Moderator: andrei vladeanu
asta cu fagasul normal e doar o fantezie de-a ta, iar de frustrare ce sa zic ??? de ce as fi eu frustrat...am fost doar FURAT si rautatea pe care o am in mine pentru lucrul asta inca nu ai vazut-o...deci, asa cum ti-am mai sugerat, nu te mai baga cand e vorba de cn 2009, mai bine vezi-ti de problemele tale din club...astea frustrari, sa vezi ca ai ramas singur...dar te scoti tu cu o marsavie specialitatea casei si-i bagi lui dan city strambe la servici...nu va e rusine ?!?Vladut Mateianu scrie:Cornele, cred ca suferi rau.... Ptr un bunic ai prea multa rautate in tine, vezi-ti de viata ta si lasa tu comentarile, de abia ce intrau lucrurile pe un fagas normal si uite ce face frustrarea......![]()
![]()
ma impac cu gandul ca esti la fel de neputincios ca mine, cel putin de la un timp si din pacate tu esti tanarVladut Mateianu scrie:rusine ? sentimentul asta il au doar ce-i care fac afirmatii nefondate, tradeaza, fura, etc.
acum s-a trezit avocatul din tine si ii iei apararea lui balamuc ? normal, a furat piese de la firma si ptr tine, ca sa iti castige increderea.....![]()
totusi, ma intreb, oare nu crezi ca ai prea mult timp liber ca sa carcotesti, fara sa ai vreun interes ? sau este vocea neputintei ?![]()
ma rog...putem discuta si constructiv, dar parca-mi aduc aminte cum se naruia toata constructia ca manastirea lui manole in momentul in care i se "scula" lui andrei o idee personala...Vladut Mateianu scrie:cornel, razvan ulmeanu estein continuare prietenul meu, chiar daca iti face placere sau nu....si ai ramane uimit sa vezi cati prieteni am printre pescari.![]()
in fine, prefer sa nu mai discut decat constructiv, cu discutii din astea gen barfa nu facem nimic !