pt andrei vladeanu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
mirceaef
Puncte: 0

pt andrei vladeanu

Mesaj de mirceaef »

in decembrie 2009 cautai disperat pe cineva pt postul de presedinte apcr. pt ca apcr era in RAHAT pana la gat. nici tu, andrei vladeanu, nici faimosul tau brand sau inteligenta, nici mateianu, nici rosioru, nici ... n-ati fost in stare sa-l repuneti pe linia de plutire. cei care s-au si-au pus obrazul si umarul la munca au fost cei 12 presedinti de cluburi care s-au pus pavaza pt apcr si au luat lucrurile de la cap. printre care, nume greu, carping. fara aceste cluburi, in acest moment, n-ar mai fi existat nici un PROTOCOL cu agvps. aceste cluburi a caror decizie tu o nesocotesti, ba mai mult, pe unele dintre ele le batjocoresti.
aceste cluburi care la inceput au crezut ca organizeaza un CN, participanti, organizatori de mansa PE CHELTUIALA PROPRIE, nu mai au nici un cuvant de spus. votul lor nu mai reprezinta nimic! pt ca le-a promis vladeanu la ultimul AG ca face pace si liniste in CN si ne-am ales cu cel mai crunt razboi iscat vreodata.asta-i opera ta!!! razboiul si limbajul vulgar!!! ca tu esti brand!!!

i-am spus lui sorin dupa ultimul AG, apcr-ul nu e al nostru, al cluburilor, e al lui vladeanu!

probabil discutiile se vor abate de la subiect, se vor sfarsi in acuze de fel de fel, vor fi scoase la iveala mamele si petele din vechime. dar ... lucru care nu s-a intamplat NICIODATA, oricat de prost ar fi fost organizat un CN, acum, pt prima oara, in premiera, sub domnia lui Andrei Vladeanu, CASTIGARII UNOR MANSE AU FOST STABILITI LA MASA VERDE!!!!! nu pe balta!!! iar daca participantii, organizatorii, privitorii, agvpeseii, apeceristii, etc, nu realizeaza acest lucru ... sa fie sanatosi!

munca unor oameni,votul, increderea, timpul, nervii, banii, telefoanele, stresul ... au cazut toate in derizoriu! in principal toate pt ca domnul selaru sa doarma fericit la ultimul congres! ne-am pishat pe el de CN ca sa-l facem fericit pe selaru. bravo, am reusit!!!
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: pt andrei vladeanu

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mircea, nu te transforma si tu in avocatul diavolului..... Iar de razboi nu cred ca poate fi vorba. "Cineva" a tradat, iar din punctul meu de vedere trebuie sa plateasca...chiar daca isi da demisia din APCR... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

o intalnire cat de repede posibil?
Balta Puiesti

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mirceaef scrie: . dar ... lucru care nu s-a intamplat NICIODATA, oricat de prost ar fi fost organizat un CN, acum, pt prima oara, in premiera, sub domnia lui Andrei Vladeanu, CASTIGARII UNOR MANSE AU FOST STABILITI LA MASA VERDE!!!!! nu pe balta!!! iar daca participantii, organizatorii, privitorii, agvpeseii, apeceristii, etc, nu realizeaza acest lucru ... sa fie sanatosi!
gresit.
pentru prima data, castigatorii unui CN s-au stabilit la masa verde in 2004. iar ei s-au numit Guguianu - Denk. Cu aceeasi ocazie au intrat titulari in echipa nationala Pinochio cu fratisu. pe vremea aia fratisu tragea sforile. victorash se ocupa cu desenele animate, dar in calitate de privitor. tu erai poet.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in ceea ce priveste apcr-ul
nu uitati, nici voi nici green lake, ca pe 16 ianuarie ne-am intalnit in sediul AGVPS. sa continuam protocolul si sa facem CN. restul sunt povesti.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

George-Alexandru scrie:Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.
Asta este cea mai mare prostie pe care ai putut-o scrie.... Se vede ca esti influentat, nu cred ca este gandirea ta...Sau daca este, inseamna ca avem o problema ! :oops:

PS Si putin respect ptr. ...Mos Craciun.... :wink:
CS SENZOR

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Vladut Mateianu scrie:
George-Alexandru scrie:Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.
Asta este cea mai mare prostie pe care ai putut-o scrie.... Se vede ca esti influentat, nu cred ca este gandirea ta...Sau daca este, inseamna ca avem o problema ! :oops:

PS Si putin respect ptr. ...Mos Craciun.... :wink:

Prostia pe care am scriso mi-o asum....Nu sunt influentat si chiar avem o problema care e prea tarziu pt a mai putea fi rezovata.

O seara placuta.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

incepeti sa o luati pe aratura cu totii, fiti mai calmi si nu mai aruncati cu, cuvinte in stanga si-n dreapta :oops: :oops:
Vladeanu a gresit ca nu a dus decizia la AGVPS, trebuie sanctionat, cand o sa ne vedem o sa va spun si parerea mea.
Este unu care sa vrea sa se ocupe de APCR fara a fi platit lunar?
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Genes, in opinia mea tradarea este unul dintre cele mai urate lucruri...si trebuie pedepsita ! :evil:
Sti si tu la cine ma refer.
Am pus punct aici acestor discutii.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”