Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Mesaj de Albert »

Repet: Daca tu nu stii care-i diferenta intre pescuit si navomodelism de ce, doamne iarta-ma, te spargi in figuri pe topicul asta?!

N-o sa stau eu sa-ti explic mura-n-gura.Daca recitesti topicul asta o sa gasesti diferentele.Plus o minima imaginatie si un strop de logica ar trebui sa-ti rezolve dilemele.Nici nu ma duc asa departe incat sa-ti recomand sa practici cele doua stiluri si sa faci singur comparatia.

@RSC aici nu e vb de plantat. E vb de navomodelism si plantat :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Ionut72,
Ceea ce este foarte curios este ca ai nevoie de detalii simple in ceea ce diferentele intre plantatul cu barca si cel cu navomodelul.
Fii sincer: ce exact cauti pe crapmania?
C. S. PELICANUL

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Albert scrie:Repet: Daca tu nu stii care-i diferenta intre pescuit si navomodelism de ce, doamne iarta-ma, te spargi in figuri pe topicul asta?!

N-o sa stau eu sa-ti explic mura-n-gura.Daca recitesti topicul asta o sa gasesti diferentele.Plus o minima imaginatie si un strop de logica ar trebui sa-ti rezolve dilemele.Nici nu ma duc asa departe incat sa-ti recomand sa practici cele doua stiluri si sa faci singur comparatia.

@RSC aici nu e vb de plantat. E vb de navomodelism si plantat :lol:

1)"N-o sa stau eu sa-ti explic mura-n-gura."

"Domnule, am decretat eu: plantatul din barca e pescuit (nu stau sa dau argumente), in timp ce ala cu navomodelul nu!" Tare "argument", m-ai lamurit bustean! Desi previzibil.

2)"Daca recitesti topicul asta o sa gasesti diferentele"

Pai culmea e ca nu le gasesc! In afara de afirmatii categoric-autosuficient-superioare si sofismul (asa zic altii care se pricep), n-am gasit nici un argument. In plus, sunt destui indivizi care sunt de parere contrara.

"sa practici cele doua stiluri"

Stiluri de ce?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Razvan Ulmeanu scrie:Ionut72,
Ceea ce este foarte curios este ca ai nevoie de detalii simple in ceea ce diferentele intre plantatul cu barca si cel cu navomodelul.
Fii sincer: ce exact cauti pe crapmania?
Ai inteles gresit, caut argumente pentru opinia ca plantatul din barca este "pescuit" si cel cu navomodelul nu!

Iar ce caut pe crapmania e simplu: informatie!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

ionut72 scrie: Desi previzibil.
Mdeah..inca unu' din clanu' popestilor. Pe langa ca esti ignorant mai esti si obraznic.
Eu unul m-am plictisit de d-astia ca tine :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

"Pe langa ca esti ignorant mai esti si obraznic."

Mai, "fantana a cunoasterii", care face afirmatii din burta da' nu sta sa le explice :D, ia vezi tu cine e obraznicul dintre noi! Reciteste comentariile, sunt pescari, care au dovedit ca stiu despre ce vorbesc in materie de pescuit, care sunt de aceeasi parere cu mine. Si tocmai tu, care faci afirmatii neargumentate, vorbesti despre obraznicie. Mai ironic d'atat se poate?

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Plantatul cu barca presupune pozitionarea monturii si a nadei in zona dorita, precum si scoaterea pestelui.
Mai mult, cu ajutorul sonarului( si cu un bat special de sondat)poti identifica structuri, ce tip de substrat este prezent sau pur si simplu daca sunt pesti in zona.
Plantatul cu navomodelul este mai restrictiv. De ce?
Poti deduce si tu ca stai bine pe capitolul analizelor de text.
Plantatul cu barcuta este pescuit, doar ca sunt foarte multi pescari care planteaza cu el pe orbeste(fara sonar).
In rest....se pare ca deja foarte multi pescari te apreciaza pentru vastele tale cunostinte lingvistice. :lol:
C. S. PELICANUL

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Razvan Ulmeanu scrie:Plantatul cu barca presupune pozitionarea monturii si a nadei in zona dorita, precum si scoaterea pestelui.
Mai mult, cu ajutorul sonarului( si cu un bat special de sondat)poti identifica structuri, ce tip de substrat este prezent sau pur si simplu daca sunt pesti in zona.
Plantatul cu navomodelul este mai restrictiv. De ce?
Poti deduce si tu ca stai bine pe capitolul analizelor de text.
Plantatul cu barcuta este pescuit, doar ca sunt foarte multi pescari care planteaza cu el pe orbeste(fara sonar).
In rest....se pare ca deja foarte multi pescari te apreciaza pentru vastele tale cunostinte lingvistice. :lol:

Plantatul cu barcuta este pescuit

In sfarsit un raspuns argumentat! Bravo! (acu' te las sa te contrazici cu "Maria Sa" atoatestiutorul, zeul pescuitului, care sustine contrariul)! : :lol: :lol:

Ma rog eu unul chiar banuiam (aici, intr-adevar, imi declar ignoranta), ca la plantatul cu barcuta se foloseste si sonar si gps/semn pe linia principala.

"Plantatul cu navomodelul este mai restrictiv"

Eu as spune ca termenul mai sugestiv e "mai limitativ". Concomitent insa, cred ca plantatul cu navomodelul, folosit corect, e mai eficient decat plantatul din barca. Asta insa, la randu-i, e la fel fata de cel din mana + marker.

"vastele tale cunostinte lingvistice"

:shock: :shock:

De unde pana unde? L-ai auzit, de un par egzamplu, p'un Plesu? :lol: :lol:

Subiectiv vorbind, mi se pare destul de important sa cunosti cat mai bine vocabularul pentru a putea sa exprimi cat mai bine sensul a ceea ce vrei sa transmiti!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72,
Nu ai obosit sa tot cari apa cu ciurul (un clasic in viata ar spune ca esti nevorbit) :?: :!: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gabi1 scrie:ionut72,
Nu ai obosit sa tot cari apa cu ciurul (un clasic in viata ar spune ca esti nevorbit) :?: :!: :lol: :lol:

De ce ai tu impresia ca "as cauta apa cu ciurul"? Gata, s-a transat disputa despre plantat? Cum e, plantatul "strica" sau nu balta pentru ceilalti? Ar fi bine sa fie interzis pe balti sau sa fie permis? E "pescuit" sau nu?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”