Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
As veni ca am si tuica si vin da` mai am de acoperit inca 23 de milioane de la ultima donatie si-n plus nu pot participa decat partial din lipsa de timp. Daca se schimba ceva anunt.body scrie:Myagi tu nu vii?
valerica, de cate ori ai vazut tu ca au iesit astfel de discutii pe balta ???Val scrie:Nea Victore - dar la concursul asta lasam si noi dracu deoparte cacaturile de pe Forumurile publice si ne simtim bine si pescuim , atit cit se poate daca nu ingheata balta..... Am vazut niste postari INCREDIBILE legate de dusmanii lui AV vs prietenii lui AV , baricada , CN la anul , piulite vs surub , cap de bara , sergenti , samd .... daca asta e scopul eu zic PAS , sa mor eu .... dau banii si te intreb unde i-ai dat dupa aia
, dar nu vin la judecata pe balta Darvari
![]()
.... vin la pescuit pe aceasta balta cu mare placere . E pacat sa terminam anul prost si vreau sa stiu ca nu amestecam lucrurile - adica caritatea cu "procesul de la Nurenberg" al cuiva ....
PS - are si sotia mea un caz social legat de un copil - am sa-l expun in scurt timp . Sustin si eu suplimentar acest caz dar sa lasam sa vedem povestea ...