lotul senzor poate fi vazut, intalnit si - de ce nu? - batut

, in toamna, la CARPSHOW.
pe de alta parte, vreau sa se inteleaga ca este sub demnitatea mea sa particip la un Campionat National impreuna cu un lot despre care seful de competitii de la AGVPS (bentu) spune ca este compus din
“anumiti pescari care au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila,
aceste vorbe sunt o minciuna. in lotul acvila se afla contestatari si denigratori ai apcr-ului si a sistemului propus de organizatia noastra. se afla oameni fara onoare si coloana vertebrala. oameni de 2 lei. in opinia mea, viermi.
senzor isi rezerva dreptul de a nu participa in aceste conditii, cu acesti parteneri de intrecere. iar eu, andrei vladeanu, la randul meu imi rezerv dreptul de a avea o parere transanta, ca lider de lot.
traim vremuri in competitia crapista in care liderii se nasc peste noapte, fara nici un fel de cariera sau rezultat in domeniu, ci doar pentru 15 miloane de lei vechi platite unui avocat pentru infiintarea unui club. asa ceva nu se intampla in niciun domeniu din lume. sportiv sau nesportiv.
ei bine, senzor se retrage pentru o decizie stramba a sefului de competitii AGVPS, iar eu, dupa cinci calificari consecutive la Campionatul Mondial, am aceasta pozitie pe care mi-o asum. eu trag un semnal de alarma. voi nu trebuie sa trageti nimic si de nimeni (cu atat mai putin de mine). poate doar un pic mai mult de voi...