shimano tribal long cast

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
77lumberjack
Puncte: 0

Re: shimano tribal long cast

Mesaj de 77lumberjack »

cumparati eugenii de zece lei.... :lol: eu am resurse proprii

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

pfffffff, am fost plecat cu treaba si m-a sunat curierul sa-mi aduca coletul cu crosetele(solar) si alte chestii dar trece maine din nou, deci inca nu le pot recomanda

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

iara musca invidiosii din tastatura ......lasati ca poate pana muriti o sa va permiteti macar o sapca shimano tribal

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai muratura ce faci cu pozele ?? Hai arata-ne ca nu esti asa cum te des criu cei de pe aici , pune poze cu articolele de pescuit care te lauzi , punele gramada si fa poze sa le vedem si noi sa MURIM DE CIUDA .
Din cite se vede totul e CAN CAN.

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

muratura muratura.......ti-e foame ca vad ca pomenesti de mancare , eu pozele le-am facut deja dar tu nu prea intelegi romaneste, depasesc un mega si nu stiu sa le modific rezolutia . de ce vorrbesti urat si ma provoci? nu esti obligat sa-mi accepti laudele, ce fac eu aici se numeste divertisment si daca nu ai limite in exprimare SA TRAIASCA MAICATA!!!!

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

auzi mai popescu 59.... de ce 59? ai 59 de kg?! te-am intrebat unde ti-ai facut tatuajul.......l-ai facut pe balta? sau il ai din armata? si ce reprezinta?? vreun magazin online? pe mana cealalta ai tatuat vreun minciog?

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

eu am 77 de kg si sunt taietor de lemne de aici 77 lumberjack.....hai ca te invat si engleza

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Esti o p..... . Ti-am scris de 5 ori esti tare baga poze sa ne convingem de cea ce afirmi ca detii .Si nu o mai freca de garduri aiurea ca esti transpirat si miroase rau de tot . Hai cu doveziile ca ne-am saturat de vrajeala de copil de 6 anisori.

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

eu nu vreau sa vad nici o poza
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mai George daca esti moderator modereaza frate .

Ia uitati ce mesaj mi-a lasat muistu asta mie -

(ba sclavule nu mai vorbi urat ca ma pis pe tine, daca ai scule mai tari decat mine sa fi sanatos, nu asta era ideea, nu sunt curios si nu-ti cer sa pui poze, mai bine pune o poza cu nevastata.....daca vrei poze cu sculele cu care ma laud scrie foarte clar pe forum lasa adresa de mess......boule si punele tu sau masturbeazate)

George iti place ? De la pescuit am ajuns la jigniri despre famile neveste etc. Iti place ? Acest topic trebuia inchis de citeva zile chiar nu vad ce s-a asteptat.

Asta se intimpla cind cititi si va pufneste risul, in loc sa le cereti sa se identifice . Cu siguranta ca in spatele acestui yd este un ratat de 2 lei , dar asta va place voua yd ascuns si jigniri la maxim .
Si cind te gindesti ca cineva care este mai mare peste acest site se batea de curind cu pumnul in piept ca trebuie respectat regulamentul acestui site .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”