iohann scrie:cornelserbu scrie:@ iohann
spune-mi te rog cu cat il platesti pe avocatul asta al tau (ionut cel prostut

), fiindca nu face doi bani, zau asa

ar trebui sa-i spui ca nu ajunge doar sa insiste, putina gandire nu i-ar strica, dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere !
nea Cornele,n-am nevoie de avocat,ma descurc si m-am descurcat in orice situatie,fie ea de orice natura.in mai toate postarile,ai intepaturi mascate sau directe.
era floare la ureche sa raspund obraznic,dar n-am cum unuia ca tata

,n-ar fi jalnic?!!
pt mine e subiect inchis.
sa ne vedem sanatosi pe balta,sa discutam alte lucruri.
jalnic e ca ai luat-o personal si n-ai inteles ca era o intrebare retorica (nu era nevoie de raspuns, fiindca nu erai vizat tu in post)
nu am intepaturi mascate cum spui...e doar o parere a ta pe care nu ti-o pot eu scoate din cap. si ca sa te convingi, iti spun inca o data ca ce ai afirmat in legatura cu iterzicerea...bla, bla, bla, nu este corect, fiindca nu faci altceva decat sa generalizezi unele greseli pe care le fac anumiti ''plantatori"
m-ai inebunit cu cu faptul ca te descurci in orice situatie, ca nu te intereseaza ca nu-i convine cuiva ce afirmi tu, si culmea ca e mai bine ca nu te cunosc destul. ce vrei sa insinuezi cu toate astea, ce vrei sa insinuezi vis a vis de varsta maea pe care o tot aduci in discutie ca pe o jignire prost ascunsa ??? sa stii ca nu mi-e deloc rusine cu varsta pe care o am...nu am ajus la ea pe spatele tau ca sa-mi amintesti tu ca ai putea fi obraznic dar te retine nu stiu ce...
cred ca ar fi mai bine sa stai in banca ta si sa-ti vezi de traba, pentru ca din acest moment nu vreau sa mai am de aface cu tine.
ps. apropo, de pelicanii pe care i-ai avut alaturi la o etapa de cn nu te-a interesat ca nu sunt deloc de acord cu tine in ce priveste locul de pescuit ???