PLS SFATURI !! UNDE POT PESCUI C & R LANGA BUCURESTI + - 60

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

paulletta
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PLS SFATURI !! UNDE POT PESCUI C & R LANGA BUCURESTI + -

Mesaj de paulletta »

Vorbind cu George la telefon am inteles ca ceva ar fi adevarat din ce spune omul, dar am inteles ca are ceva recidive pe balta, plus ca am inteles ca are capturi de 15kg bucata, in alta ordine de idei am inteles ca a ajuns pe balta la ora 1.30 noaptea si a fost primit.....
restul dupa ce aflu mai multe de la GEORGE!!!
VA TIN LA CURENT CU ACEST CAZ
@VLADUT, astpt intrebarea ta pe forum s-au telefonic.....nr meu il afli usor. :wink:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Imi e foarte greu sa cred asa ceva, pescuiesc de 2 ani pe aceasta balta si nu am asistat niciodata la situatii "penibile" din partea lui George asta in conditiile in care aproape de fiecare data am pescuit in zona administratiei de acolo.
Intr-adevar am vazut ca se mai cere garantie 200 lei dar in general carasarilor si celor "dubiosi" ca sa zic asa dar pana la urma este dreptul lui de a face o selectie a clientelei in conditiile in care balta e mai mereu full.
Legat de faza cu cheile masinii imi vine sa cred greu chestia asta plus k eu unul nu le-as fi dat cheile , daca voi ati vrut sa le dati.... :mrgreen:

Singura experienta neplacuta pe aceasta balta a fost la prima partida si a fost cu Paulletta care probabil ca a considerat el ca "hotii" se duc la furat cu nevestele dupa ei si cu masini de cateva zeci de mii de Euro (chestie de interpretare si concluzionare) dar ar fi fost culmea sa gaseasca ceva in conditiile in care in ziua aia nu a miscat nimic pe balta dar am considerat atunci ca ni s-a tras de la tunsorile scurte gen soldat american :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dupa aceea l-am cunoscut pe George si am devenit clienti constanti pe aceasta balta de nota 10.

andrei22

Mesaj de andrei22 »

Parerea mea este ca deja sa ajung prea departe cu pescuitul pe unele balti deja este o fita sa poti pescuit sa ai recomadare sa lasi masina in parcare sa dai cheile de la masina daca se paote sa iti lasi si nevasta in cabana paznicilor.
Este adevarat ca uni fura peste dar nu trebuie sa te comporti cu fiecare pescar ca si cum ar fii unul care vina sa plece cu sacu acasa.
Ce naiba oameni buni doar pescuim,nu suntem la cautat aur.

Eu propun ca admini de balti sa fac ceva gen Penitenciarul Rahova cred ca in 4-5 ani asa vor ajunge anumite balti de pescuit.

O zi buna
DACIC CARP CLUB

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

andrei22 scrie:Parerea mea este ca deja sa ajung prea departe cu pescuitul pe unele balti deja este o fita sa poti pescuit sa ai recomadare sa lasi masina in parcare sa dai cheile de la masina daca se paote sa iti lasi si nevasta in cabana paznicilor.
Este adevarat ca uni fura peste dar nu trebuie sa te comporti cu fiecare pescar ca si cum ar fii unul care vina sa plece cu sacu acasa.
Ce naiba oameni buni doar pescuim,nu suntem la cautat aur.

Eu propun ca admini de balti sa fac ceva gen Penitenciarul Rahova cred ca in 4-5 ani asa vor ajunge anumite balti de pescuit.

O zi buna
Si tu daca ai baga atatia bani intr-o afacere de genul acesta poate ca ai proceda la fel.Vor sta primele doua sau trei dati cheile la paznici iar cand vei deveni clientul casei sunt sigur ca nu va mai fi la fel.Am vb cu George o data si spunea ca a prins abonat care a tirat pestele .Daca si abonatii fac gesturi incalificabile ca acesta de a fura pesti ce sa mai spun de un necunoscut care vine ptr prima data pe aceasta balta?
Fiecare incearca sa-si protejeze afacerea asa cum crede el de cuviinta .
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

andrei22

Mesaj de andrei22 »

Nu a spus nimeni ca nu a investit patronul balti etc...mereu aceeasi poveste cu investitul banilor..e dreptul lor sa fac ce vor cu balta si regulile lor pe bani investiti de ei.
Dar deja este penibil sa ceri cheia de la masina,daca pescarul face 3-4 iesiri pe sezon si o iesire o face la greaca 1 la moara 1 la tancabesti nu are timp..si nu are nici cort.... unde doarme in POM? deja sunt prea mari exagerarile parerea mea.
Cine ii da recomandare unui simplu pescar...eu de exemplu nu stiu pe nimeni sa ma recomande sa merg la greaca sau tancabesti ...si mi-as dori sa fac o partida de 24 ore pe tancabesti 1 la ce balauri sunt acolo si precizez ca pescuiesc numai C&R am echipamentul necesar.

o seara buna
DACIC CARP CLUB

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cipoc scrie:Din ce am vazut pe aici " DIN DATA DE 07.06 2010 PE BALTA CERCANI SE PESCUIESTE NUMAI PE BAZA DE ABONAMENT SI RECOMANDARE(ALTFEL BALTA ESTE INCHISA) "
Dl. patron
GeorgeMihaila,
0745165254

Cum pot face rost de o recomandare? La ce ora se permite accesul pe balta dimineata ?
Nu te mai vatia, poza o ai de pe ce balta? :wink:
Balta Puiesti

Sionut

Mesaj de Sionut »

@Andrei22,
intr-adevar este penibil. Dar tu fiind patron si ai descoperi la un pescar, cu masina in parcare, 80 de Kg de peste prin genti, huse de lanseta, husa de la cort etc, etc, cam ce masuri ai adopta ?
Altfel, il cunosc pe George de 4 ani si te asigur ca este un om cel putin corect. Daca vii de cateva ori si esti OK, te asigur ca nu vor fi probleme.

P.S Si eu imi duc masina in parcare .
CS APS

andrei22

Mesaj de andrei22 »

pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?
DACIC CARP CLUB

Sionut

Mesaj de Sionut »

andrei22 scrie:pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?
incearca un telefon la dansul ... s-ar putea sa fie indeajuns :wink:
CS APS

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Am vorbit cu George si am inteles ca treaba a fost in felul urmator:
CostinCod si cu Yeti au ajuns in jurul orei 12.30-01.30 noaptea, fara nici un telefon in prealabil,
George ia primit si a spus de la inceput ca le cere garantie, cheile de la masina le-a cerut deoarece ei au pescuit undeva foarte aproape de parcare, practic masina se afla in spatele lor la 20 metri.
Cand au strans sa plece nu au anuntat si aveau 10 \genti foarte mari in care aveau bagate acareturile de pescuit.
Sau suparata cand George a spus ca vrea sa se uite in bagaje sa controleze si au inceput sa ameninte, zicand ca lasa ca vezi tu, si eu vin pe balta asta cand vreau eu!(asta dupa ce George a spus ca nu mai au acces pe balta).
S-a cerut garantie deoarece CostinCod are recidive pe balta si nu ar fi fost un pescar corect.
Nu stiu acum sa va spun mai multe, dar daca vreti detalii il puteti suna pe George.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”