Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CRISTI IBANESCU

Re: CM Anglia 2010-discutii si comentarii

Mesaj de CRISTI IBANESCU »

NEXT
Fişiere ataşate
DSC_5763.jpg
DSC_5763.jpg (100.18 KiB) Vizualizat de 1836 ori
DSC_5779.jpg
DSC_5779.jpg (159.24 KiB) Vizualizat de 1836 ori
DSC_5921.jpg
DSC_5921.jpg (151.52 KiB) Vizualizat de 1836 ori
-----------------------------------------
Membru fondator Club Sportiv PLANET IASI

CRISTI IBANESCU

NEXT
Fişiere ataşate
DSC_0103.jpg
DSC_0103.jpg (156.96 KiB) Vizualizat de 1834 ori
DSC_0134.jpg
DSC_0134.jpg (130.34 KiB) Vizualizat de 1834 ori
DSC_0159.jpg
DSC_0159.jpg (164.89 KiB) Vizualizat de 1834 ori

CRISTI IBANESCU

NEXT
Fişiere ataşate
DSC_0077.jpg
DSC_0077.jpg (142.51 KiB) Vizualizat de 1833 ori
DSC_0088.jpg
DSC_0088.jpg (170.97 KiB) Vizualizat de 1833 ori
DSC_0102.jpg
DSC_0102.jpg (162.61 KiB) Vizualizat de 1833 ori

CRISTI IBANESCU

NEXT
Fişiere ataşate
DSC_0060.jpg
DSC_0060.jpg (175.06 KiB) Vizualizat de 1832 ori
DSC_0065.jpg
DSC_0065.jpg (129.34 KiB) Vizualizat de 1832 ori
DSC_0074.jpg
DSC_0074.jpg (146.84 KiB) Vizualizat de 1832 ori

CRISTI IBANESCU

NEXT
Fişiere ataşate
DSC03277.jpg
DSC03277.jpg (115.68 KiB) Vizualizat de 1831 ori
DSC_0020.jpg
DSC_0020.jpg (167.86 KiB) Vizualizat de 1831 ori
DSC_0024.jpg
DSC_0024.jpg (158.39 KiB) Vizualizat de 1831 ori

CRISTI IBANESCU

NEXT
Fişiere ataşate
100_5201.jpg
100_5201.jpg (128.15 KiB) Vizualizat de 2007 ori
100_5236.jpg
100_5236.jpg (125.68 KiB) Vizualizat de 2007 ori
DSC03268.jpg
DSC03268.jpg (153.25 KiB) Vizualizat de 2007 ori

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de zfcristian »

Fratilor iarna e lunga si o putem tine la nesfarsit asa .
Cateva puncte de vedere personale ( nu pescuiesc pe mv2 si nici nu am treaba cu pescarii de competitie):
1 Daca exista un contract de sponsorizare atunci :
a) Renuntati la serviciile juristilor/avocatilor care au consiliat si au recomandat semnarea contractului; :mrgreen:
b) Exista sau nu clauza de EXCLUSIVITATE scrisa in contract ?! Daca nu exista adunci vorbim discutii :mrgreen:
c) Exista clauza de purtare obligatorie si EXCLUSIVA pe intreaga durata a competitiei a echipamentului cu MV2? Daca nu exista adunci vorbim discutii :mrgreen:
d) Exista sanctiuni in contract ? Daca nu exista adunci vorbim discutii :mrgreen:
e) Se poate face dovada platii celor 10000 + 5000 roni , daca platile nu au fost facute legal (OP, chitante ceva) :mrgreen: atunci .....vezi ultima parte de la punctul 2 de mai jos :mrgreen:

2 Daca NU EXISTA CONTRACT atunci este o vorba romaneasca care spune PIERZI, CASTIGI, NEGUSTOR TE NUMESTI!!!

Cu stima,

adi.lupu

Mesaj de adi.lupu »

Bai fratilor,batem campii.Cum mama dracului sa porti un singur rand de echipament 72 ore in concurs?
Ni s-au dat o pereche de pantaloni,o bluza,2 tricouri si o geaca mai groasa.plus o pereche de pantaloni scurti.BASTA!
Cum stati voi imbracati 72 ore + festivitate de deschidere si de inchidere in astea?
Ce exclusivitate? Noua nu ni s-a spus nimic.PUNCT.
CS PLANET CARP

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: Concluzii 2

Mesaj de Victoras Petcu »

gabisandu scrie:Domnule Victor ma simt nevoit sa mai postez odata raspunsul presedintelui APCR. Daca nu va convine raspunsul dat de ce nu actionati in instanta APCR?

AV: victorash
1. inainte ca stanila sa faca pozele respective am avut imagini de la festivitatea de deschidere. acolo s-a purtat echipamentul oficial. la fel o sa fie si la premiere.
deci nu e vorba de dres busuiocul
2. echipmamentul de stand este cu totul altceva si apartine clubului care s-a calificat.

P.S. Sunt convins ca Andrei va dat exclusivitate pe echipamentul national dar nu cred ca va dat exclusivitatesi la purtat non-stop. Si anul trecut echipamentul national s-a imbracat DOAR la festivitati. Cred ca este o neintelegere.

P.S.2 Nu dati exemplu pe cei de la Africa de Sud, au acces la fonduri nelimitate din partea statului. Delegatia lor a avut 30 de oameni cu toata logistica ce deriva plus echipamente, FOARTE multe randuri. La sfarsit de competitie dadeau tricouri noi, nedesfacute, la ceilalti.
"Nu dati exemplu pe cei de la Africa de Sud, au acces la fonduri nelimitate din partea statului. Delegatia lor a avut 30 de oameni cu toata logistica ce deriva plus echipamente, FOARTE multe randuri. La sfarsit de competitie dadeau tricouri noi, nedesfacute, la ceilalti"

"IN CEEA CE MA PRIVESTE,ITI SPUN CA ANDREI VLADEANU MI-A PROMIS EXCLUSIVITATE PE TOT PARCURSUL CM IN SCHIMBUL A 50 000 000 LEI(inclusiv in stand si asta reiese din intrebarea care mi-a adresato"nici pe short sau tricou nu are voie sa fie inscriptionati alti sponsori"?)!!!!! CEEA CE ESTE MAI IMPORTANT SI TE ROG RETINE!!!!! ESTE FAPTUL CA AV SI COSTEL STANILA,AR FI PUTUT CUMPARA USOR DOUA RINDURI DE ECHIPAMENT CU 150 000 000 LEI!!!!!! :wink:

"P.S. Sunt convins ca Andrei va dat exclusivitate pe echipamentul national dar nu cred ca va dat exclusivitatesi la purtat non-stop. Si anul trecut echipamentul national s-a imbracat DOAR la festivitati. Cred ca este o neintelegere."

EU ZIC CA AR TREBUII SA CREZI!!!!! ASTEA SINT "MANEVRELE" CARE SE FAC!!!!! Se promite "exclusivitate sponsorului principal,iar dupa aceea bla,bla ,bla,bla!!!!! :wink:

AV: victorash
1. inainte ca stanila sa faca pozele respective am avut imagini de la festivitatea de deschidere. acolo s-a purtat echipamentul oficial. la fel o sa fie si la premiere.
deci nu e vorba de dres busuiocul
2. echipmamentul de stand este cu totul altceva si apartine clubului care s-a calificat.
"

OMITI UN SINGUR LUCRU FOARTE IMPORTANT!!!!! DE CE AV NU A AVUT ACEASTA REPLICA,SIMBATA (cu o zi inainte de terminarea CM),CIND I-AM ADUS LA CUNOSTIINTA CA LN IN STAND PESCUIESTE CU ALT ECHIPAMENT? :wink: DE CE MI-A SPUS CA S-A REZOLVAT PROBLEMA,CA I-A DAT TELEFON LUI STANILA SI L-A INTREBAT,CA CE FACE ACOLO,DOARME? STANILA I-A SPUS CA PROBLEMA S-A REZOLVAT SI SA-MI TRANSMITA SCUZELE LUI!!!!! :wink:

"Domnule Victor ma simt nevoit sa mai postez odata raspunsul presedintelui APCR. Daca nu va convine raspunsul dat de ce nu actionati in instanta APCR?"

PENTRU SINGURUL MOTIV,CA ATUNCI CIND AM DISCUTAT PROBLEMA DESPRE "EXCLUSIVITATE"(ultima oara cu o zi inainte de a incepe finala CN 2010),DE FATA CU STANILA I-AM SPUS LUI AV,CA AM INCREDERE IN EL,DAR IN CAZUL IN CARE NU O SA SE INTIMPLE LUCRURILE ASA CUM AM STABILIT("exclusivitate" si in stand),EU O SA AI CER BANII INAPOI!!!!! EL A ZIS CA SA-MI VAD DE TREABA SI SA NU-MI FAC PROBLEME PENTRU CA ASA SE VA INTIMPLA!!!!! :wink: DECI......................CINE ARE DREPTATE?
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

adi.lupu scrie:Bai fratilor,batem campii.Cum mama dracului sa porti un singur rand de echipament 72 ore in concurs?
Ni s-au dat o pereche de pantaloni,o bluza,2 tricouri si o geaca mai groasa.plus o pereche de pantaloni scurti.BASTA!
Cum stati voi imbracati 72 ore + festivitate de deschidere si de inchidere in astea?
Ce exclusivitate? Noua nu ni s-a spus nimic.PUNCT.
"Ce exclusivitate? Noua nu ni s-a spus nimic.PUNCT."

DACA NU VI S-A SPUS NIMIC,PENTRU TOT CEEA CE S-A INTIMPLAT SINT DE VINA CEI TREI!!!!!ADICA, AV,CS SI GS(ei sint cei trei care au"pus tara la cale")!!!! :wink:

"Cum mama dracului sa porti un singur rand de echipament 72 ore in concurs"

DAR CUM MAMA DRACULUI ATI PURTAT ECHIPAMENTUL VOSTRU 72 ORE IN CONCURS(cu mici exceptii,atunci cind v-ati imbracat ca sa faceti poze in echipamentul LN,pentru "a drege busuiocul"!!!!) ?

IN PRIMUL RIND MAI AFIRM INCA O DATA CA,AR FI FOST DE AJUNS,DACA IN STAND ATI FI FOST IMBRACATI PE TOT PARCURSUL CONCURSULUI CU "geaca mai groasa" CARE VI S-A DAT SI NU ATI FI PURTAT GECILE CLUBULUI DVS!!!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”