se pare ca lupul schimba parul dar naravul...aceeasi cenzura marca mateianu cu care ne-a obisnuit atatia ani....cine isi permite sa nu aiba aceleasi opinii ca d-nul mateianu nu "discuta CONSTRUCTIV" si nici nu "vorbeste lucruri serioase".
in afara de faptul ca esti site admin ,din ce postura iei tu hotararea ca acest comunicat al clubului Pelicanul este ..neserios si iti permiti sa-l stergi? lipsa de fair-play zice sorin dinu....asa sant baietii astia din Pelicanul mai "spalati" cu toate ca avea loc si alta formulare...
cam asta e maniera cu care "ne-ati cerut parerea" de la inceputul discutiilor...si afla ca acel comunicat nu este parerea lui oana victor , CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.
toti au votat ca sant de acord cu conditiile de participare,dar NU SE VOR AFILIA LA APCR.
atata timp cat LEGEA spune "Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.
Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie".... , (cand se va infiinta FEDERATIA , si nu mai e chiar asa de departe

e dreptul meu sa decid...
cum de altfel ,ca cetatean l Romaniei si pescar cu activitate competitionala,e dreptul meu sa particip la Campionatul National.si sa inchei tot cu um citat:
"Cresc, mi se spulberă unele iluzii, poate pentru a dobândi altele noi."....