restul dupa ce aflu mai multe de la GEORGE!!!
VA TIN LA CURENT CU ACEST CAZ
@VLADUT, astpt intrebarea ta pe forum s-au telefonic.....nr meu il afli usor.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Si tu daca ai baga atatia bani intr-o afacere de genul acesta poate ca ai proceda la fel.Vor sta primele doua sau trei dati cheile la paznici iar cand vei deveni clientul casei sunt sigur ca nu va mai fi la fel.Am vb cu George o data si spunea ca a prins abonat care a tirat pestele .Daca si abonatii fac gesturi incalificabile ca acesta de a fura pesti ce sa mai spun de un necunoscut care vine ptr prima data pe aceasta balta?andrei22 scrie:Parerea mea este ca deja sa ajung prea departe cu pescuitul pe unele balti deja este o fita sa poti pescuit sa ai recomadare sa lasi masina in parcare sa dai cheile de la masina daca se paote sa iti lasi si nevasta in cabana paznicilor.
Este adevarat ca uni fura peste dar nu trebuie sa te comporti cu fiecare pescar ca si cum ar fii unul care vina sa plece cu sacu acasa.
Ce naiba oameni buni doar pescuim,nu suntem la cautat aur.
Eu propun ca admini de balti sa fac ceva gen Penitenciarul Rahova cred ca in 4-5 ani asa vor ajunge anumite balti de pescuit.
O zi buna
Nu te mai vatia, poza o ai de pe ce balta?cipoc scrie:Din ce am vazut pe aici " DIN DATA DE 07.06 2010 PE BALTA CERCANI SE PESCUIESTE NUMAI PE BAZA DE ABONAMENT SI RECOMANDARE(ALTFEL BALTA ESTE INCHISA) "
Dl. patron
GeorgeMihaila,
0745165254
Cum pot face rost de o recomandare? La ce ora se permite accesul pe balta dimineata ?
incearca un telefon la dansul ... s-ar putea sa fie indeajunsandrei22 scrie:pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?