DESFASURARE BOILIESMANIA 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: DESFASURARE BOILIESMANIA 2010

Mesaj de gor965 »

Cezar scrie:Explica-mi te rog nu e bun simt din partea echipei noastre ca nu a facut contestatie?
Cezar, eu n-am spus nu a fost un gest de bun simt ...eu i-am raspuns lui Razvan legat de afirmatia ca noi v-am sugerat sa faceti contestatie !
Cezar scrie: A doua zi situatia s-a repetat, numai ca spomb-ul a fost inlocuit cu o racheta de nadit model mare (nu racheta model subtire pentru boilies).
Nu scrie nicaieri in regulament ce dimensiune sa aiba racheta ! Ei aveau bile de 30 pe care nu le puteau da cu cobra si chit ca exista sau nu un model anume de racheta de boilies ptr. dimensiunea asta ,prefer sa vad eu ca arbitru ce pun in ea decat sa arunce cu Spomb-ul ! Nu au fost singurii care au folosit rachete mai mari decat cele mici ,subtiri de boilies ,ptr. ca toata lumea a venit cu bile f.mari ! Lor le incapeau 3 bile in racheta ...crezi ca asta a facut diferenta ? Parerea mea personala e ca diferenta intre Pontonul 1 si 2 a facut-o nadirea din mansa 1 si nu racheta celor de la Planet !

P.S
Nu vreau sa mai continuu discutia asta ptr. ca sunt racit mort si stiu sigur ca m-au luat toti dracii in ploaia aia stand sa ne asiguram ca e un concurs corect ! Daca o sa pot in seara asta ,o sa pun si cateva poze sa vedem un pic si din partea frumoasa a acestui concurs !
Tuturor ,toate cele bune !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Baga material,baga material George.... :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Multumim tuturor ptr.felicitari si pot sa va spun ca a fost un concurs frumos cu o participare selecta.Ptr. noi a fost extraordinar sa ne confruntam cu asemenea pescari .De asemenea vreau sa ne cerem scuze ptr. postarea,,ultrasului,,moldovean,nu este nicidecum punctul nostru de vedere.Acum vreau sa fac cateva precizari in legatura cu pct.16 din regulament.Acolo se spune ca se poate folosi RACHETA(deci oricare inclusiv spombul) iar in paranteza se vine cu precizarea ptr.boilesuri,deci nu ptr.altceva.De asemenea nu am inteles de ce nu am putut sa nadim cu catapulta(echipa noastra a avut bile de dimensiuni mari)atata timp cat nu se specifica in regulament.Ca un argument la ce v-am spus va dau doua exemple.La Cupa Lates 2008 la sedinta de la inceputul concursului organizatorul spune ca nu este permisa decat folosirea semintelor preparate(dar in regulamentul dat concurentilor nu se specifica acest lucru), rezultatul fiind ca una din echipe care a ignorat precizarea organizatorului a iesi pe podium si nimeni nu a putut zice nimic.La Crapmania din acest an am cazut pe Planet iar intr-o zi fiind in dublu dril runerul a ridicat una din lansetele ramase pe rodpod pentru a nu se incalci.La o ora dupa arbitrul ne spune ca avem o contestatie pentru ca am pescuit toti concurentii.Apoi a venit organizatorul si i-am aratat regulamentul unde se spunea ca runerul nu are voie la lansat sau dril nicidecum la mutarea unui bat de pe un loc pe altul al rodpodului.Deci nu va suparati dar ce nu scrie in regulament ca nu e voie este permis !Noi am renuntat la nadirea cu spombul si cu catapulta din bunsimt ptr.concurs si concurenti iar racheta pe care am folosit-o era intradevar de dimensiuni mari dar gaurita ptr. ca in cea ,,speciala,,ptr.boilesuri nu incapeau bilele de 30 pe care le foloseam.Cu speranta ca nu v-am plictisit prea mult cu precizarile facute echipa noastra va ureaza fir intins si sa ne vedem cu bine la urmatoarele concursuri pe acest minunat lac care este Tancabestiul!

Anutei Dragos

Mesaj de Anutei Dragos »

Imi pare rau ca postarea mea a generat atatea discutii. Subiectul era simplu au fost cateva nereguli pe care eu le-am semnalat. Nu am cerut nimic mai mult decat sa se respecte un regulament unanim acceptat. Cat despre discutiile referitoare la tipul de racheta sunt cancan pentru ca rezultatul a fost omologat.
Noi am stat 2 zile pe un ponton pe care il cunosteam perfect pentru ca nu puteam ajunge cu nada unde au ajuns colegii nostri de stand, drept pentru care rezultatul se vede( nu am avut racheta de boilies si din fair play nu am folosit s-pomb).
Concluzia este simpla din cauza unui regulament interpretat la voia intamplarii si din cauza NIVELULUI FLUCTUANT al apei am dormit 2 zile pe BANII NOSTRII. Cei ce cititi acest mesaj ganditi-va bine pentru ca maine din cauze similare puteti fi voi cei afectati. Rezolvarea: UN regulament mai clar, un arbitraj mai sever in litera regulamentului si sper sa se rezolve problema cu nivelul apei constant in timpul concursului.

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

@gor965
Geoge iarta-ma ca nu mi-am dat seama ca tu esti cel care ne dai acele poze minunate din concursuri :oops: :oops: In avatar arati altfel :D Oricum tin sa te felicit personal cu proxima ocazie.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Anutei Dragos scrie:Imi pare rau ca postarea mea a generat atatea discutii. Subiectul era simplu au fost cateva nereguli pe care eu le-am semnalat. Nu am cerut nimic mai mult decat sa se respecte un regulament unanim acceptat. Cat despre discutiile referitoare la tipul de racheta sunt cancan pentru ca rezultatul a fost omologat.
Noi am stat 2 zile pe un ponton pe care il cunosteam perfect pentru ca nu puteam ajunge cu nada unde au ajuns colegii nostri de stand, drept pentru care rezultatul se vede( nu am avut racheta de boilies si din fair play nu am folosit s-pomb).
Concluzia este simpla din cauza unui regulament interpretat la voia intamplarii si din cauza NIVELULUI FLUCTUANT al apei am dormit 2 zile pe BANII NOSTRII. Cei ce cititi acest mesaj ganditi-va bine pentru ca maine din cauze similare puteti fi voi cei afectati. Rezolvarea: UN regulament mai clar, un arbitraj mai sever in litera regulamentului si sper sa se rezolve problema cu nivelul apei constant in timpul concursului.
Ai dreptate Dragos, dar eu iti spun ca nu numai cei de la planet au nadit cu spomb, nu vreau sa intretin aceste discutii.
Scuze daca te-am jignit, dupa fiecare rezultat care nu convine unuia s-au altuiantrebuie sa facem tambalau.
O seara buna!
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Dan Badarcea scrie:
Genes Florin scrie:
Anutei Dragos scrie:Felicitari echipei castigatoare.
Pacat ca victoria voastra este umbrita de faptul ca doua zile la rand ati nadit cu o racheta care nu era permisa de regulamentul concursului . Pacat si ca arbitrii care au fost sesizati nu au luat nici o masura. Pacat ca iar a curs apa la Tancabesti desi ni sa promis ca la nici un concurs nu o sa mai fie probleme cu nivelul apei. In rest un concurs reusit in care media capturilor a fost cam scazuta pentru acest lac !!!!! . Poate la anu.!!
Dragos, ești pe lângă. Toată lumea a nadit cu racheta, felicitări moldoveni rezultatul este meritat. Nu uitati ca fac parte din lotul care a câștigat Campionatul National.
Felicitări băieți!
genes esti in eroare,nu toata lumea.
si cand dracu ai avut timp sa-i vezi pe toti,
ca erai concentrat sa prinzi peste. :lol: :lol: :lol:
Da, scuze ca am generalizat, nu toata lumea..............
Balta Puiesti

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

ultras_is scrie:in cer articol din regulament scrie ca este interzisa nadirea cu "spomb"... chiar si pe site-ul distribuitorilor aceasta este trecuta ca: "Racheta de nadire SPOMB"

greu sa accepti infrangerea si mai frustrant sa stii ca iar te-ai calcat in picoare MOLDOVENII...

PS suntem niste bomboane!! cine nu ne inghite sa ne suga :twisted:
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

ultras_is scrie:in cer articol din regulament scrie ca este interzisa nadirea cu "spomb"... chiar si pe site-ul distribuitorilor aceasta este trecuta ca: "Racheta de nadire SPOMB"

greu sa accepti infrangerea si mai frustrant sa stii ca iar te-ai calcat in picoare MOLDOVENII...

PS suntem niste bomboane!! cine nu ne inghite sa ne suga :twisted:

postare asta merita ceva cea nu pot sa iti spun pe forum , dar o sa incerc cu speranta sa intelegi engleza :

u said u r candies ??? candy means gay in english so hopefully u will suck cock in continuosly as u r used 2 , because we dont wanna change ure habbits , if u r in a real crisis of cock u can call me or any member of my club to suck his dick deep throat , because me and my club members luv 2 help cock luvin moldovians which r in great need of a real cock to suck ...

asa ca daca vrei cu mare placere te ajutam , sau .....invata si tu sa fii civilizat la un forum de pescuit sa scrii ca un om , , chiar daca necesita sa te prefaci...

ps: i fuck ure mothers grave...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Anutei Dragos scrie:.......... Rezolvarea: UN regulament mai clar, un arbitraj mai sever in litera regulamentului............
La modul cum se interpreteaza si speculeaza orice chichita din regulament ,eu cred ca va trebuiesc arbitrii surdo-muti (cate unul la fiecare stand) si un regulament autentificat la notar ! In acest mod eliminati orice discutie...arbitrul bazadu-se exclusiv pe ce vede pe balta si in fata ochilor ...regulament scris ,stampilat,ce mai , proba solida in caz de proces...comunicare - ZERO , fairplay - ZERO !

P.S
Eu nu sunt surdo-mut !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”