CS SENZOR SE RETRAGE DIN CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CS SENZOR SE RETRAGE DIN CN 2010

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stirea zilei din presa de ieri :

" Gripa aviara s-a intors in Romania !"

Deci, se pare ca anul acesta vor fi sacrificate foarte multe zburatoare, indiferent de rasa din care fac parte ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

"Vladut Mateianu" Stirea zilei din presa de ieri :

" Gripa aviara s-a intors in Romania !"

Deci, se pare ca anul acesta vor fi sacrificate foarte multe zburatoare, indiferent de rasa din care fac parte ! :wink:
Acvila este o specie protejata. Cum ii facem?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

costica buhac

Mesaj de costica buhac »

Cum am stabilit .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie:Andrei,eu iti spun sa mai te gindesti si sa nu faci jocul "dusmanilor" tai,pentru ca ei sa nu poata sa se bucure si sa spuna "uite ca nu participam noi ,dar nu participa nici ei (Senzor)!!!!!! :wink:
victore,
eu consider ca jocul l-am castigat de mult. iar aici nu e vorba de castigul lui senzor. ci de organizarea competitiei nationale crapiste. cel mai mare castig al nostru este apcr, asociatie de cluburi afiliata la agvps.

la spinning, un scandal cat casa e in desfasurare. mi-a placut o postare de azi a userului greula de pe superpescar.ro si imi permit sa-l citez

Pur si simplu, uitandu-ma retrospectiv la cele intamplate de la debarcarea lui Teleianu incoace, mi se pare de neinteles cum niste zero-uri abolute ca Bunghez, care n-au miscat un deget pentru aparitia acestui turneu, sa ajunga in situatia de a pune la vot banari samd. De fapt asta e o problema a noastra ca natie, cand e la hei-rup pe aproape toti ii doare spinarea, si cand s-a urnit caruta apar tot felul de cacaciosi si se suie din mers, dupa care intind si mana dupa haturi
The One Team

Gabi Milea

Mesaj de Gabi Milea »

Povestea pelicanului...
http://www.youtube.com/watch?v=jnjIzxo66xU
Citat: "Pelicanii, aceste pasari arhaice, ramase din era tertiara, si-au diminuat mult efectiveleultimele decenii. Locurile lor de cuibarit s-au redus treptat, ca urmare a patrunderii factorului antropic, astfel incat pelicanii au disparut cu desavarsire din vestul si centrul Europei. Desi pelicanii au mai cuibarit in secolul al XV-lea in Danemarca, s-au retras apoi tot mai mult din fata civilzatiei, interiorul arcului carpatic devenind zona cea mai vestica a arealului lor de cuibarit. In secolul trecut, mai erau comuni si in Transilvania, iar in prezent, un ultim refugiu al lor a ramas doar partea estica a continentului, indeosebi Delta Dunarii." :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Deci, daca eu fur cu echipa anul asta, suntem prinsi si suspendati 3 ani, avem varianta sa ne inscriem contra sumei de 80 lei/an in asociatia Vulturul Plesuv si participam la CN 2011 nepatati ? :roll:
raspuns corect, NU
pentru ca presedintele selaru ne-a asigurat ca anul acesta se face o singura exceptie de acest gen.

totusi,
daca seful de la Vulturul Plesuv, domnul Burtoi, insista pe langa AGVPS la comisia de competitii, iar domnul Bentu considera
ca tu ai furat fara sa te afli in deplinatatea facultatilor mintale, sub hipnoza unui presesedinte de club tiran, etc, ma gandesc ca ai o sansa.

inca o data, Senzor se retrage din CN 2010 pentru ca aceste lucruri sa nu se intample NICIODATA.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Gabi Milea scrie:Povestea pelicanului...
Citat: "Pelicanii, aceste pasari arhaice, ramase din era tertiara, si-au diminuat mult efectiveleultimele decenii. Locurile lor de cuibarit s-au redus treptat, ca urmare a patrunderii factorului antropic, astfel incat pelicanii au disparut cu desavarsire din vestul si centrul Europei. Desi pelicanii au mai cuibarit in secolul al XV-lea in Danemarca, s-au retras apoi tot mai mult din fata civilzatiei, interiorul arcului carpatic devenind zona cea mai vestica a arealului lor de cuibarit. In secolul trecut, mai erau comuni si in Transilvania, iar in prezent, un ultim refugiu al lor a ramas doar partea estica a continentului, indeosebi Delta Dunarii." :lol:
Pelicanii astia care au mai ramas in Delta sunt mult mai valorosi decat toate ciorile si vrabiile de linga Bucuresti :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

oanavictor scrie:
Pelicanii astia care au mai ramas in Delta sunt mult mai valorosi decat toate ciorile si vrabiile de linga Bucuresti :!: :idea:
Gabi clar se referea la pelicanii din Delta. Ceilalti sunt corcituri sau mutanti si cuibaresc la D....vrei sa dau locatia ?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Gabi Milea

Mesaj de Gabi Milea »

oanavictor scrie:
Salvati pelicanul cret ! este dotat echipat cu transmitator prin GPS...
http://www.dalmatianpelican.ro/

http://www.youtube.com/watch?v=26TG97Gt ... re=related

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Pacat ca s-a ajuns asa departe din cauza unor ambitii personale ,recunosc foarte proaste si lipsa de coloana a celor din AGVPS care au acceptat sa fie manipulati si lipsiti de orgoliu si un lot asa de valoros ca Senzor sa fie obligati daca pot spune asa ,sa renunte la acest C.N.
Aceasta este Romania la 21 de ani de la Revolutie.La fel de mult sa ne lovim de pile si relatii ,la fel de multa manipulare si extraordinar de mult trafic de influenta.
Nu sunt un pescar consacrat doar aspir la un C.N si niste rezultate de care sa ma mandresc impreuna cu clubul meu,am spus si am facut foarte multa caterinca pe acest site si nu numai, insa ceea ce am vazut acum ma facut sa imi para rau ca triesc in tara asta de rahat, unde niste rahati conduc alti rahati care le face o deosebita placere sa stea numai in rahat.
Sa fim de rahat ,ne meritam soarta.
Este o parere strict personala iar cine doreste sa ma injure sa o faca pe privat sau la telefon.
Cu maxim respect ptr Senzor, Garcea Razvan.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”