@deflatie de neuroni
"tu de fapt ce vrei ... iti explica oamenii ce si cum se pescuieste cu barcuta, cu barca, cu mana libera"
Pai oamenii au explicatii, care mai de care, diverse, dupa cum bine se observa: unii spun ca plantatul cu navomodelul "e pescuit" (si argumenteaza), altii ca nu (da' nu binevoiesc sa argumenteze), altii ca ar interzice pescuitul plantat (de orice fel) pe toate baltile, altii ca doar pe cel cu navomodelul, altii ca ar trebui permise toate "stilurile". Iar altii se gasesc sa catalogheze opiniile altora 'tampenii'.
@Razvan Ulmeanu
"Vine unul pe forum care are nevoie de argumente logice pentru a face diferente intre stiluri de pescuit si starneste polemici"
Daca unul care are nevoie de argumente logice starneste, prin nevoia sa, polemici, a cui e problema?
Sunt convins ca, intr-o discutie, si tu ai nevoie de argumente logice pentru a-ti face o parere!
Pleasa, Moara, Magura 9, Doripesco (am stat in Bv. 11 ani), Blasova (am renuntat ca nu plantez!), zona Dunarea Veche", Bazinul Mare" Sulina, etc. La Tancabesti nu mai pescuiesc din 2008 din motive subiective.
@gabi1
1)In cazul in care consideram ca detin argumentul absolut, nu mai cautam si alte opinii si argumente logice, ci procedam ca unul de p'aci considerand, din start, celelate opinii ca fiind "tampenii".
2)"PS.Cu siguranta esti tanar si la inceput de drum"
Postez aici cu pseudonimul ionut72. Convins fiind ca ti-ai dat seama care-i semnificatia, iti multumesc pentru compliment!

Altfel, in pescuit, sunt un tanar de cca 30 de ani (pescuiesc din 1982, e drept cu pauze).
Astept sa-mi impartasesti, la randu-ti, varsta si experienta ta in domeniu.
3"intelepciunea vine cu timpul"
Dupa asta:
dupa ce ca esti gaozar, mai esti si ofticos...
vezi-ti de cuvintele tale pompoase, de impresia tampita ca esti mai scolit decat altii si mai lasa-ma-n pace...esti un gandacel mic pe care nu-l calc de dragul de al vedea chinuindu-se sa ajunga la un bob de grau...
nu s-ar zice, nu?