Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
FelixCristea
Puncte: 0

Re: CM Anglia 2010-discutii si comentarii

Mesaj de FelixCristea »

am ajuns si noi in oradea si am deschis calculatorul. m-am ingrozit. ce p..a mea aveti cu mine, ca ajung sa cred ca va surclasez in pescuitul la crap. nu sunt un pescar de talia nationala si mai ales internationala(si ma refer la cei care arunca cu noroi in mine), dar am facut , fac si voi face pentru club tot ce pot (mai putin sa fur sau sa insel).

da domnule petcu si eu am dat bani, eu singur din banii mei, pentru ca trebuia. am dat si eu destui poate mai multi decat unii sponsori care sunt pe echipamentul clubului Planet, nu al Nationalei, va rog sa sesizati diferenta. iau eu nu am avut echipament de Nationala (nici nu gaseati 3sau 4xL) chiar daca am sacrificat bani, timp, sanatate si altele pentru club si nationala. eu am purtat echipamentul clubului Planet la mondiale si am fost mandru, mi-am facut poze si le-am pus pe forumul meu de suflet Revista lu' Peste, sunt pozele mele, cu mine si le pun unde vrea p..a mea.
cu sculele mele s-a pescuit la finala pe mv, la antrenamente si la finala mondiala pe un stand, cortul meu a fost folosit, aproape tot echipamentul meu a fost dat din dragoste pentru colegii care nu a avut. in Anglia (chiar daca acolo am figurat sofer) am ajuns pe banii mei cu avionul. mi-am lasat sotia din luna de miere si am fugit repede sa ajut baietii: sa le car bagajele la balta si pe balta la standuri, sa ma duc dupa nada pe o raza de 100 de km in Anglia din magazin in magazin (nu mai gaseam nimic s-a ras tot), sa le ducem mancare, apa, si chiar bautura in unele cazuri, sa pazim celelate echipe sa vedem ce fac sa transmitem informatiile pe balta, sa le ridicam moralul si mai ales , mai ales sa facem treaba murdara de a aduce bagajele inapoi in tara atunci cand toata lumea se urla ca vrea acasa si se intorcea acasa in 3 ore cu avionul noi am facut 3 zile si chiar mai mult, cu o duba a lui Sandu Leonte din lot care incarcata la refuz nu merge cu mai mult de 100 -110 km/ora. eu si cu Ibanescu ne-am platit cu bani accesul la dineul de deschidere si la cel de inchidere. Ibanescu s-a cerut in concediu fara plata si somaj tehnic sa sa poata sa ajute lotul. nu stau in spatele tastaturii sa jignesc pe nimeni chiar daca am vazut cu okii mei sau am presupus ca se intampla in timp diverse evenimente si actiuni care mi-au dau de gandit.

ce vreti de la mine? sunt un gras cu okelari care face si el ce poate. la mv am intrat arbitru dintr-o intamplare nefasta. nu am vrut sa fiu arbitru niciodata si am fost rugat de nenumarate ori de Gabi Sandu, dar omul pe care l-am inlocuit nu mai putea sa mearga cu ambele picioare umflate. ati ajuns sa ma faceti jigodie? eu jigodie? chiar crede-ti ca sunteti buricul pamantului acolo la bucuresti?....chiar credeti ca daca invartiti niste bani mai multi va da dreptul sa ne injurati in fata si sa ne jigniti asa cu au facut-o cativa la mv (unii o fac in continuare pe forumuri), dar diplomatia de care dam dovada si respectul pentru niste oameni care se sacrifica pentru un tel (chiar si irealizabil cateodata) ne face sa fim mai puternici, sa fim respectati de ALTI OAMENI care vad ce se intampla. nu suntem sclavii nimanui si nici ai banului.

am facut ce ne-a spus capitanul echipei Planet, capitanul echipei Nationale a Romaniei : "nu raspundeti la provocari, va rog ssa nu dati curs injuraturilor pentru ca se urmareste sa se faca scandal" asta am si facut, am tacut.
imi aduc aminte si acum cuvinte de genul spuse in fata: "imi bag p..a in gura voastra de moldoveni imputiti, voi nu trebuie sa castigati CN-ul" sau "javre, jigodii, escroci, hoti etc" oare daca raspundeam la provocari ce se intampla? ati facut dintr-o greseala de calcul o obsesie ca va fura cineva. daca se gresea in plus la altii era bine...nu?

chiar credeti ca noi nu avem in vocabular cuvinte de tipul de mai sus? avem, dar avem si mai multe in plus. echipa noastra (asta pentru cei care nu stiu) de la Planet, echipa nationala a Romaniei, (Colegii mei) e alcatuita din avocati, programatori/informaticieni, mercenari de razboi (maior in retragere), profesori de desen/pictori, jurnalisti, oameni de presa, oameni de afaceri.

nu ne obliga nimeni sa castigam mondialele...... si daca spuneti ca daca ar fi fost altii acolo ar fi facut treaba, ar fi facut un mare kkt. pentru ca mondialelel din acest an a fost o loterie curata O SPUNEM NOI CEI CARE AM FOST ACOLO PE MERIT.

DA......... SUNTEM CEI MAI BUNI DIN ROMANIA DAR NU SI DIN LUME.

Stima deosebita pentru: Vladeanu, Mateianu, Gabi Sandu, Nea Cici, Tomulescu (condoleante), Fratii Rudeanu, Stanila, Genes, APCR, AGVPS si mai ales PlanetCarp si tot ce inseamna el si Lotul national: Ciprian, Legio, Daniel, Sandu, Ando, Liviu, Cristian, Sorin si Adi.

URA deosebita pentru cei care ma urasc sau ma jignesc fara motiv.

ps 1 am scris cu litere mari ce respect mai mult, restu e cancan
ps 2 astept sa vad ce efecte are postul meu.
Planet. Planet Iasi.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Echipa nationala avut anul acesta un buget de minim 25000EURO plus nada sponsorizata; erau bani suficenti sa nu cheltuiti un leu din buzunar . Corect fata de Petcu Victor era sa-i restituiti banii cu scuzele de rigoare si scandalul nu mai lua amploare.Nu va mai plangeti ce greu a fost; daca stiati ca nu puteti face fata trebuia sa lasati urmatorea echipa clasata. Asa se intampla cand joci de doua ori acasa, odata nu joci si altadata gasesti pesti in plus pe foile de arbitraj.Este foarte greu sa recunosti ca ai pescuit prost este mult mai usor sa dai vina pe organizare sau pe balta ca nu a avut peste.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Zarguzon Adi scrie:Echipa nationala avut anul acesta un buget de minim 25000EURO plus nada sponsorizata; erau bani suficenti sa nu cheltuiti un leu din buzunar . Corect fata de Petcu Victor era sa-i restituiti banii cu scuzele de rigoare si scandalul nu mai lua amploare.Nu va mai plangeti ce greu a fost; daca stiati ca nu puteti face fata trebuia sa lasati urmatorea echipa clasata. Asa se intampla cand joci de doua ori acasa, odata nu joci si altadata gasesti pesti in plus pe foile de arbitraj.Este foarte greu sa recunosti ca ai pescuit prost este mult mai usor sa dai vina pe organizare sau pe balta ca nu a avut peste.
Bai Adi, ti-au dat voie la postari? :oops:
Ce calitate ai tu sa-i judeci pe cei de la Planet?
Balta Puiesti

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: Concluzii 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Genes Florin scrie:Daca cei de la Planet au purtat echipamentul lor si nu pe cel de LN, rusine.
Victor Petcu este om de onoare.
Multumesc Genes!!!!!

Asta au facut cei de la Planet!!!!! In stand au purtat echipamentul lor si au facut reclama la sponsorii lor,iar acum Gabi Sandu si Andrei Vladeanu vor "sa vinda castraveti la gradinar"!!!! :oops:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

gor965 scrie:

Multumesc dle "gor965" pentru ca ati postat acest filmulet despre cei care au reprezentat "south africa",CM 2008,2009 si 2010!!!! Reiese clar faptul in ce echipament au fost purtau in stand acestia!!!!! :oops: Se poate observa clar ca echipamentul imbracat de catre ei,nu era murdar cu toate ca au prins si peste (fata de ai nostrii)!!!!! :wink: Asa ca dl Valoare si Gabi Sandu,nu mai "vindeti castraveti la gradinari"si astept cei 50 000 000 lei care i-am dat pentru exclusivitate!!!!! :wink: Sa va fie rusine!!!!! Intr-o postare Pasa a spus ca cel mai mare escroc este Gabi Sandu si ai dau dreptate,dar nu stiu de ce l-a omis pe Valoare care este in aceeas oala cu Gabi Sandu!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

petcuvicto scrie:
Genes Florin scrie:Daca cei de la Planet au purtat echipamentul lor si nu pe cel de LN, rusine.
Victor Petcu este om de onoare.
Multumesc Genes!!!!!

Asta au facut cei de la Planet!!!!! In stand au purtat echipamentul lor si au facut reclama la sponsorii lor,iar acum Gabi Sandu si Andrei Vladeanu vor "sa vinda castraveti la gradinar"!!!! :oops:

gor965 scrie:

-vezi "CM Anglia 2010-discutii si comentarii" pag 5!!!!!

Multumesc dle "gor965" pentru ca ati postat acest filmulet despre cei care au reprezentat "south africa",CM 2008,2009 si 2010!!!! Reiese clar faptul in ce echipament au fost purtau in stand acestia!!!!! Se poate observa clar ca echipamentul imbracat de catre ei,nu era murdar cu toate ca au prins si peste (fata de ai nostrii)!!!!! Asa ca dl Valoare si Gabi Sandu,nu mai "vindeti castraveti la gradinari"si astept cei 50 000 000 lei care i-am dat pentru exclusivitate!!!!! Sa va fie rusine!!!!! Intr-o postare Pasa a spus ca cel mai mare escroc este Gabi Sandu si ai dau dreptate,dar nu stiu de ce l-a omis pe Valoare care este in aceeas oala cu Gabi Sandu!!!!!
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Domnule Victor ma simt nevoit sa mai postez odata raspunsul presedintelui APCR. Daca nu va convine raspunsul dat de ce nu actionati in instanta APCR?

AV: victorash
1. inainte ca stanila sa faca pozele respective am avut imagini de la festivitatea de deschidere. acolo s-a purtat echipamentul oficial. la fel o sa fie si la premiere.
deci nu e vorba de dres busuiocul
2. echipmamentul de stand este cu totul altceva si apartine clubului care s-a calificat.

P.S. Sunt convins ca Andrei va dat exclusivitate pe echipamentul national dar nu cred ca va dat exclusivitatesi la purtat non-stop. Si anul trecut echipamentul national s-a imbracat DOAR la festivitati. Cred ca este o neintelegere.

P.S.2 Nu dati exemplu pe cei de la Africa de Sud, au acces la fonduri nelimitate din partea statului. Delegatia lor a avut 30 de oameni cu toata logistica ce deriva plus echipamente, FOARTE multe randuri. La sfarsit de competitie dadeau tricouri noi, nedesfacute, la ceilalti.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

petcuvicto scrie:

Multumesc dle "gor965" pentru ca ati postat acest filmulet despre cei care au reprezentat "south africa",CM 2008,2009 si 2010!!!! Reiese clar faptul in ce echipament au fost purtau in stand acestia!!!!! :oops: Se poate observa clar ca echipamentul imbracat de catre ei,nu era murdar cu toate ca au prins si peste (fata de ai nostrii)!!!!!
Sa stiti ca tot la fel de clar reiese ca africanii n-au pescuit in costumnul de prezentare !
Fişiere ataşate
3765-championnats-du-monde-2010-le-poisson-de-la-gagne.jpg
3765-championnats-du-monde-2010-le-poisson-de-la-gagne.jpg (84.33 KiB) Vizualizat de 1701 ori
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Echipamentul cu care au pescuit SA avea un singur sponsor trcut pe el : SUPER CAST. Ala era inscriptionat mic, trecut pe maneca, pe o suprafata de 2cm x10cm. Nici decum inscriptionat mai mare decat numele tarii, si asta ar trebui sa va dea de gandit. Un alt lucru care ar trebui sa va dea de gandit este acela ca noi am fost sinhura natiune care am avut echipamentul oficial cu cponsori pe el. Iarasi vi s-a facut o mare concesie...
Mai luati varog la cunostinta si ca din discutiile pe care le-am purtat cu un sudafrican ce a pescuit langa noi, am dedus ca Super Cast a sponsorizat absolut toate necesitatile lotului. Dela Achizitionarea consumabilelor, pana la cheltuieli de diurna, ca sa nu mai zicem de tot ce inseamna nada. Nu inteleg cum de in aceste conditii puteti emite astfel de pretentii , ce trec de marginile inchipuirii... sunteti pescar ca si noi, si as vrea sa va intreb daca 50 mil lei vechi v-ar ajunge sa va pregatiti doar dvs, si nu un lot de 10 pescari , pt un astfel de concurs, si apoi mai discutam...

Din cate vad eu situatia, ca unul neimplicat in povestea cu exclusivitatea, constat ca ati cazut cu buna stiinta in pacatul comunicarii defectuase. Nu ati stabilit clar despre ce e vorba si acum emiteti pretentii la care nimeni , niciodata nu va va putea da satisfactie.

Din cate va cunosc , inteleg ca pt dvs 5000 de ron nu sunt o avere... Daca la asta mai adaugam faptul ca anul acesta MV2 a beneficiat de o popularizare chiar cu mult peste asteptarile dvs, cred ca ar fi cazul sa mergeti mai departe si sa nu mai cautati nod in papura.

Nu uitati ca societatea e facuta din oameni si asa cum o seama de oameni au vb de bine despre MV2 ( lucru ce a contribuit decisiv la inflorirea afacerii MV2 ) aceeasi oameni pot face publicitate negativa MV2 si atunci nu numai ca per total nu ati progresat , ba chiar riscati sa pierdeti tot ce ati reusit sa castigati pana acum la capitolul popularitate.
Legio - Patria Nostra !

CRISTI IBANESCU

Mesaj de CRISTI IBANESCU »

NU CUMVA ACESTA ESTE ECHIPAMENTUL DE CARE TOT VORBITI CA NU A FOST PURTAT ?
CEA-TI FI VRUT SA NE FOTOGRAFIEM SI NOAPTEA CIND DORMIM CU EL ?
DE CE TOT SCRIETI 50 000 000 SAU 100 000 000 ,PAR MAI MULTI BANI DECIT 5 000 SAU 10 000 ,BANUIESC CA PENTR-U EFECT NU ?
Fişiere ataşate
DSC_6156.jpg
DSC_6156.jpg (145.79 KiB) Vizualizat de 1793 ori
DSC_6255.jpg
DSC_6255.jpg (197.67 KiB) Vizualizat de 1793 ori
DSC_6274.jpg
DSC_6274.jpg (164.22 KiB) Vizualizat de 1793 ori
-----------------------------------------
Membru fondator Club Sportiv PLANET IASI

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”