CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
Ionut Zamfir

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de Ionut Zamfir »

marius din cate stiu eu spatiul alocat standurilor la concurs este cam acelasi cu cel alocat abonatilor. domnu` Tulitu nu cred ca are de ce sa aiba obiectii pentru ca nu cred ca il intereseaza pe dânsul daca noi stam lejer sau stam ca sardinele. Domnu` Tulitu si-a spus deja obiectiile ... a dublat taxa de concurs. cred ca mai degraba ar trebui sa stim sigur cate echipe o sa fie ca sa stim cam ce distanta o sa fie intre standuri. numai asa putem sti daca putem pescui cu 6 lansete sau nu. si inca o chestie importanta este ca tre sa fie toate echipele de acord cu regula asta. poate o sa fie echipe care nu o sa fie de acord si atunci ne stoarcem creierii degeaba pe acia :))

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

bcgcraiova scrie:Parerea mea este ca la 6 lansete tot cu dl Tulitu tre sa vorbiti,deoarece suprafata sectorului de concurs se va mari considerabil si eu cred ca vor fi obiectii.... :( :( :(
hai la concurs si dupa aceea poti sa-ti dai cu parerea :lol: :lol: :lol:
putem sa dam cu 6 lansete linistiti fara sa-l intrebam pe d-l nicu , organizator este bogdan buzatu si el poate sa schimbe regulile jocului cu acceptul tuturor echipelor inscrise!!
de la coada baltii si pina in golful de dupa izvor este loc.....berechet!!!

viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de viorel dulamita »

bcgcraiova scrie:Parerea mea este ca la 6 lansete tot cu dl Tulitu tre sa vorbiti,deoarece suprafata sectorului de concurs se va mari considerabil si eu cred ca vor fi obiectii.... :( :( :(
De obicei cind se inchiriaza o balta pt concurs, "patron" devine organizatorul concursului, deci el decide "regulile" dupa care se desfasoara concursul. In acest caz NUMAI dl Bogdan Buzatu DECIDE :wink: .

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Ionut Zamfir scrie:marius din cate stiu eu spatiul alocat standurilor la concurs este cam acelasi cu cel alocat abonatilor. domnu` Tulitu nu cred ca are de ce sa aiba obiectii pentru ca nu cred ca il intereseaza pe dânsul daca noi stam lejer sau stam ca sardinele. Domnu` Tulitu si-a spus deja obiectiile ... a dublat taxa de concurs. cred ca mai degraba ar trebui sa stim sigur cate echipe o sa fie ca sa stim cam ce distanta o sa fie intre standuri. numai asa putem sti daca putem pescui cu 6 lansete sau nu. si inca o chestie importanta este ca tre sa fie toate echipele de acord cu regula asta. poate o sa fie echipe care nu o sa fie de acord si atunci ne stoarcem creierii degeaba pe acia :))
om lucid cu capul pe umeri.mare dreptate ai.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Narcis e tatic in stiinte matematice,sincer.Asa ca il provoc la o ecuatie. 16 echipe x 6 lansete x distanta dintre lansete + (distanta dintre standuri/16 echipe)=??????...Ia sa vedeti ca e cam nevoie de ceva "sector".Nu m-ar mira sa vad ceva concurenti pe sub pod la Ciutura. :) :D :D :D
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

fox_1

Mesaj de fox_1 »

narcis_teodor scrie:
fox_1 scrie:
bogdan b. scrie:Puncteaza crapul si cteno de la 1,5 kg
8)
Multi concurenti au intrabat daca acun cu taxa care se percepe pe balta nu concuram cu 6 lansete!!??
Ideea le suride in contextul in care sint echipe cu trei pescari(marea majoritate)!!
e o intrebare , ce zici bobi??
Patru lansete sunt suficiente.......fire multe sanse minime.
Daca distanta intre standuri ar fi 80-90 m.....poate !!!!?????....ar merge????????
Bogdan Vulpan

doru_badila

Mesaj de doru_badila »

consider ca asa cum au fost standurile in primavara este ok
4 lansete sunt suficiente
este totusi un concurs,nu pescuit de relaxare :!:

mateescuvlad

Mesaj de mateescuvlad »

4 lansete STOP
A.P.C.R. -AS PROFESSIONAL FISHING CRAIOVA
CARP BUZZ
http://www.dreamonpub.ro[/b]

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

bcgcraiova scrie:Narcis e tatic in stiinte matematice,sincer.Asa ca il provoc la o ecuatie. 16 echipe x 6 lansete x distanta dintre lansete + (distanta dintre standuri/16 echipe)=??????...Ia sa vedeti ca e cam nevoie de ceva "sector".Nu m-ar mira sa vad ceva concurenti pe sub pod la Ciutura. :) :D :D :D
tati, nu distanta de concurs este problema ci firele care sint in apa......loc este destul asa cum am mai spus!!!
la concurs nu vrem sa stam ca in autobuz asa ca distanta intre standuri o sa fie de 90-100m(cel putin asa am discutat cu bobi.

doru_badila

Mesaj de doru_badila »

100 m intre standuri x15 echipe =1500m=mai multi arbitrii=cheltuieli suplimentare
cu ce te deranjeaza 50-60m?
este comncurs-nada ,locul si priceperea pescarului fac diferenta.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”