pfffffff, am fost plecat cu treaba si m-a sunat curierul sa-mi aduca coletul cu crosetele(solar) si alte chestii dar trece maine din nou, deci inca nu le pot recomanda
Mai muratura ce faci cu pozele ?? Hai arata-ne ca nu esti asa cum te des criu cei de pe aici , pune poze cu articolele de pescuit care te lauzi , punele gramada si fa poze sa le vedem si noi sa MURIM DE CIUDA .
Din cite se vede totul e CAN CAN.
muratura muratura.......ti-e foame ca vad ca pomenesti de mancare , eu pozele le-am facut deja dar tu nu prea intelegi romaneste, depasesc un mega si nu stiu sa le modific rezolutia . de ce vorrbesti urat si ma provoci? nu esti obligat sa-mi accepti laudele, ce fac eu aici se numeste divertisment si daca nu ai limite in exprimare SA TRAIASCA MAICATA!!!!
auzi mai popescu 59.... de ce 59? ai 59 de kg?! te-am intrebat unde ti-ai facut tatuajul.......l-ai facut pe balta? sau il ai din armata? si ce reprezinta?? vreun magazin online? pe mana cealalta ai tatuat vreun minciog?
Esti o p..... . Ti-am scris de 5 ori esti tare baga poze sa ne convingem de cea ce afirmi ca detii .Si nu o mai freca de garduri aiurea ca esti transpirat si miroase rau de tot . Hai cu doveziile ca ne-am saturat de vrajeala de copil de 6 anisori.
(ba sclavule nu mai vorbi urat ca ma pis pe tine, daca ai scule mai tari decat mine sa fi sanatos, nu asta era ideea, nu sunt curios si nu-ti cer sa pui poze, mai bine pune o poza cu nevastata.....daca vrei poze cu sculele cu care ma laud scrie foarte clar pe forum lasa adresa de mess......boule si punele tu sau masturbeazate)
George iti place ? De la pescuit am ajuns la jigniri despre famile neveste etc. Iti place ? Acest topic trebuia inchis de citeva zile chiar nu vad ce s-a asteptat.
Asta se intimpla cind cititi si va pufneste risul, in loc sa le cereti sa se identifice . Cu siguranta ca in spatele acestui yd este un ratat de 2 lei , dar asta va place voua yd ascuns si jigniri la maxim .
Si cind te gindesti ca cineva care este mai mare peste acest site se batea de curind cu pumnul in piept ca trebuie respectat regulamentul acestui site .