CS Senzor anunta retragerea oficiala din CN 2010 si asteapta cu real interes anul competitional 2011, atunci cand „APCR va reprezenta asociatia care va polariza activitatea competitionala de pescuit la crap sub egida AGVP”, asa cum a asigurat presedintele Selaru. In acelasi context seful AGVPS din Romania a spus ca “situatia este singulara si de exceptie, aplicabila doar pentru competitia din acest an si nu va putea fi invocata ca un precedent, in conditiile in care APCR intreprinde demersurile necesare si se va afilia la AGVPS”, fiind vorba de cazul AVPS Acvila.
Clubul Senzor nu poate fi de acord cu explicatia “anumiti pescari au iesit de sub influenta negativa a unor lideri de cluburi care au refuzat afilierea la APCR si au abandonat asociatia condusa de un presedinte care lua hotarari fara vointa lor, iar astfel au devenit membri AVPS Acvila, asociatie puternica si serioasa.”, data de domnul Teodor Bentu, sef comisia de competitii AGVPS.
Totusi, CS Senzor realizeaza importanta pe care AGVPS o acorda AVPS-urilor si spera ca toate cluburile membre APCR sa faca acest lucru. Facem precizarea suplimentara ca retragerea noastra nu are nicio legatura cu AVPS Acvila, asociatie careia ii uram bun venit in campionatul national organizat de APCR.
Clubul Senzor este mandru ca face parte dintr-o structura puternica si organizata cum este APCR, despre care presedintele Neculai Selaru a spus recent ca: ”orice contestare a APCR este de fapt, datorita protocolului incheiat, si contestarea AGVPS din Romania.”
CS Senzor isi va duce la bun sfarsit toate obligatiile asumate in ceea ce priveste CN 2010, inclusiv organizarea finalei pe Moara Vlasiei 2, deoarece exista o intelegere intre APCR si Victor Petcu, patron MV2, referitoare la o sponsorizare in valoare de 10.000 lei.
Membrii Clubului Pelicanul regreta retragerea echipei Senzor de la campionatul national 2010.
Clubul Pelicanul doreste sa participe la aceasta competitie in locul echipei Senzor .
Clubul Pelicanul este de acord cu regulamentul competitiei si se supune regulilor hotarate de celelalte cluburi .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Asta cred ca este o postare ISTORICA !!!!! Ma doare mintea unde putem ajunge cu aroganta .... chiar suntem tara tuturor posibilitatilor ! America e poveste pe linga noi ..
Mai trebuia sa faceti citeva precizari - clubul Pelicanul este independent , adica neafiliat si nici nu doreste afilierea si STIE ca nu s-a inscris legal pina in termenul legal anuntat de APCR , in competitia nationala . Clubul Pelicanul stie ca a pierdut competitia nationala din 2010 , dar incearca sa creeze false probleme . samd samd
Haideti ca va spun eu ceva oficial - in calitate de sef al subcomisiei de crap a AGVPS - termenul legal de inscriere s-a incheiat din data de 07 februarie 2010 si nu s-a luat la cunoistinta dorinta Dvs de a participa , prin nici un fel de document oficial . Practic APCR trebuie sa inainteze spre AGVPS lista echipelor care vor concura , din cei 13 legali inscrisi ( 12 APCR + Acvila ) . Din aceste 13 asociatii se va juca campionatul national in acest an , indiferent de postarile Dvs . Sau pe romaneste - unde-i lege nu-i tocmeala !
Si ca o parere sincera - imi pare rau ca unul din promotorii acestei initiative trebuie sa se retraga din motive legate de persoana d-lui Bentu . Sunt solidar cu Andrei in postare si poate am sa imi rezerv vreodata ceva timp sa explic tuturor , cu cine discutam , in ce conditii si la ce presiuni extra AGVPS este supus acest domn . Dar fiecare lucru se face la vremea lui . Am mai promis ceva si m-am tinut de cuvint ........Iar acum nu voi mai fii singur .
Andrei Vladeanu
Sper sa fie o postare la nervi,suparare dar la care ar fi bine sa te mai gandesti . Competitia fara Senzor nu cred ca ar arata bine.Pentru a mentine un APCR puternic nu este nevoie decat sa fie constituit .Neparticiparea unui membru fondator nu cred ca ar da bine pentru APCR. Ai participat la stabilirea regulilor competitiei si acum sa te retragi nu prea da bine si nu ajuta pe nimeni care doreste sa practice acest sport. Cum crezi ca daca nu vei participa cei ce vor castiga va savura succesul cand stiu ca din start Clubul Senzor nu a participat ? Pentru pescuit cred ca ar fi bine sa mai analizezi si sa revii asupra postari care ai facuto .Loc este pentru toata lumea.