parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de marin laurentiu »

...si ca sa continui tot cu un citat.."Lucrul esenţial însă este că am fost crescuţi în iluzii"....
se pare ca lupul schimba parul dar naravul...aceeasi cenzura marca mateianu cu care ne-a obisnuit atatia ani....cine isi permite sa nu aiba aceleasi opinii ca d-nul mateianu nu "discuta CONSTRUCTIV" si nici nu "vorbeste lucruri serioase".
in afara de faptul ca esti site admin ,din ce postura iei tu hotararea ca acest comunicat al clubului Pelicanul este ..neserios si iti permiti sa-l stergi? lipsa de fair-play zice sorin dinu....asa sant baietii astia din Pelicanul mai "spalati" cu toate ca avea loc si alta formulare...
cam asta e maniera cu care "ne-ati cerut parerea" de la inceputul discutiilor...si afla ca acel comunicat nu este parerea lui oana victor , CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.
toti au votat ca sant de acord cu conditiile de participare,dar NU SE VOR AFILIA LA APCR.
atata timp cat LEGEA spune "Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.
Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie".... , (cand se va infiinta FEDERATIA , si nu mai e chiar asa de departe :wink: ,atunci stam altfel de vb...dar pana atunci),nici mateianu si nici tot APCR-ul din lume nu ma poate obliga sa ma afiliez la aceasta asociatie...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE" :wink:
e dreptul meu sa decid...
cum de altfel ,ca cetatean l Romaniei si pescar cu activitate competitionala,e dreptul meu sa particip la Campionatul National.si sa inchei tot cu um citat:

"Cresc, mi se spulberă unele iluzii, poate pentru a dobândi altele noi."....
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Re: trecututl cladeste viitorul...

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

marin laurentiu scrie:...si ca sa continui tot cu un citat.."Lucrul esenţial însă este că am fost crescuţi în iluzii"....
se pare ca lupul schimba parul dar naravul...aceeasi cenzura marca mateianu cu care ne-a obisnuit atatia ani....cine isi permite sa nu aiba aceleasi opinii ca d-nul mateianu nu "discuta CONSTRUCTIV" si nici nu "vorbeste lucruri serioase".
in afara de faptul ca esti site admin ,din ce postura iei tu hotararea ca acest comunicat al clubului Pelicanul este ..neserios si iti permiti sa-l stergi? lipsa de fair-play zice sorin dinu....asa sant baietii astia din Pelicanul mai "spalati" cu toate ca avea loc si alta formulare...
cam asta e maniera cu care "ne-ati cerut parerea" de la inceputul discutiilor...si afla ca acel comunicat nu este parerea lui oana victor , CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.
toti au votat ca sant de acord cu conditiile de participare,dar NU SE VOR AFILIA LA APCR.
atata timp cat LEGEA spune "Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.
Nimeni nu poate fi silit sa faca parte dintr-o asociatie".... , (cand se va infiinta FEDERATIA , si nu mai e chiar asa de departe :wink: ,atunci stam altfel de vb...dar pana atunci),nici mateianu si nici tot APCR-ul din lume nu ma poate obliga sa ma afiliez la aceasta asociatie...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE" :wink:
e dreptul meu sa decid...
cum de altfel ,ca cetatean l Romaniei si pescar cu activitate competitionala,e dreptul meu sa particip la Campionatul National.si sa inchei tot cu um citat:

"Cresc, mi se spulberă unele iluzii, poate pentru a dobândi altele noi."....
stii cumva ce raspuns va da agvps , maine :roll:
<°))))))><
><((((((°>

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

@Marin Laurentiu

Ce ai spune daca eu impreuna clubul x ar fi venit la liga si v-ar spune "Fratilor vreau si eu sa iau parte la competitia voastra,ma supun regulilor mai putin uneia si anume de a nu fi membru in organizatia voastra!"Nu stiu ce ai spune tu,dar cu siguranta iti spun ca din punctul meu de vedere este o sfidare,o sfidare crasa a unor oameni care au facut sacrificii si au costituit un sistem.care culmea pana acum vreo luna era cumplit,odios samd.,dar brusc la care toti contestatarii vor sa participe.
Se pot spune multe lucruri,dar nu este acum momentul!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@marin laurentiu

Cred ca nu vorbesti tu, esti doar o portavoce.... :wink: Ce faci tu acum ? Intri peste mine in casa , ma ameninti, ma jignesti, apoi imi ti teorii de ce te dau afara ? Cred ca exagerezi, iar cu pozitia asta sfidatoare nu faci decat sa iti creezi tie si clubului tau probleme.
Plus ca te-as ruga sa iti revizuiesti atitudinea si sa intelegi ca este un forum privat pe care nu te obliga nimeni sa postezi. Mai ales atat timp cat nu numai ca nu faci parte din APCR, dar mai si ai de comentat impotriva acestei asociatii.....

Nu astept raspunsul tau, nu te obosi.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Vladut Mateianu scrie:@marin laurentiu

Cred ca nu vorbesti tu, esti doar o portavoce.... :wink: Ce faci tu acum ? Intri peste mine in casa , ma ameninti, ma jignesti, apoi imi ti teorii de ce te dau afara ? Cred ca exagerezi, iar cu pozitia asta sfidatoare nu faci decat sa iti creezi tie si clubului tau probleme.
Plus ca te-as ruga sa iti revizuiesti atitudinea si sa intelegi ca este un forum privat pe care nu te obliga nimeni sa postezi. Mai ales atat timp cat nu numai ca nu faci parte din APCR, dar mai si ai de comentat impotriva acestei asociatii.....

Nu astept raspunsul tau, nu te obosi.
eu as fi dorit sa raspunda , a facut cateva afirmatii pe care vroiam sa le discutam :roll:
<°))))))><
><((((((°>

marin laurentiu

FloroiuCiprian scrie:@Marin Laurentiu

Ce ai spune daca eu impreuna clubul x ar fi venit la liga si v-ar spune "Fratilor vreau si eu sa iau parte la competitia voastra,ma supun regulilor mai putin uneia si anume de a nu fi membru in organizatia voastra!"Nu stiu ce ai spune tu,dar cu siguranta iti spun ca din punctul meu de vedere este o sfidare,o sfidare crasa a unor oameni care au facut sacrificii si au costituit un sistem.care culmea pana acum vreo luna era cumplit,odios samd., :shock: :shock: :shock: dar brusc la care toti contestatarii vor sa participe.
probabil ai fost plecat din tara...sau nu ai mai citit de mult forumul...Clubul Pelicanul,prin membrii sai,(a se lasa deoparte vendetele "everybody" vs oana victor),NU a contestat nici o persoana si nici o decizie legata de acest "sistem constituit"...singura problema a fost ...APCR.nu am fost de la bun inceput de acord ca acest "nou sistem" sa se confunde cu APCR si nici de acum inainte,cel putin personal,nu voi fi de acord sa ma afiliez vreodata la aceasta asociatie...LIGA ,a luat fiinta ca alternativa de....denumire.din pct meu de vedere,cat timp are protocol de organizare, APCR sa organizeze sanantosi inca 20 de ani de acum inainte(daca mai tine agvps-ul pana atunci :wink: ) Campionatul National,dar sa nu ma OBLIGE sa ma afiliez la ac asociatie.mai bine nu mai particip niciodata...

ps: ti-am subliniat o fraza....ai grija la exprimare sa nu se inteleaga altceva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ca imediat te baneaza mateianu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

marin laurentiu scrie:.........CI REPREZINTA VOTUL SI VOINTA TUTUROR MEMBRILOR CLUBULUI PELICANUL.
toti au votat ca sant de acord cu conditiile de participare,dar NU SE VOR AFILIA LA APCR.........nici mateianu si nici tot APCR-ul din lume nu ma poate obliga sa ma afiliez la aceasta asociatie...baska sa mai platesc si "TAXA DE SMECHERIE"
Nu cred ca mai este cazul de comentarii. Cu asemenea postari este clar cum considera domnii din pelicanul prestanta APCR-ului........... :oops:

Dar, repet, este dreptul lor.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

marin laurentiu scrie:

Ce ai spune daca eu impreuna clubul x ar fi venit la liga si v-ar spune "Fratilor vreau si eu sa iau parte la competitia voastra,ma supun regulilor mai putin uneia si anume de a nu fi membru in organizatia voastra!"Nu stiu ce ai spune tu,dar cu siguranta iti spun ca din punctul meu de vedere este o sfidare,o sfidare crasa a unor oameni care au facut sacrificii si au costituit un sistem.care culmea pana acum vreo luna era cumplit,odios samd., :shock: :shock: :shock: dar brusc la care toti contestatarii vor sa participe.
probabil ai fost plecat din tara...sau nu ai mai citit de mult forumul...Clubul Pelicanul,prin membrii sai,(a se lasa deoparte vendetele "everybody" vs oana victor),NU a contestat nici o persoana si nici o decizie legata de acest "sistem constituit"...singura problema a fost ...APCR.nu am fost de la bun inceput de acord ca acest "nou sistem" sa se confunde cu APCR si nici de acum inainte,cel putin personal,nu voi fi de acord sa ma afiliez vreodata la aceasta asociatie...LIGA ,a luat fiinta ca alternativa de....denumire.din pct meu de vedere,cat timp are protocol de organizare, APCR sa organizeze sanantosi inca 20 de ani de acum inainte(daca mai tine agvps-ul pana atunci :wink: ) Campionatul National,dar sa nu ma OBLIGE sa ma afiliez la ac asociatie.mai bine nu mai particip niciodata...

ps: ti-am subliniat o fraza....ai grija la exprimare sa nu se inteleaga altceva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ca imediat te baneaza mateianu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ai vazut pe aici vre-o postare in care se refuza din partea oricui , prezenta clubului Pelicanul la cn.
<°))))))><
><((((((°>

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Ma repet,se pot spune multe lucruri,dar nu este acum momentul!
Zici ca nu ai contestat APCR-ul, din postarea reiese ca il contesti permanent,sau mai bine zis acum,in trecut si in viitor>

"singura problema a fost ...APCR.nu am fost de la bun inceput de acord ca acest "nou sistem" sa se confunde cu APCR si nici de acum inainte,cel putin personal,nu voi fi de acord sa ma afiliez vreodata la aceasta asociatie"

Incearca daca poti sa raspunzi la acea intrebare simpla!
P.S.Plecat din tara anul acesta inca nu am fost,forumul l-am mai citit,iar de banat,nu cred ca a fost banat nimeni care isi spune sincer punctul lui de vedere :wink:
P.P.S. Ti-am "subliniat" si eu o fraza pentru care cu siguranta nu te va bana Mateianu,deoarece este sincer punctul tau de vedere! :wink:

marin laurentiu

CLAUDIU COZMA scrie:
marin laurentiu scrie:

ai vazut pe aici vre-o postare in care se refuza din partea oricui , prezenta clubului Pelicanul la cn.

nu,si nici nu am afirmat asa ceva...
postarea de mai sus vine ca reactie la atitudinea ,cel putin ostila,a d-nului admin vis-a-vis de un comunicat oficial al clubului.atat.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”