CONCURS CARITABIL 18-21 NOIEMBRIE -DARVARI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CONCURS CARITABIL 18-21 NOIEMBRIE -DARVARI

Mesaj de oanavictor »

SPONSORI

ENERGOFISH
BARACUDA
CARP SHOP
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

SPONSORI

ENERGOFISH
BARACUDA
CARP SHOP
CARPING -VOUCHER 300 RON
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

body scrie:Myagi tu nu vii?
As veni ca am si tuica si vin da` mai am de acoperit inca 23 de milioane de la ultima donatie si-n plus nu pot participa decat partial din lipsa de timp. Daca se schimba ceva anunt.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nea Victore - dar la concursul asta lasam si noi dracu deoparte cacaturile de pe Forumurile publice si ne simtim bine si pescuim , atit cit se poate daca nu ingheata balta :lol: ..... Am vazut niste postari INCREDIBILE legate de dusmanii lui AV vs prietenii lui AV , baricada , CN la anul , piulite vs surub , cap de bara , sergenti , samd .... daca asta e scopul eu zic PAS , sa mor eu .... dau banii si te intreb unde i-ai dat dupa aia :wink: , dar nu vin la judecata pe balta Darvari :lol: :lol: .... vin la pescuit pe aceasta balta cu mare placere . E pacat sa terminam anul prost si vreau sa stiu ca nu amestecam lucrurile - adica caritatea cu "procesul de la Nurenberg" al cuiva ....
PS - are si sotia mea un caz social legat de un copil - am sa-l expun in scurt timp . Sustin si eu suplimentar acest caz dar sa lasam sa vedem povestea ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Nea Victore - dar la concursul asta lasam si noi dracu deoparte cacaturile de pe Forumurile publice si ne simtim bine si pescuim , atit cit se poate daca nu ingheata balta :lol: ..... Am vazut niste postari INCREDIBILE legate de dusmanii lui AV vs prietenii lui AV , baricada , CN la anul , piulite vs surub , cap de bara , sergenti , samd .... daca asta e scopul eu zic PAS , sa mor eu .... dau banii si te intreb unde i-ai dat dupa aia :wink: , dar nu vin la judecata pe balta Darvari :lol: :lol: .... vin la pescuit pe aceasta balta cu mare placere . E pacat sa terminam anul prost si vreau sa stiu ca nu amestecam lucrurile - adica caritatea cu "procesul de la Nurenberg" al cuiva ....
PS - are si sotia mea un caz social legat de un copil - am sa-l expun in scurt timp . Sustin si eu suplimentar acest caz dar sa lasam sa vedem povestea ...
valerica, de cate ori ai vazut tu ca au iesit astfel de discutii pe balta ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mai niciodata si scuzati cacofonia din mesajul anterior..... editarea e prea rapida :lol: Totusi astept o vorba de la Victor sa fiu sigur ca nu trebuie sa vin pe garla cu Codul Civil la subtioara ... si cu ala Penal la masina ... :lol: :lol: :lol: Ma bucur ca am plecat din fenomen , e prea mare incrincenarea si vad niste chestii care pur si simplu ma sperie ... inregistrari , filmari cu .... gata sa fie "puse pe post" de catre cineva , revansa la painea copiilor lui , samd . Mai citesc si eu si deja imi dau seama de multe , caractere , interese, franti vs corecti , samd . De aici este greu sa ne mai intoarcem la normalitate ! De fapt este IMPOSIBIL ! Vom traii in compromis 20 ani de acum incolo , pina poate astia vechi se vor duce la "parcul rece" :P
Oricum vin cu Tataie - sa pescuiesc in noiembrie pe Darvari si sa ajutam pe cineva ... restul e poezie .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

eu vin numai cu ROSIORU in echipa.
The One Team

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

CostinCOD-GHIGOS-CIUPICA
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val ,te rog sa ma crezi ca ideea si scopul concursului este aceLa de a ajuta si poate a rezolva un caz social greu .
Nici o clipa nu m-am gandit ca s-ar putea transforma acest concurs intr-o judecata sau mai stiu eu ce gandeste lumea .
Situatii incordate au fost si vor mai fi ,inclusiv cu tine si totusi ai fost primit cu respect la Darvari fara sa ti se aminteasca vreun moment de discutiile trecute .
Nu ma deranjeaza absolut deloc coechipierul virtual a-l lui Vladeanu .
Va rog frumos sa se inceteze cu scenarita .
ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

]INSCRIERI

1 PELICANUL DENTIST
2 PELICANUL CD-DVD
3 PELICANUL TERMOPAN
4 RADU BADICA
5 CORNEL SERBU-OLD TEAM
6 VERICU MUSSOLINI -AVARIE FIRST FISH
7 VALOARE -BELMONDO -TYM
8 BUJIE -ULMEANU -BURAK
9 BROTHERHOOD IONITA
10 DAN CATERINCA -RADU LIXANDRU -NELU IONESCU
11 OVIDIUS :!: :lol: :lol:
12 TOTO''U''Ç PESCALIS
13 PLESCOI :lol:
14 TATAIE- IZABELA-GEORGIANA
15 PASA
16 PASA
17 IORGOS
18 CARPING
19 ANTI ADE-VARU''TEAM.TV
20 CRICOS-FISHING BERBECARU
21 BUNGET
22 ARIEL -DOMESTOS-MR.PROPPER-CLEAN-MARIUS IONITA -COMANICI
23 GHITA -MIEZU';
24 DRAGOI ADRIAN -COSMA G CLAUDIU
25 FATA IN IARBA
26 VAL 800
27 IONESCU MARIAN MIHAI
28 PELICANUL MILITIAN
29 PELICANUL AUTO
30 NITU
31 PELICAN DE LA MOLDOVA
32 DRAGOS ANUTEI &PARTENERA
33 PROTEAM-RAZVAN MANUTIU-RADU DRAGUSI-DUMITRESCU CRISTIAN
34 INCRANCENATU -MARY
35 VALI BONTO
36 JALUZELE VERTICALE
37 COSTINCOD-GHIGOS-CIUPICA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”