PS Pauleta, nu mi-ai raspuns la intrebare : esti sau nu administrator la balta Greaca ?

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Nu multumesc dupa tot ce am citit chiar nu ma intereseara.Sionut scrie:incearca un telefon la dansul ... s-ar putea sa fie indeajunsandrei22 scrie:pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?
Din pacate Andrei asta este realitatea in Romania. Nu exista balti bune,andrei22 scrie:Nu multumesc dupa tot ce am citit chiar nu ma intereseara.Sionut scrie:incearca un telefon la dansul ... s-ar putea sa fie indeajunsandrei22 scrie:pai cum sa vin daca nu am recomadare:))) si nici abomanament?
Deja sa ajunge prea departe pentru o partida de pescuit daca am masina la 20 de metri trebuie sa da-i cheia...daca nu stiu ce trebuie sa lasi garantie o suma de bani pai ce suntem la camatari sa las garantie.
Uni pescari nu au corturi si prefera sa doarma in masina...unde dorm in pom ?in stuff?in colac?
Daca mai vii si cu prietena sau sotie ce faci o lasi la paznici garantie?
Deja se exagereaza foarte mult pentru un pescuit,ce am ajuns sa fiu obligat sa ma duc de nu stiu cate ori pe balta sa fiu client fidel.?chiar mi se pare o aberatie acest lucru.
O seara buna.
Nu vreau sa fiu rautacios cu primul meu loc adevarat de pescuit la crap MARE....insa eu cred ca de cand domnul Albastroiu a hotarat sa vanda frumusetile de crapi,nu cred ca mai este o balta etalon ptr capturile foarte dese de peste 10 kg.....in rest o balta de nota 20 ,iar domnul Albastroiu la felDANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro
Nu reprezint balta nimanui si nici nu sunt purtator de cuvant, fac o simpla informare corecta atat cat sa inteleaga tot omul.Vladut Mateianu scrie:@pauleta
evaziv raspunsul. totusi, reprezinti balta in discutiile de pe forumuri, deci poti fi considerat reprezentant al lui George Mihaila (Greaca) pe forum. corect ?
Consider totusi ca e mai deosebit cand te si chinui sa prinzi un PESTE cu adevarat urias, nu sa ai cate patru pe zi....nu?shimanobig scrie:Nu vreau sa fiu rautacios cu primul meu loc adevarat de pescuit la crap MARE....insa eu cred ca de cand domnul Albastroiu a hotarat sa vanda frumusetile de crapi,nu cred ca mai este o balta etalon ptr capturile foarte dese de peste 10 kg.....in rest o balta de nota 20 ,iar domnul Albastroiu la felDANYT scrie:Incearca si la Peris, multi si-au doborat recordul propriu, Peris 2 e recomandat pentru caoturi mari laculperis.ro