Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
poate razvan vrea situatia aici, pe forum. ca sa fim transparenti.
eventual printam si lipim pe scuturile masinilor.
sa se vada si la terosonare.
sa fim transparenti, ce mama dracu...
:D :wink: :D :wink:
este normal ca decontul de cheltuieli sa fie facut public aici ,pe forum .
daca ne aducem aminte de anul trecut ,acel decont ar fi trecut neobservat daca nu se facea public ,iar Rosioru era curat ca lacrima lui Ovidiu .
anul trecut au fost 16000 de euro din care sa facut si antrenament ,sa stat si la hotel ,si catering pentru toata lumea ........SI SAU SI FURAT 2500 DIN EI .
ACUM AU FOST MINIM 25.000 [21000 TAXA ,3000 SUPERPESCAR PLUS 50 MILIOANE MOARA VLASIEI ...............PLUS ALTII CARE SE BAT CU PUMNII IN PIEPT CA AU DAT SI EI CATE CEVA .
DACA NU EXISTA NIMIC DE ASCUNS ,VA ROG FRUMOS SA JUCATI CU CARTILE LA VEDERE ,IAR DACA ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA ,EU PERSONAL VOI FACE O PETITIE CATRE APCR PENTRU A AFLA CE SA FACUT CU BANII CLUBULUI PELICANUL ,CLUB PARTICIPANT SI COTIZANT LA COMPETITIA DIN 2010 .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Re: CM Anglia 2010-discutii si comentarii

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie: PS @ ANDREI VLADEANU TE CUNOSC NU BINE FOARTE BINE DE PE VREMEA CAND PESCUIAI CU PUFARINE SI VIERMUSI
date pt. istoria crapista

tu ma cunosti de pe vremea acestei fotografii, editia a 2 a crapmania. cand te-am invatat sa faci boilies si te-am conseiat sa castigi (in echipa cu coco) primul concurs din viata ta (daca nu ma insel si ultimul)
cu viemusi si pufarine pescuiam cativa ani mai devreme, iar tu poate ai auzit doar povestile...
ca sa fie treaba clara.
Fişiere ataşate
zar.jpg
zar.jpg (48.88 KiB) Vizualizat de 1063 ori
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: este normal ca decontul de cheltuieli sa fie facut public aici ,pe forum .
daca ne aducem aminte de anul trecut ,acel decont ar fi trecut neobservat .
anul trecut discutam de o asociatie de persoane fizice cu un presedinte ales pe viata (ca papa) si de un decont facut cu pixul pe o agenda.

acum avem o asociatie de cluburi cu cenzori si tot tacamul. decontul o sa fie prezentat membrilor apcr.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: este normal ca decontul de cheltuieli sa fie facut public aici ,pe forum .
daca ne aducem aminte de anul trecut ,acel decont ar fi trecut neobservat .
anul trecut discutam de o asociatie de persoane fizice cu un presedinte ales pe viata (ca papa) si de un decont facut cu pixul pe o agenda.

acum avem o asociatie de cluburi cu cenzori si tot tacamul. decontul o sa fie prezentat membrilor apcr.
BILANTUL UNEI FIRME NU ESTE SECRET ,ORICINE POATE ACCESA DATE FINANCIARE DESPRE ORICE FIRMA DIN ROMANIA .
ESTE CEVA DE ASCUNS SI NU TREBUIE AFLAT ?????????????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

nu e nimic de ascuns.
bilantul apcr o sa fie public, daca asa este legal.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
Zarguzon Adi scrie: PS @ ANDREI VLADEANU TE CUNOSC NU BINE FOARTE BINE DE PE VREMEA CAND PESCUIAI CU PUFARINE SI VIERMUSI

tu ma cunosti de pe vremea acestei fotografii, editia a 2 a crapmania. cand te-am invatat sa faci boilies si te-am conseiat sa castigi (in echipa cu coco) primul concurs din viata ta (daca nu ma insel si ultimul)
cu viemusi si pufarine pescuiam cativa ani mai devreme, iar tu poate ai auzit doar povestile...
ca sa fie treaba clara.
cred ca memoria iti joaca feste; la acel concurs am participat cu coco dar nu ca echipa senzor; la sfarsit cand ai vazut ca am castigat mi-ai oferit reducere pe viata la senzor pt a ne afisa cu tricou senzor la premiera pentru a aduce PRIMA cupa pentru senzor; boiliesuri nu m-ai invatat tu niciodata;SINGURUL ajutor pe care ni l-ai dat la acel concurs a fost ca ne-ai aratat o montura cu amnesia ;ATAT;
cu viermusi si pufarine ai dat la Greaca cand erai cu coco in echipa pt ca asa prinsesesi cu un an in urma, asta in timp ce langa tine eu si cu Floraru prindeam la bile;
poate ai uitat si ca la calificari dadeai cu mamaliga din obor adusa de mine si coco, in timp ce langa tine Zvonco prindea la bile;
incearca sa nu denaturezi adevarul ca nu vad ce interes ai;

ti-am spus doar ca te cunosc destul de bine sa imi dau seama de anumite lucruri;
P.S. cand spuneam acum cativa ani ca unii isi insusesc banii lotului ati urlat si tipat in toate felurile; s-a dovedit anul trecut ca l-a primul decont transparent care l-ati facut au lipsit bani;concluzia o tragi tu singur

mircea62

Mesaj de mircea62 »

[quote="oanavictor]BILANTUL UNEI FIRME NU ESTE SECRET ,ORICINE POATE ACCESA DATE FINANCIARE DESPRE ORICE FIRMA DIN ROMANIA .
ESTE CEVA DE ASCUNS SI NU TREBUIE AFLAT ?????????????[/quote]

Drept urmare asteptam bilantul Ligii :wink:
Mircea B.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Pentru a nu se strica traditia inceputa in anul 2009 ,apcr va prezenta in cel mai scurt timp posibil veniturile si cheltuielile legate de campionatul national si participarea delegatiei la campionatul mondial .
NU INTERESEAZA PE NIMENI ALTE ACTIVITATI ALE APCR-ULUI .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

mircea62 scrie:[quote="oanavictor]BILANTUL UNEI FIRME NU ESTE SECRET ,ORICINE POATE ACCESA DATE FINANCIARE DESPRE ORICE FIRMA DIN ROMANIA .
ESTE CEVA DE ASCUNS SI NU TREBUIE AFLAT ?????????????

Drept urmare asteptam bilantul Ligii :wink:[/quote][/quote]

Singura activitate a Ligii a fost Cupa Ligii ,unde sau incasat 12500 lei si sau dat premii de 12500 lei .
bilant 0,sold 1500 lei din taxa de infiiintare .

andrei vladeanu
Veteran

Zarguzon Adi scrie:
andrei vladeanu scrie:

ca sa fie treaba clara.
cred ca memoria iti joaca feste; la acel concurs am participat cu coco dar nu ca echipa senzor; la sfarsit cand ai vazut ca am castigat mi-ai oferit reducere pe viata la senzor pt a ne afisa cu tricou senzor la premiera pentru a aduce PRIMA cupa pentru senzor; boiliesuri nu m-ai invatat tu niciodata;SINGURUL ajutor pe care ni l-ai dat la acel concurs a fost ca ne-ai aratat o montura cu amnesia ;ATAT;
cu viermusi si pufarine ai dat la Greaca cand erai cu coco in echipa pt ca asa prinsesesi cu un an in urma, asta in timp ce langa tine eu si cu Floraru prindeam la bile;
poate ai uitat si ca la calificari dadeai cu mamaliga din obor adusa de mine si coco, in timp ce langa tine Zvonco prindea la bile;
incearca sa nu denaturezi adevarul ca nu vad ce interes ai;

ti-am spus doar ca te cunosc destul de bine sa imi dau seama de anumite lucruri;
P.S. cand spuneam acum cativa ani ca unii isi insusesc banii lotului ati urlat si tipat in toate felurile; s-a dovedit anul trecut ca l-a primul decont transparent care l-ati facut au lipsit bani;concluzia o tragi tu singur
nebunule, cred ca tu ai inventat pescuitul...
:D :D :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”