cristi mitrea
cornel iacob
ciprian ene
claudiu costache
octav buliga
mircea gheran
radu iscru
costin popescu
si
andrei vladeanu
iti multumesc pt vorbele frumoase.
precizare
acesta era lotul senzor pentru 2010. cine crede ca senzor nu mai are lot sau valoare si nu mai are rabdare pana la CARPSHOW poate lansa oricand o provocare.
ps la CARPSHOW o sa fie un pic mai greu pentru adversari pentru ca ii vom invita si pe sorin rudeanu si maimutoiul mic.
precizare
viermi ii numesc pe cei care au contestat (denigrat si calomniat) la modul oficial apcr-ul, prin demersuri oficiale (din punctul lor de vedere), iar acum se afla in lotul de pescari ai asociatie acvila.
restul pescarilor de pe lista acvila, in frunte cu mati, sunt superbaieti, din punctul meu de vedere.
p.s. dan mitranescu degeaba spune ca el are ceva doar cu vladeanu si mateianu (adica vrea sa mute mortu). mitranescu a semnat memoriul ligii la agvps in care se cere revocarea Conventiei de parteneriat incheiata de AGVPS cu APCR in ianuarie 2010.
de ce? pt ca - APCR incearca artificial sa creeze impresia ca reprezinta o majoritate.
- APCR organizeaza defectuos a procesul de selectie prin impunerea unor regulamente restrictive altele decit cele FIPS / CIPS
- APCR impune reguli discriminatorii care impiedica participarea cuplurilor de pescari in alta forma decit cea de loturi de 8+1 pescari
- APCR incalca dreptul la libera asociare
etc
iar ca sa se inteleaga ca eu combat principii si nu persoane si vreau ca lucrurile sa se aseze pe un fagas normal, i-am facut lui dan mitranescu o propunere absolut serioasa in seara asta. sa vina cu tot lotul sau de pescari la senzor si sa concureze in acest mod in 2010. va primi toata libertatea de exprimare, din toate punctele de vedere (aduce ce oameni vrea el, pescuieste cu ce vrea el si cum considera el, etc).
senzor s-a retras. din punctul meu de vedere aceasta este o cauza nobila pentru care merita sa revina. sunt dispus sa fac astftel de sacrificii pentru a salva intreaga competitie.
daca mitranescu o sa accepte, vor avea si ei 2 arbitrii, un membru in consiliu si mai ales, vor intra in randul lumii, iar disensiunile dintre lotul lui si celelalte 11 cluburi vor fi de domeniul trecutului.
sa-si plateasca 1500 euro, cei 9 milioane sunt in sarcina mea.
Mama ce scenariu mai e si asta !..........Mitranescu sa fie capitanul echipei Senzor!
Cristi Borcea la Steaua
Urmeaza Oana la Senior
Pangica si Mateianu la Pelicanul
Tineti aproape la Dan Diaconescu Direct
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Cu parere de rau ,tocmai in acel weekend FAMILIA PELICANUL se mareste .
Costica are nunta iar Sorin este NASU
TOTI MEMBRII CLUBULUI SUNT PREZENTI LA EVENIMENT
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista