Asa se caleste otelul...remus_cta scrie: ...psihologic era chinuitor sa ii ai ca vecini,auzind din ora in ora vibratiile statiei lor![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asa se caleste otelul...remus_cta scrie: ...psihologic era chinuitor sa ii ai ca vecini,auzind din ora in ora vibratiile statiei lor![]()
Sigur ca a meritat. Poze si filmari de la maiden iti dau eu... Un concurs "pe viu"...remus_cta scrie: ...nea vali am ratat cu parere de rau concertul iron maiden dar a meritat pe deplin.
da da nu 5 zileVali Vesa scrie:Asa se caleste otelul...remus_cta scrie: ...psihologic era chinuitor sa ii ai ca vecini,auzind din ora in ora vibratiile statiei lor![]()
![]()
![]()
esti de groaza...andrei vladeanu scrie:tata nitu castiga acum vreo 8-9 ani (in echipa cu lupsanu) prima editie crapmania de pe acelasi loc.
la euro 25 000, prima editie, cristi maier a castigat balta de la parcare. cu o cantitate f mare.
la acelasi euro 25 000 (2007, parca) altu' facea 7 din 7 pe sector si perora ca nu a avut niciodata noroc de locuri bune.
acum nu mai conteaza locul si nici trecutul.
dar oare mai conteaza ceva?
Cosmine ,asta am spus si eu si anume ca OMUL SFINŢESTE LOCUL ,ca nu am pomenit si de voi cu VERNESCU i-mi cer scuze .Tudor Cosmin scrie:cate concursuri au fost castigate pe VERNESCU???? cate podiumuri au fost castigate pe VERNESCU????