CS SENZOR SE RETRAGE DIN CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

stress
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CS SENZOR SE RETRAGE DIN CN 2010

Mesaj de stress »

ninel scrie:Andrei Vladeanu
Sper sa fie o postare la nervi,suparare dar la care ar fi bine sa te mai gandesti . Competitia fara Senzor nu cred ca ar arata bine.Pentru a mentine un APCR puternic nu este nevoie decat sa fie constituit .Neparticiparea unui membru fondator nu cred ca ar da bine pentru APCR. Ai participat la stabilirea regulilor competitiei si acum sa te retragi nu prea da bine si nu ajuta pe nimeni care doreste sa practice acest sport. Cum crezi ca daca nu vei participa cei ce vor castiga va savura succesul cand stiu ca din start Clubul Senzor nu a participat ? Pentru pescuit cred ca ar fi bine sa mai analizezi si sa revii asupra postari care ai facuto .Loc este pentru toata lumea.

Mai intai, un pic de gramatica a limbii romane cred ca nu strica :wink:
stefan avram

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Andrei,eu zic ca ar trebuii sa te mai gindesti!Tu ce faci?Faci jocul "dusmanului"?Indiferent cine este "dusmanul",eu sa fiu in locul tau,as face in asa fel in cit "Senzor" sa arate inca o data ce poate intr-un concurs! Poi ce faci tu este exact ceea ce face un copil,adica cind se supara isi i-a jucariile si pleaca! Dupa CN o sa se vorbeasca ca "Senzor"nu a participat,pentru a nu se face de ris etc etc!
Victoras Petcu

alin rusu

Mesaj de alin rusu »

Imi pare rau.......
Nu cred ca asta era solutia
Alin Rusu
C.S. CARP CLUJ SOCIETY
A.P.C.R.

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

STRESS- este numele de familie ?
Cu gramatica ai dreptate dar eram emotionat .Sper ca este decat o gluma retragerea Lotului Senzor.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

lotul senzor poate fi vazut, intalnit si - de ce nu? - batut :D , in toamna, la CARPSHOW.
pe de alta parte, vreau sa se inteleaga ca este sub demnitatea mea sa particip la un Campionat National impreuna cu un lot despre care seful de competitii de la AGVPS (bentu) spune ca este compus din

“anumiti pescari care au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila,

aceste vorbe sunt o minciuna. in lotul acvila se afla contestatari si denigratori ai apcr-ului si a sistemului propus de organizatia noastra. se afla oameni fara onoare si coloana vertebrala. oameni de 2 lei. in opinia mea, viermi.

senzor isi rezerva dreptul de a nu participa in aceste conditii, cu acesti parteneri de intrecere. iar eu, andrei vladeanu, la randul meu imi rezerv dreptul de a avea o parere transanta, ca lider de lot.

traim vremuri in competitia crapista in care liderii se nasc peste noapte, fara nici un fel de cariera sau rezultat in domeniu, ci doar pentru 15 miloane de lei vechi platite unui avocat pentru infiintarea unui club. asa ceva nu se intampla in niciun domeniu din lume. sportiv sau nesportiv.

ei bine, senzor se retrage pentru o decizie stramba a sefului de competitii AGVPS, iar eu, dupa cinci calificari consecutive la Campionatul Mondial, am aceasta pozitie pe care mi-o asum. eu trag un semnal de alarma. voi nu trebuie sa trageti nimic si de nimeni (cu atat mai putin de mine). poate doar un pic mai mult de voi...
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: pe de alta parte, vreau sa se inteleaga ca este sub demnitatea mea sa particip la un Campionat National impreuna cu un lot despre care seful de competitii de la AGVPS (bentu) spune ca este compus din

“anumiti pescari care au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila,
De unde se poate lua la cunostinta [asa este corect ]intreaga interventie a domnului Bentu referitoare la acest caz .!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Propun ca cei care isi continua politica defaimatoare la adresa APCR, sa fie intai avertizati apoi suspendati pe o perioada determinata : 1 an, 2 ani, 3 ani.... In orice sport, vorbitul aiurea se pedepseste !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Propun ca cei care isi continua politica defaimatoare la adresa APCR, sa fie intai avertizati apoi suspendati pe o perioada determinata : 1 an, 2 ani, 3 ani....
...iar apoi poate ajung titulari la acvila. :wink: :D sa vedem cine ce le mai face! eventual le gaseste domnul bentu o scuza de genul celei de mai sus.
tu chiar nu intelegi ca asta e problema reala pentru care ma retrag in semn de protest?!?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Deci, daca eu fur cu echipa anul asta, suntem prinsi si suspendati 3 ani, avem varianta sa ne inscriem contra sumei de 80 lei/an in asociatia Vulturul Plesuv si participam la CN 2011 nepatati ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Andrei,eu iti spun sa mai te gindesti si sa nu faci jocul "dusmanilor" tai,pentru ca ei sa nu poata sa se bucure si sa spuna "uite ca nu participam noi ,dar nu participa nici ei (Senzor)!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”