Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Pescuitul plantat "strica" balta pentru ceilalti?

Mesaj de ionut72 »

Razvan Ulmeanu scrie:Ionut,
Gata am inteles ce m-ai intrebat.
Raspunsul este ca DA esti un idiot frustrat.

Nu, se vede treaba ca n-ai inteles. Te intrebasem:

"Daca unul care are nevoie de argumente logice starneste, prin nevoia sa, polemici, a cui e problema?" :lol:

Si pareai unul dintre putinii cu care chiar se poate discuta si e dispus sa discute logic si argumentat...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

"si baiatului ala de-i nascut in '72 si care nu prea intelege nimic din ce se scrie pe aici."

Pai sa vedem ce se scrie p'aci:

@Albert spune ca "navomodelismul nu e pescuit" si e total diferit de "plantatul cu barca" (iar cine nu stie treaba asta de ce mai scrie in topicul asta?), Razvan Ulmeanu spune ca si plantatul cu navomodelul e "pescuit", dar "e mai restrictiv" (mai ales cand e folosit incorect, fara sonar si gps) decat cel cu barca, iar @alzaimer ii contrazice pe amandoi si afirma ca, din contra, "navomodelul nu face altceva decat sa vina in ajutorul pescarului care planteaza, asa cum lansetele si mulinetele de long cast vin in ajutorul pescarului care pescuieste din mana". Iar gabi1 care e unul dintre pescarii cu experienta (autobiografia il recomanda astfel), se abtine si refuza cartofii fierbinti!

Mai clar nici ca se poate! :lol: :lol:

iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de iohann »

cornelserbu scrie:@ iohann

spune-mi te rog cu cat il platesti pe avocatul asta al tau (ionut cel prostut :D ), fiindca nu face doi bani, zau asa :lol: :lol: :lol:
ar trebui sa-i spui ca nu ajunge doar sa insiste, putina gandire nu i-ar strica, dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere !

nea Cornele,n-am nevoie de avocat,ma descurc si m-am descurcat in orice situatie,fie ea de orice natura.in mai toate postarile,ai intepaturi mascate sau directe.
era floare la ureche sa raspund obraznic,dar n-am cum unuia ca tata :wink: ,n-ar fi jalnic?!!
pt mine e subiect inchis.

sa ne vedem sanatosi pe balta,sa discutam alte lucruri.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

iohann scrie:
cornelserbu scrie:@ iohann

spune-mi te rog cu cat il platesti pe avocatul asta al tau (ionut cel prostut :D ), fiindca nu face doi bani, zau asa :lol: :lol: :lol:
ar trebui sa-i spui ca nu ajunge doar sa insiste, putina gandire nu i-ar strica, dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere !

nea Cornele,n-am nevoie de avocat,ma descurc si m-am descurcat in orice situatie,fie ea de orice natura.in mai toate postarile,ai intepaturi mascate sau directe.
era floare la ureche sa raspund obraznic,dar n-am cum unuia ca tata :wink: ,n-ar fi jalnic?!!
pt mine e subiect inchis.

sa ne vedem sanatosi pe balta,sa discutam alte lucruri.
jalnic e ca ai luat-o personal si n-ai inteles ca era o intrebare retorica (nu era nevoie de raspuns, fiindca nu erai vizat tu in post)
nu am intepaturi mascate cum spui...e doar o parere a ta pe care nu ti-o pot eu scoate din cap. si ca sa te convingi, iti spun inca o data ca ce ai afirmat in legatura cu iterzicerea...bla, bla, bla, nu este corect, fiindca nu faci altceva decat sa generalizezi unele greseli pe care le fac anumiti ''plantatori"
m-ai inebunit cu cu faptul ca te descurci in orice situatie, ca nu te intereseaza ca nu-i convine cuiva ce afirmi tu, si culmea ca e mai bine ca nu te cunosc destul. ce vrei sa insinuezi cu toate astea, ce vrei sa insinuezi vis a vis de varsta maea pe care o tot aduci in discutie ca pe o jignire prost ascunsa ??? sa stii ca nu mi-e deloc rusine cu varsta pe care o am...nu am ajus la ea pe spatele tau ca sa-mi amintesti tu ca ai putea fi obraznic dar te retine nu stiu ce...
cred ca ar fi mai bine sa stai in banca ta si sa-ti vezi de traba, pentru ca din acest moment nu vreau sa mai am de aface cu tine.

ps. apropo, de pelicanii pe care i-ai avut alaturi la o etapa de cn nu te-a interesat ca nu sunt deloc de acord cu tine in ce priveste locul de pescuit ???
Ultima oară modificat Dum Oct 28, 2012 21:56 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ Gor? vrei sa-i ingrop? :D
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:@ Gor? vrei sa-i ingrop? :D
felicitari !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Andrei I scrie:@ Gor? vrei sa-i ingrop? :D
Da, da' vezi cum ii plantezi, sa le lasi un pic de aer ... ca ne mai trebuiesc si alta data ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Andrei I scrie:
ionut72 scrie:"in general, marile capturi se prind in stilul plantat pentru ca pestii foarte mari salasluiesc de obicei prin locuri unde sunt aproape imposibil de scos de pe mal."

1)Sa presupunem ca afirmatia e adevarata si, la pestii cei mari, nu poti sa ajungi decat daca plantezi. In acest caz care-i diferenta intre plantatul din barca + sonar + dispozitiv de sondat substratul si plantatul cu navomodel + sonar + gps? Nici una!

2)In alta ordine de idei, ce legatura e intre "plantatul din barca" si "scosul pestelui din agatatura si aducerea lui cu ajutorul barcii la mal"? Nici una!
Ionut te concentrezi pe a fi mai "interesant" in postari, iti alegi cu grija cuvintele si te joci cu ele pana iti place tie ce ai scris, sperand ca vor fi cativa care iti vor aprecia aceste calitati.....INSA ....nu intelegi nimic din ce tie se explica...(reciteste de la cateva pagini in urma postare cu postare urmarind subiectul discutie si nu ping-pong-ul de replici)

La pescuitul plantat cu barca (nu barcuta), inclusiv in concurs iti este permis sa scoti pestele din barca, aflatandu-te desupra lui in agatatura si sa il scoti chiar acolo...acum intelegi diferenta?
Sa inteleg ca, la pescuitul din mana, pe Tancabesti, nu-ti este permis sa scoti pestele din agatatura cu barca? Nu vorbesc despre concurs (unde regulile sunt stabilite de organizator si unde n-ai decat sa nu participi daca nu esti de acord)! Ci de pescuitul "de placere".

Repet, intrebarea: ce legatura e intre "plantatul cu barca" si "scosul pestelui cu barca din agatatura"?

Ceea ce incercati voi se numeste echivocatie!

Acesta este deci singurul argument (posibilitatea, cu ajutorul barcii, scosului pestelui din agataura evitand astfel ruperea liniei) in favoarea plantatului din barca si impotriva celui cu navomodelul?

Esti amabil sa-mi raspunzi, pentru ca sunt foarte curios de !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

ionut72 scrie:
Andrei I scrie:
ionut72 scrie:"in general, marile capturi se prind in stilul plantat pentru ca pestii foarte mari salasluiesc de obicei prin locuri unde sunt aproape imposibil de scos de pe mal."

1)Sa presupunem ca afirmatia e adevarata si, la pestii cei mari, nu poti sa ajungi decat daca plantezi. In acest caz care-i diferenta intre plantatul din barca + sonar + dispozitiv de sondat substratul si plantatul cu navomodel + sonar + gps? Nici una!

2)In alta ordine de idei, ce legatura e intre "plantatul din barca" si "scosul pestelui din agatatura si aducerea lui cu ajutorul barcii la mal"? Nici una!
Ionut te concentrezi pe a fi mai "interesant" in postari, iti alegi cu grija cuvintele si te joci cu ele pana iti place tie ce ai scris, sperand ca vor fi cativa care iti vor aprecia aceste calitati.....INSA ....nu intelegi nimic din ce tie se explica...(reciteste de la cateva pagini in urma postare cu postare urmarind subiectul discutie si nu ping-pong-ul de replici)

La pescuitul plantat cu barca (nu barcuta), inclusiv in concurs iti este permis sa scoti pestele din barca, aflatandu-te desupra lui in agatatura si sa il scoti chiar acolo...acum intelegi diferenta?
Sa inteleg ca, la pescuitul din mana, pe Tancabesti, nu-ti este permis sa scoti pestele din agatatura cu barca? Nu vorbesc despre concurs (unde regulile sunt stabilite de organizator si unde n-ai decat sa nu participi daca nu esti de acord)! Ci de pescuitul "de placere".

Repet, intrebarea: ce legatura e intre "plantatul cu barca" si "scosul pestelui cu barca din agatatura"?

Ceea ce incercati voi se numeste echivocatie!

Acesta este deci singurul argument (posibilitatea, cu ajutorul barcii, scosului pestelui din agataura evitand astfel ruperea liniei) in favoarea plantatului din barca si impotriva celui cu navomodelul?

Esti amabil sa-mi raspunzi, pentru ca sunt foarte curios de !
Nu sunt amabil sa iti raspund. Nu ca as fi vreun nesimtit dar postul meu initial, cel pe care tu l-ai citat nu mai exista ...l-am sters dupa ce am postat ca nu mai am chef de polemici. Ai apucat insa sa il citezi inainte sa il sterg...ignora si move on :)
Milionar excentric

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Mai clar, eu intreb daca e vreo diferenta intre cele 2 stiluri strict cu privire la plantat si voi imi raspundeti despre scosul "pestelui din agatatura"! :shock: :shock: Singurul care a dat un raspuns argumentat la intrebarea asta a fost Ulmeanu!

Serbu sustine ca nu e nici o diferenta intre cele 2 stiluri, iar Albert ca "navomodelismul nu e pescuit spre deosebire de plantatul cu barca" si cine nu stie asta "la ce (doamne iarta-l!) mai posteaza la topicul asta?" (s'aude @alzheimer?) :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”