PLS SFATURI !! UNDE POT PESCUI C & R LANGA BUCURESTI + - 60

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: PLS SFATURI !! UNDE POT PESCUI C & R LANGA BUCURESTI + -

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate ar fi fost mai corect sa posteze George...asa, din gura in gura informatia poate aparea deformatata in final.....

PS Pauleta, nu mi-ai raspuns la intrebare : esti sau nu administrator la balta Greaca ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

George intra foarte rar pe forum, din aceasta cauza am si scris ca cine doreste il poate suna.
Administratorul unic legal al baltii Greaca-Cercani este Mihaila George.
Eu nu sunt trecut in acte ca administrator si nici nu indeplinesc aceasta functie in vreun act legal constituit.

andrei22

Mesaj de andrei22 »

Sionut scrie:
andrei22 scrie:pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?
incearca un telefon la dansul ... s-ar putea sa fie indeajuns :wink:
Nu multumesc dupa tot ce am citit chiar nu ma intereseara.

Deja sa ajunge prea departe pentru o partida de pescuit daca am masina la 20 de metri trebuie sa da-i cheia...daca nu stiu ce trebuie sa lasi garantie o suma de bani pai ce suntem la camatari sa las garantie.
Uni pescari nu au corturi si prefera sa doarma in masina...unde dorm in pom ?in stuff?in colac?
Daca mai vii si cu prietena sau sotie ce faci o lasi la paznici garantie?
Deja se exagereaza foarte mult pentru un pescuit,ce am ajuns sa fiu obligat sa ma duc de nu stiu cate ori pe balta sa fiu client fidel.?chiar mi se pare o aberatie acest lucru.

O seara buna.
DACIC CARP CLUB

Laurentiu Burlacu

Mesaj de Laurentiu Burlacu »

@andrei22
e pacat sa tragi concluzii fara sa cunosti balta

Sionut

Mesaj de Sionut »

andrei22 scrie:
Sionut scrie:
andrei22 scrie:pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?
incearca un telefon la dansul ... s-ar putea sa fie indeajuns :wink:
Nu multumesc dupa tot ce am citit chiar nu ma intereseara.

Deja sa ajunge prea departe pentru o partida de pescuit daca am masina la 20 de metri trebuie sa da-i cheia...daca nu stiu ce trebuie sa lasi garantie o suma de bani pai ce suntem la camatari sa las garantie.
Uni pescari nu au corturi si prefera sa doarma in masina...unde dorm in pom ?in stuff?in colac?
Daca mai vii si cu prietena sau sotie ce faci o lasi la paznici garantie?
Deja se exagereaza foarte mult pentru un pescuit,ce am ajuns sa fiu obligat sa ma duc de nu stiu cate ori pe balta sa fiu client fidel.?chiar mi se pare o aberatie acest lucru.

O seara buna.
Din pacate Andrei asta este realitatea in Romania. Nu exista balti bune,
decat daca sunt foarte bine pazite si au reguli destul de stricte. Asta se intampla si la MV2, si la Tancabesti etc ...
Ultimul exemplu este balta Floarea Popestiului . S-a deschis in primavara si prin luna martie unde pe alte balti nu se prindeau nici ghiborti, s-a facut un concurs de crap de 24 de ore unde castigatorul a avut 400 Kg. Pe aceeasi balta, in septembrie cand crapul trebuia sa manance bine de tot, s-a mai facut un concurs care a fost castigat cu 50 de Kg. Vezi si tu diferenta .
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@pauleta

evaziv raspunsul. totusi, reprezinti balta in discutiile de pe forumuri, deci poti fi considerat reprezentant al lui George Mihaila (Greaca) pe forum. corect ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DANYT

Mesaj de DANYT »

Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
Nu vreau sa fiu rautacios cu primul meu loc adevarat de pescuit la crap MARE....insa eu cred ca de cand domnul Albastroiu a hotarat sa vanda frumusetile de crapi,nu cred ca mai este o balta etalon ptr capturile foarte dese de peste 10 kg.....in rest o balta de nota 20 ,iar domnul Albastroiu la fel :!:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

paulletta
Pescar de competitie

Mesaj de paulletta »

Vladut Mateianu scrie:@pauleta

evaziv raspunsul. totusi, reprezinti balta in discutiile de pe forumuri, deci poti fi considerat reprezentant al lui George Mihaila (Greaca) pe forum. corect ?
Nu reprezint balta nimanui si nici nu sunt purtator de cuvant, fac o simpla informare corecta atat cat sa inteleaga tot omul.
Am o relatie mai speciala cu George, dar asta nu inseamna ca sunt purtator de cuvant sau administrator.
Detalii mai concrete pe MP.

DANYT

Mesaj de DANYT »

shimanobig scrie:
DANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
Nu vreau sa fiu rautacios cu primul meu loc adevarat de pescuit la crap MARE....insa eu cred ca de cand domnul Albastroiu a hotarat sa vanda frumusetile de crapi,nu cred ca mai este o balta etalon ptr capturile foarte dese de peste 10 kg.....in rest o balta de nota 20 ,iar domnul Albastroiu la fel :!:
Consider totusi ca e mai deosebit cand te si chinui sa prinzi un PESTE cu adevarat urias, nu sa ai cate patru pe zi....nu?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”