Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca englezii faceau calificarile pe balti cu ciortani luau locul 1 !!!gabi scrie:
Este cunoscut interesul crescut al englezilor pentru pestii mari. Defapt cred ca la ciortan ei nu prea pescuiesc deloc.
Si totusi la Campionatul Mondial au iesit pe locul III prinzand ciortani![]()
astea sunt doar propuneri , conform hotararilor luate (si de Vladeanu) dupa ce sunt inscrise toate echipele capitanii acestor echipe reuniti vor hotari baltile pe care se vor tine calificarilepiciul scrie:nu va mai agitati ca tot Andrei Vladeanu stabileste baltile prin vot, dar el e singurul care are drept de vot
Pe nea Victor l-ai intrebat? poate nu are timpandrei vladeanu scrie:deocamdata nu are rost sa va certati.
exista o mare necunoscuta: numarul de loturi participante!
in cazul in care acestea vor fi mai multe de 7-8, atunci avem Hobaia, Darvari si pe a treia canci.
daca sunt echipe putine, atunci avem ce discuta.
normal ca am complexe cand vorbesc cu pescari mari ca voi care isi fac singuri monturile, nada si strategia de abordare a unui concurs. Eu mai sunt si mic ,mai dau si 90 ron pe kg de bile ,20 ron pe monturi si strategia mi-o face bunicul din Anglia la telefon ca statia nu bate pana acolo. mi-a promis ca vine sa stea cu mine poate asa cistig si eu un concurs.Cristi Y scrie:astea sunt doar propuneri , conform hotararilor luate (si de Vladeanu) dupa ce sunt inscrise toate echipele capitanii acestor echipe reuniti vor hotari baltile pe care se vor tine calificarilepiciul scrie:nu va mai agitati ca tot Andrei Vladeanu stabileste baltile prin vot, dar el e singurul care are drept de vot
de apreciat SACALU ca inainte de a-si manifesta nemultumirile s-a prezentat , restul...fiecare este liber sa-si expuna opiniile
@piciul
frumos si civilizat este sa te prezinti daca ai responsabilitatea celor afirmate altfel nu sunt decat niste refulari ale unor complexe ( probabil de inferioritate) si nu ar trebui luate in seama