CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
narcis_teodor

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de narcis_teodor »

Ionut Zamfir scrie:cei care au fost la Fantanele in week end ... scrieti si voi cate ceva p`acilea .... ce ati prins sau ce nu ati prins ... se mai scapa pesti sau nu ... ca eu unu mai des pescuiesc pe Lunã decat la Fantanele.
au fost vreo 6-7 standuri dar activitatea a fost foarte slaba din cauza presiunii atmosferice (ploua iar presiunea a urcat de la 756 la 762mmhg) doar codrut a luat 2 crapi si mai multi carasi :lol: :lol:

bcgcraiova
Puncte: 0

Mesaj de bcgcraiova »

narcis_teodor scrie:
Ionut Zamfir scrie:cei care au fost la Fantanele in week end ... scrieti si voi cate ceva p`acilea .... ce ati prins sau ce nu ati prins ... se mai scapa pesti sau nu ... ca eu unu mai des pescuiesc pe Lunã decat la Fantanele.
au fost vreo 6-7 standuri dar activitatea a fost foarte slaba din cauza presiunii atmosferice (ploua iar presiunea a urcat de la 756 la 762mmhg) doar codrut a luat 2 crapi si mai multi carasi :lol: :lol:
Ofer recompensa substantiala celui care reuseste sa fure reteta de boabe a lui Codrut.Am info ca acum a pescuit pe niste bile "meid-uite" de Doru Badila-san si pentru aceasta reteta o alta recompensa...............veniti cu reteta scrisa nu compensata si nici sub forma de zvonuri. :lol: :lol: :lol:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

fox_1

Mesaj de fox_1 »

In zona abonatilor au fost (cred) 10 standuri si s-au prins maxim 5 ciortani(codrut=1 ciortan)
Bogdan Vulpan

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Slabut rau .....poate presiunea....poate racirea brusca .....pote faptul ca scade apa...poate........???????????
Din cate stiu Codrut a prins un crap si a mai scapat unu,intre cruci s-au mai prins doi (unu la plantat 4 kg),la izvor unu si eu la prima cruce am prins un MONSTRU :D de 1,4 kg( ma pregatem sa plec si aveam scoase doua lansete cand bestia ....)
Bogdan Vulpan

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

2buc si unul scapat
la bdl-uri de 16
sa vedem weekend-ul viitor (ca pleaca generalii la peste)
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

codrut floricel scrie:2buc si unul scapat
la bdl-uri de 16
Ma primiti si pe mine cu artileria mea?......."Tovarase colonel,este prea multa liniste.....-Asa este caprar Prigorie,ce stii tu?.........Tovarase colonel dinspre dealurile Varvorului ostirea lui Codrut Voda si razesii lui Bogdan Voievod vor cobora de vineri pe malurile Radovanului.Eu zic sa ne retragem in codrii din spatele poenitei si la semnalul lui Doru Vicleanul sa-i casapim......-Faci pe dracu caprare,nu stii cu cine ne punem......mai bine incaleca pe cal si fugi de cheama prajinarii sa le sticam linistea......"-fragment din filmul "Atunci i-am condamnat pe toti la bafta." :lol: :lol: :lol:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

bcgcraiova scrie:
la bdl-uri de 16
Ma primiti si pe mine cu artileria mea?......."Tovarase colonel,este prea multa liniste.....-Asa este caprar Prigorie,ce stii tu?.........Tovarase colonel dinspre dealurile Varvorului ostirea lui Codrut Voda si razesii lui Bogdan Voievod vor cobora de vineri pe malurile Radovanului.Eu zic sa ne retragem in codrii din spatele poenitei si la semnalul lui Doru Vicleanul sa-i casapim......-Faci pe dracu caprare,nu stii cu cine ne punem......mai bine incaleca pe cal si fugi de cheama prajinarii sa le sticam linistea......"-fragment din filmul "Atunci i-am condamnat pe toti la bafta." :lol: :lol: :lol:
acum incep sa te inteleg :o :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

fox_1

Mesaj de fox_1 »

la bdl-uri de 16
Scuze maestre......
Ai mai prins unu dupa plecare mea?
Felicitari!!!!!!!!!!!
Bogdan Vulpan

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

bcgcraiova scrie:
la bdl-uri de 16
C.F.-Voievod Bogdane ,scoal ca te pleznesc.......Unde-ti sunt razesii?
B.B.-aaaaa ....pai stai sa ma gandesc
C.F.-au venit caprarii!!!!!.....Doruuuuu........prrrrajjjiiinnnnnaaaarrrrriiiiiiii
B.B.-am sunat razesii.......Ruiu e la bingo.....Troti e la meci....Foxu e beat manga ,da la rate-n beci
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

fox_1

Mesaj de fox_1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dn Marius(bcg) cred ca ati uitat sa treceti cateva persoane in lista GENERALILOR......si discutiile deja apar.
Va rugam remediati problema.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bogdan Vulpan

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”