Sa fii matale sanatos de cand le lustruieste Nae cu batiste de microfibra, d'alea de dat pa ochelari, e gata incarcate........(electrostatic).mai intii trebuie sa se obijnuiasca cu hi-s urile, ca deocamdata...nu'l cunosc![]()
...

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Sa fii matale sanatos de cand le lustruieste Nae cu batiste de microfibra, d'alea de dat pa ochelari, e gata incarcate........(electrostatic).mai intii trebuie sa se obijnuiasca cu hi-s urile, ca deocamdata...nu'l cunosc![]()
...
...sper sa nu se "descarce"...in palmagabi1 scrie:... e gata incarcate........(electrostatic).![]()
A recunoscut la beutura ca nu mai are plod.viorel dulamita scrie:...sper sa nu se "descarce"...in palmagabi1 scrie:... e gata incarcate........(electrostatic).![]()
![]()
![]()
...
Lasa-l Nae, asta e capabil sa-ti dea iar telefon cu numar "pitit" si cine stie pe unde apuci....sa nu rupi usa la curcanarie ca rade baietii de noi, se aude si in tara....popescu59 scrie:A inviat Razvanel , unde dracu ai fost ? E rau cind esti sub papuc dar asta e merge si asa .
Vad ca te-a luat grija de mine din nou , ti-am mai spus nu ma palesc de loc de glumele proaste ale unora si pun intrebari care le crezi tu prostesti , De ce ? Crezi ca daca le stii tu pe toate le stie toata lumea ?Uite ca eu nu stiu raspunsurile si de aceea intreb ? Care este problema ca nu toata lumea este versata si unsa cu toate alifiile ca tine ?Sa nu mai spun de experienta , esti trecut si prin foc asta e. Unii care nu le stiu intreaba pe altii , care este problema ta ? Am inteles copilul tau este mai destept decit mine asta este sunt si eu un prost , si cred ca de aceea m-ai sunat sa vin sa particip cu tine la concurs . Noroc ca asa fraier cum sunt mi-am dat seama de harneala ta si nu am halit-o. Asta e viata unii mai destepti care le stiu pe toate altii mai prosti decit copii mici , asta e parerea ta . Bine asta e parerea ta aproape despre toata lumea . Problema este ca nu e domeniu in care sa nu fi tu as si atotstiutor , dar trebuie sa intelegi ca traiesc si altii chiar daca sunt mai prosti decit copii tai .Oricum iti multumesc pentru comparatie .
Pai bine bah Naica, tu pui paie pe foc si tot tu o treci la diverse cand nu-ti mai convine.popescu59 scrie:Gabita glumele isi au si ele rostul si farmecul lor. Dar pentru voi jignirile au alt parfum . Sa fiti sanatosi si sa traiti numai si numai printre destepti ca voi .
Sa nu te puna dracu sa-l suni pa MONDIALU ca doarme la ora asta.popescu59 scrie:Rog un moderator sa inchida acest topic .