Cristi Y scrie:"
@ Dan Mitranescu
Vara trecuta , pe Darvari la casuta 4 am avut 21 de capturi in 24 de ore cel mai mare de 13 kg. de retinut faptul ca am avut deseori dublu dril dar mai interesant a fost o situatie in care am avut trasatura la toate cele 4 lansete odata (este filmat totul) in conditiile in care lansetele aveau intre ele (in locul unde era montura) cca 150m
Sunt curios ce opinie au Vali Vopsea , Gogu , Piticu , Cornel Acqua referitor la faptul ca Darvariul este o balta lenta unde poti pescui singur o mansa de calificari de 72 ore
La Tancabesti Cristi Maier a prins 400!! kg, in penultima zi renuntand la trvaliu . Cred ca fiecare a trecut la Tancabesti prin seriile ucigatoare de prezentari care pe mine cred ca m-ar dobori in 72 de ore singur.
Cand am facut afirmatia ca Darvari si Tancabesti sunt balti lente era comparativ cu Doripesco sau Bugeac.
Pe Darvari sau pe Tancabesti 400 kg de peste inseamna aproximativ 50 de pesti si 100 de lansari . Pe Bugeac 400 kg peste (ma raportez la aceiasi cantitate care este de varf pe baltile respective) inseamna
250 de pesti si peste 800 de aruncari (datorate naditului ,rateurilor si pestilor nepunctabili ) .
Pe langa asta acele "reprize de foc" mentionate de tine nu sunt generale ,pe toate standurile si niciodata sa tina mai mult de 10 ore (acestea sunt niste momente rare care chiar trebuiesc filmate

). Cat
despre Doripesco, Bugeac.... se pescuieste 24 din 24 ore si 4 din 4 zile pe majoritatea standurilor.
Nu poti sa trimiti la Maraton un alergator pe suta de m. Poate sa fie el si campion mondial ,tot ultimul iese ! In Africa o sa fie ...Maraton !