daca ai fi putin mai impartial, ti-ai da seama ca adevarul, ca de obicei, e undeva la mijloc...cat despre planet, cred ca ei isi vad de pregatiri...au de sustinut un concurs unde se pate ca doar cu rezistenta fizica nu prea sunt sanse...le urez fir intins !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornel, nu inteleg de ce susti ca pestele de 10 kg a fost scos din buzunar. ai ascultat ambele parti inainte sa dai verdicte ? eu cred ca nu, ai citit doar ce a scris gabi...... dar, uita-te ca niciunul dintre colegii de echipa nu-l sustin, sau nu au curaj sa o faca ...nu inteleg.

dupa parerea mea planet au fost mai buni. si meritau sa castige. iar despre corectitudinea cu care au jucat, nu am nicio indoiala.

sa le tinem pumnii, ei sunt acum ROMANIA ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu ma intelege gresit...scosul din buzunar era doar o metafora...eu nu sustin decat ca a fost o problema la adunare, nu cred ca pestele n-a existat, dar faptul ca nu a fost pus din prima creaza suspiciuni si de aici discutiile iscate...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”