Cezar, eu n-am spus nu a fost un gest de bun simt ...eu i-am raspuns lui Razvan legat de afirmatia ca noi v-am sugerat sa faceti contestatie !Cezar scrie:Explica-mi te rog nu e bun simt din partea echipei noastre ca nu a facut contestatie?
Nu scrie nicaieri in regulament ce dimensiune sa aiba racheta ! Ei aveau bile de 30 pe care nu le puteau da cu cobra si chit ca exista sau nu un model anume de racheta de boilies ptr. dimensiunea asta ,prefer sa vad eu ca arbitru ce pun in ea decat sa arunce cu Spomb-ul ! Nu au fost singurii care au folosit rachete mai mari decat cele mici ,subtiri de boilies ,ptr. ca toata lumea a venit cu bile f.mari ! Lor le incapeau 3 bile in racheta ...crezi ca asta a facut diferenta ? Parerea mea personala e ca diferenta intre Pontonul 1 si 2 a facut-o nadirea din mansa 1 si nu racheta celor de la Planet !Cezar scrie: A doua zi situatia s-a repetat, numai ca spomb-ul a fost inlocuit cu o racheta de nadit model mare (nu racheta model subtire pentru boilies).
P.S
Nu vreau sa mai continuu discutia asta ptr. ca sunt racit mort si stiu sigur ca m-au luat toti dracii in ploaia aia stand sa ne asiguram ca e un concurs corect ! Daca o sa pot in seara asta ,o sa pun si cateva poze sa vedem un pic si din partea frumoasa a acestui concurs !
Tuturor ,toate cele bune !