Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
hai la concurs si dupa aceea poti sa-ti dai cu parereabcgcraiova scrie:Parerea mea este ca la 6 lansete tot cu dl Tulitu tre sa vorbiti,deoarece suprafata sectorului de concurs se va mari considerabil si eu cred ca vor fi obiectii....![]()
![]()
De obicei cind se inchiriaza o balta pt concurs, "patron" devine organizatorul concursului, deci el decide "regulile" dupa care se desfasoara concursul. In acest caz NUMAI dl Bogdan Buzatu DECIDEbcgcraiova scrie:Parerea mea este ca la 6 lansete tot cu dl Tulitu tre sa vorbiti,deoarece suprafata sectorului de concurs se va mari considerabil si eu cred ca vor fi obiectii....![]()
![]()
om lucid cu capul pe umeri.mare dreptate ai.Ionut Zamfir scrie:marius din cate stiu eu spatiul alocat standurilor la concurs este cam acelasi cu cel alocat abonatilor. domnu` Tulitu nu cred ca are de ce sa aiba obiectii pentru ca nu cred ca il intereseaza pe dânsul daca noi stam lejer sau stam ca sardinele. Domnu` Tulitu si-a spus deja obiectiile ... a dublat taxa de concurs. cred ca mai degraba ar trebui sa stim sigur cate echipe o sa fie ca sa stim cam ce distanta o sa fie intre standuri. numai asa putem sti daca putem pescui cu 6 lansete sau nu. si inca o chestie importanta este ca tre sa fie toate echipele de acord cu regula asta. poate o sa fie echipe care nu o sa fie de acord si atunci ne stoarcem creierii degeaba pe acia)
Patru lansete sunt suficiente.......fire multe sanse minime.narcis_teodor scrie:Multi concurenti au intrabat daca acun cu taxa care se percepe pe balta nu concuram cu 6 lansete!!??fox_1 scrie:bogdan b. scrie:Puncteaza crapul si cteno de la 1,5 kg
Ideea le suride in contextul in care sint echipe cu trei pescari(marea majoritate)!!
e o intrebare , ce zici bobi??
tati, nu distanta de concurs este problema ci firele care sint in apa......loc este destul asa cum am mai spus!!!bcgcraiova scrie:Narcis e tatic in stiinte matematice,sincer.Asa ca il provoc la o ecuatie. 16 echipe x 6 lansete x distanta dintre lansete + (distanta dintre standuri/16 echipe)=??????...Ia sa vedeti ca e cam nevoie de ceva "sector".Nu m-ar mira sa vad ceva concurenti pe sub pod la Ciutura.![]()
![]()
![]()