Moderator: gor965
"Nu dati exemplu pe cei de la Africa de Sud, au acces la fonduri nelimitate din partea statului. Delegatia lor a avut 30 de oameni cu toata logistica ce deriva plus echipamente, FOARTE multe randuri. La sfarsit de competitie dadeau tricouri noi, nedesfacute, la ceilalti"gabisandu scrie:Domnule Victor ma simt nevoit sa mai postez odata raspunsul presedintelui APCR. Daca nu va convine raspunsul dat de ce nu actionati in instanta APCR?
AV: victorash
1. inainte ca stanila sa faca pozele respective am avut imagini de la festivitatea de deschidere. acolo s-a purtat echipamentul oficial. la fel o sa fie si la premiere.
deci nu e vorba de dres busuiocul
2. echipmamentul de stand este cu totul altceva si apartine clubului care s-a calificat.
P.S. Sunt convins ca Andrei va dat exclusivitate pe echipamentul national dar nu cred ca va dat exclusivitatesi la purtat non-stop. Si anul trecut echipamentul national s-a imbracat DOAR la festivitati. Cred ca este o neintelegere.
P.S.2 Nu dati exemplu pe cei de la Africa de Sud, au acces la fonduri nelimitate din partea statului. Delegatia lor a avut 30 de oameni cu toata logistica ce deriva plus echipamente, FOARTE multe randuri. La sfarsit de competitie dadeau tricouri noi, nedesfacute, la ceilalti.
"Ce exclusivitate? Noua nu ni s-a spus nimic.PUNCT."adi.lupu scrie:Bai fratilor,batem campii.Cum mama dracului sa porti un singur rand de echipament 72 ore in concurs?
Ni s-au dat o pereche de pantaloni,o bluza,2 tricouri si o geaca mai groasa.plus o pereche de pantaloni scurti.BASTA!
Cum stati voi imbracati 72 ore + festivitate de deschidere si de inchidere in astea?
Ce exclusivitate? Noua nu ni s-a spus nimic.PUNCT.