PRO SAU CONTRA MONTURILOR IN-LINE ?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Limax
Puncte: 0

Mesaj de Limax »

Val Pangica jr scrie:@Florin - imi aduc aminte si ma bucur atit pentru tine cit si pentru toti crapii care nu vor mai avea parte de cercelusi de 100 grame agatati de buza . :lol:
Sa stii ca din poza arata bine monturile , dar tot nu inteleg la ce folosesti run-rigurile astea . Mai bine pui un plumb pierdut cu safety clip - iti maresti sansele de a scoate crapii din agatatura . Chestie de gust - altfel OK .
Daca se foloseste vartej un pic subdimensionat, plumbul fiind culisant intr-o directie, trece peste vartej fara problema (plumbii fox cel putin).
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

Ce surpriza , bun venit Limaxule !
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Limax - renunta la orice vartej . Nu exista asa monturi la pescuitul crapului , decit eventual interpretari proprii care nu au nici o legatura cu realitatea . Parerea mea - tu faci ce vrei .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

migratia si gripa aviara... 8)
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andy

Mesaj de andy »

Pro-in-line :!:

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Tot urmaresc acest topic si nu am putut sa-mi dau cu parerea ptr. ca nu folosesc materiale sofisticate ptr.construirea monturilor dar tot montura in linie o folosesc si eu cel mai des la balta,la ape curgatoare folosesc montura pater noster din motive foarte personale.

horiacrap

Mesaj de horiacrap »

In majoritatea cazurilor folosesc monturile in linie, parerea mea ca asigura cea mai buna preintepare si lasa crapului cel mai putin spatiu de manevra.
Mai folosesc montura cu plumb pierdut care ofera un avantaj, acela ca poate fi modificata foarte repede si adaptata la locul potrivit. In general o folosesc in locuri cu structuri, langa stuf, vegetatie (nuferi). Astea sunt cele doua monturi care le folosesc exclusiv.
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

edwyn scrie:Si eu am renuntat la acest sistem din poza 2 pentru ca m-i sa intamplat sa treaca inelul cu plumb peste gulerul mansonului din cauciuc,acesta fiind foarte moale cedeaza in momentul aruncarii, inelul cu plumb trece usor de el si se opreste in curbura carligului.
Imagine

Problema rezolvata :idea:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Esti ceva pasionat Florine...Plumbii sunt Elevator de la Fox ?

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

Ai ghicit Riciule , defapt tot ce vezi in poza e Fox , in afara de kwik linkul cu care am legat plumbul , la montura de sus , ala e Korda !

Nu sunt neaparat pasionat de Fox , sunt pasionat , in general , de tot ce e bun si de calitate !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”