CS SENZOR SE RETRAGE DIN CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CS SENZOR SE RETRAGE DIN CN 2010

Mesaj de oanavictor »

Madalin Olariu este plecat in Kosovo si Laur nu are coechipier asortat .

Clubul Pelicanul regreta retragerea echipei Senzor de la campionatul national si spera ......................SA NU SE RAZGANDEASCA :lol: :lol: :lol:
Clubul Pelicanul doreste sa participe la campionatul national in locul Clubului Senzor :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

clubul pelicanul nu poate participa la cn in locul clubului senzor deoarece
1. clubul senzor a respecat termenele de inscriere, in timp ce clubul pelicanul nu le-a respecat pentru ca se ocupa cu memoriile
2. clubul senzor indeplineste conditia fundamentala a participarii la cn si anume aderarea la forul organizator. clubul pelicanul nu o indeplineste. (asa zice statutu, nu eu. statutu organizatiei alea care nu exista, si la care te-ai fi afiliat si tu si toti pelicanii nuntasi daca se numea altfel)

anul asta o sa jucati pe la nunti, pentru ca in concursuri de pescuit nu prea cred. case de piatra!
The One Team

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

andrei vladeanu
Veteran

andrei vladeanu scrie:iar ca sa se inteleaga ca eu combat principii si nu persoane si vreau ca lucrurile sa se aseze pe un fagas normal, i-am facut lui dan mitranescu o propunere absolut serioasa in seara asta.
sa vina cu tot lotul sau de pescari la senzor si sa concureze in acest mod in 2010. va primi toata libertatea de exprimare, din toate punctele de vedere (aduce ce oameni vrea el, pescuieste cu ce vrea el si cum considera el, etc).
senzor s-a retras. din punctul meu de vedere aceasta este o cauza nobila pentru care merita sa revina. sunt dispus sa fac astftel de sacrificii pentru a salva intreaga competitie.
daca mitranescu o sa accepte, vor avea si ei 2 arbitrii, un membru in consiliu si mai ales, vor intra in randul lumii, iar disensiunile dintre lotul lui si celelalte 11 cluburi vor fi de domeniul trecutului.
sa-si plateasca 1500 euro, cei 9 milioane sunt in sarcina mea.
mitranescu a declinat propunerea.
intre timp, le-am oferit posibilitatea baietilor de la pelicanul de a participa la cn 2010, printr-un parteneriat senzor - pelicanul. am asteptat un raspuns de la v. oana. acesta nu a venit.
prin urmare, retragerea senzor ramane definitiva si irevocabila.
fir intins celor 11 cluburi apcr participante la cn 2010, fie ca unul dintre ele sa ne reprezinte in anglia!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:iar ca sa se inteleaga ca eu combat principii si nu persoane si vreau ca lucrurile sa se aseze pe un fagas normal, i-am facut lui dan mitranescu o propunere absolut serioasa in seara asta.
sa vina cu tot lotul sau de pescari la senzor si sa concureze in acest mod in 2010. va primi toata libertatea de exprimare, din toate punctele de vedere (aduce ce oameni vrea el, pescuieste cu ce vrea el si cum considera el, etc).
senzor s-a retras. din punctul meu de vedere aceasta este o cauza nobila pentru care merita sa revina. sunt dispus sa fac astftel de sacrificii pentru a salva intreaga competitie.
daca mitranescu o sa accepte, vor avea si ei 2 arbitrii, un membru in consiliu si mai ales, vor intra in randul lumii, iar disensiunile dintre lotul lui si celelalte 11 cluburi vor fi de domeniul trecutului.
sa-si plateasca 1500 euro, cei 9 milioane sunt in sarcina mea.
mitranescu a declinat propunerea.
intre timp, le-am oferit posibilitatea baietilor de la pelicanul de a participa la cn 2010, printr-un parteneriat senzor - pelicanul. am asteptat un raspuns de la v. oana. acesta nu a venit.
prin urmare, retragerea senzor ramane definitiva si irevocabila.
fir intins celor 11 cluburi apcr participante la cn 2010, fie ca unul dintre ele sa ne reprezinte in anglia!

Cu parere de rau trebuie sa spun ca aceasta propunere a existat ,ea a fost formulata sambata in jurul orei 14 .
Am convocat in regim de urgenta membrii lotului ,le-am expus cazul iar raspunsul baietilor a fost clar si raspicat
IN UNANIMITATE SA HOTARAT VI VOTAT CA ............
''nu exista senzori cu pene si nici pene cu senzori '' :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

nu era vorba de nicio corceala. pur si simplu va ofeream locul meu, pentru a putea participa. in fine, treaba voastra.
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”