Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Fox Swinger

1) Fox Illuminated Euro Swinger
48
39%
2) Fox MK2 Swinger
75
61%

Voturi totale: 123

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Mesaj de petre iulian »

eu sunt fan Fox Euro Swinger pe care i-am transformat in Illuminated .Cand pescuiesti cu fire mai groase se cunoaste diferenta intre modele mai ales cand sunt si valuri mari si rafele de vant . Tensionarea atunci i/si face treaba . Stiu mereu ca daca aud statia este peste si nu vre/o rafala de vant . Ideeal ar si sa aibe capul de mk2 dar astia de la fox nu sunt fraieri sa faca asa ceva ca nu ar mai vinde ambele modele :wink: . Am vazut totusi modificati la cineva . A taiat pur si simplu tija de la Euro Swinger si a atajat (lipit) o alta bucata de tija cu cap de mk2. Totusi destul de costisitor daca folosesti modelele originale.....asa ca m-am lasat pagubas mai ales ca eu am swingerii de 3 ani si nu am avut probleme cu ei . Totusi primavara folosesc hangere ca la ce fir subtire folosesc si la ce trasaturi anemice sunt am avut de multe ori surpriza sa nu se miste deloc si cand am scos lanseta sa am peste si asta se intampla ca firul subtire impreuna cu o trasatura anemica da rezultatul ca se prinde firul la "imbinarea clestilor" si nu mai lucreaza (culiseaza).
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

spunea cineva pe aici ca daca n-ai illuminated nu stii cum trage pestele, pe run sau pe drop (mai exact o ridica sau o lasa :D )...pai n-ai dom'le lanterna de cap pe care o aprinzi instantaneu cand auzi senzoru' ??? hai sa fim seriosi ca-i chiar orga de lumini :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

cornelserbu scrie:spunea cineva pe aici ca daca n-ai illuminated nu stii cum trage pestele, pe run sau pe drop (mai exact o ridica sau o lasa :D )...pai n-ai dom'le lanterna de cap pe care o aprinzi instantaneu cand auzi senzoru' ??? hai sa fim seriosi ca-i chiar orga de lumini :D :D :D
ce te bagi matale bre daca omu' vrea sa faca drill pe intuneric? :mrgreen: :D :D :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Winston scrie:Uite varianta ieftina(tunata) :mrgreen:
Vai.....ce urat arata :cry:
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

cornelserbu scrie:spunea cineva pe aici ca daca n-ai illuminated nu stii cum trage pestele, pe run sau pe drop (mai exact o ridica sau o lasa :D )...pai n-ai dom'le lanterna de cap pe care o aprinzi instantaneu cand auzi senzoru' ??? hai sa fim seriosi ca-i chiar orga de lumini :D :D :D
sa-si ia eos x sau r.......sa-si dea seama dupa sunet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......
slowly we rot- by Obituary

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

robyvan scrie:sa-si ia eos x sau r.......sa-si dea seama dupa sunet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......
exact :D

oricum, cine vrea illuminated e bine sa-si indeplineasca dorinta, dar tot pe aici spunea cineva ca atunci cand foloseste fire subtiri sunt ma de ajutor hanger-ele decat euro swinger, deci, sa inteleg ca daca ai euro swinger illumineted, trebuie sa mai ai un rand hangere...mi se pare cam anapoda :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

robyvan scrie:sa-si ia eos x sau r.......sa-si dea seama dupa sunet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......
Pai pentru EOS-R am cam facut topicul. :mrgreen:
Daniel Ciuchendea

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Si totusi, imi poate spune cineva cu certitudine daca merge inlocuit sistemul de prindere al firului de la Euro Swinger cu cel de la Butt Swinger? Ne referim la modelele originale de la Fox bineinteles.
Iata si pozele cu cele 2 modele de swingere:
Fişiere ataşate
Butt.jpg
Butt.jpg (4.45 KiB) Vizualizat de 1144 ori
Euro.jpg
Euro.jpg (12.78 KiB) Vizualizat de 1144 ori
Daniel Ciuchendea

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Digital scrie: