Moderator: andrei vladeanu
Pentru mine bucuria reusitei lor inseamna mult, mai ales ca au picat langa tine la fiecare etapa cand ne-am intalnit. Mi-a parut rau ca in finala nu au putut fi in formula completa si Daniel nu a putut concura. Am o presimtire ca altul ar fi fost rezultatul pe acel sector.gabi scrie:da ce importanta are lucrul asta pentru tine personal ?
Dar tu esti sigur ca daca pescuiai la Sacel mai ieseai campion nationalgabisandu scrie:
In rest ma uit Gabi, cu regret, cat de repede arunci cuvintele. Care dintre noi si-a bagat in el regulament? Sunt curios care era reactia ta daca ieseai campion national. Sunt curios daca mai blamai cu aceeasi infocare organizarea acestui CN. Stiu sigur ca nu.
Perfecta dreptate Ai Nea Victore un .............. care nu Ar recunoaste nici o dataoanavictor scrie:Dar tu esti sigur ca daca pescuiai la Sacel mai ieseai campion nationalgabisandu scrie:
In rest ma uit Gabi, cu regret, cat de repede arunci cuvintele. Care dintre noi si-a bagat in el regulament? Sunt curios care era reactia ta daca ieseai campion national. Sunt curios daca mai blamai cu aceeasi infocare organizarea acestui CN. Stiu sigur ca nu.![]()
sarut mana si picioarele andrei vladeanu
Nea Victor, stii foarte bine ca am fost acolo si ne-am dorit sa intram in teren. Stii foarte bine ca nu am fost lasati cu toate ca am stat pana a inceput concursului. Eram in formatie completa si din lot nu lipsea nimeni. Cand eu si Florin Genes am propus ca cei din APCR sa ne retragem din CN, o parte au refuzat. Eu nu am tinut cu dintii de acest CN, altii au facut-o.oanavictor scrie:Dar tu esti sigur ca daca pescuiai la Sacel mai ieseai campion national![]()