Clubul Pelicanul regreta retragerea echipei Senzor de la campionatul national si spera ......................SA NU SE RAZGANDEASCA

Clubul Pelicanul doreste sa participe la campionatul national in locul Clubului Senzor

Moderator: gor965
mitranescu a declinat propunerea.andrei vladeanu scrie:iar ca sa se inteleaga ca eu combat principii si nu persoane si vreau ca lucrurile sa se aseze pe un fagas normal, i-am facut lui dan mitranescu o propunere absolut serioasa in seara asta.
sa vina cu tot lotul sau de pescari la senzor si sa concureze in acest mod in 2010. va primi toata libertatea de exprimare, din toate punctele de vedere (aduce ce oameni vrea el, pescuieste cu ce vrea el si cum considera el, etc).
senzor s-a retras. din punctul meu de vedere aceasta este o cauza nobila pentru care merita sa revina. sunt dispus sa fac astftel de sacrificii pentru a salva intreaga competitie.
daca mitranescu o sa accepte, vor avea si ei 2 arbitrii, un membru in consiliu si mai ales, vor intra in randul lumii, iar disensiunile dintre lotul lui si celelalte 11 cluburi vor fi de domeniul trecutului.
sa-si plateasca 1500 euro, cei 9 milioane sunt in sarcina mea.
andrei vladeanu scrie:mitranescu a declinat propunerea.andrei vladeanu scrie:iar ca sa se inteleaga ca eu combat principii si nu persoane si vreau ca lucrurile sa se aseze pe un fagas normal, i-am facut lui dan mitranescu o propunere absolut serioasa in seara asta.
sa vina cu tot lotul sau de pescari la senzor si sa concureze in acest mod in 2010. va primi toata libertatea de exprimare, din toate punctele de vedere (aduce ce oameni vrea el, pescuieste cu ce vrea el si cum considera el, etc).
senzor s-a retras. din punctul meu de vedere aceasta este o cauza nobila pentru care merita sa revina. sunt dispus sa fac astftel de sacrificii pentru a salva intreaga competitie.
daca mitranescu o sa accepte, vor avea si ei 2 arbitrii, un membru in consiliu si mai ales, vor intra in randul lumii, iar disensiunile dintre lotul lui si celelalte 11 cluburi vor fi de domeniul trecutului.
sa-si plateasca 1500 euro, cei 9 milioane sunt in sarcina mea.
intre timp, le-am oferit posibilitatea baietilor de la pelicanul de a participa la cn 2010, printr-un parteneriat senzor - pelicanul. am asteptat un raspuns de la v. oana. acesta nu a venit.
prin urmare, retragerea senzor ramane definitiva si irevocabila.
fir intins celor 11 cluburi apcr participante la cn 2010, fie ca unul dintre ele sa ne reprezinte in anglia!