Moderator: gor965
gresit.mirceaef scrie: . dar ... lucru care nu s-a intamplat NICIODATA, oricat de prost ar fi fost organizat un CN, acum, pt prima oara, in premiera, sub domnia lui Andrei Vladeanu, CASTIGARII UNOR MANSE AU FOST STABILITI LA MASA VERDE!!!!! nu pe balta!!! iar daca participantii, organizatorii, privitorii, agvpeseii, apeceristii, etc, nu realizeaza acest lucru ... sa fie sanatosi!
Asta este cea mai mare prostie pe care ai putut-o scrie.... Se vede ca esti influentat, nu cred ca este gandirea ta...Sau daca este, inseamna ca avem o problema !George-Alexandru scrie:Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.
Vladut Mateianu scrie:Asta este cea mai mare prostie pe care ai putut-o scrie.... Se vede ca esti influentat, nu cred ca este gandirea ta...Sau daca este, inseamna ca avem o problema !George-Alexandru scrie:Stai linistit Mircea ca nu esti singurul care si-a dat seama ca apcr-ul nu suntem noi cei care am facut posibil si am pus in miscare cu sacrificii enorme acest CN.Cu totii am fost buni la inceput pt a forma o majoritate.....................Prefer sa ma opresc aici si cu siguranta este pt prima si ultima oara cand mai cred in Mos Craciun.![]()
PS Si putin respect ptr. ...Mos Craciun....