Balti propuse pentru Campionatul National 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ val

Normal ca asta se verifica inainte cu cateva antrenamente si din "auzite " . Important este sa stim ce cautam. Iar legat de faptul ca nu participi nu este un motiv sa nu ai un punct de vedere atata timp cat este real . Sincer cuvantul celor care nu participa este cel mai obiectiv , ei nu au interese cu locatiile si privesc totul in ansamblu. Asa ca ...sa auzim ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aici gresesti Dane. Eu cred ca cel mai indicat ar fi ca baltile sa le stabileasca de comun acord capitanii echipelor participante, bineinteles si in functie de preturile cerute de propietarii baltilor in cauza.....
Interesul tuturor este ca balta sa aiba peste mult, mic-mediu si eventual sa fie pusa gratis la bataie, eventual ca un ajutor acordat echipei nationale, indiferent care va fi ea ! Sa nu uitam totusi ca din 2004 incoace echipa nationala de pescuit la crap a Romaniei, a fost unul dintre cei mai buni si constanti ambasadori ai tarii noastre, facand Romania un nume de temut in randul pescarilor din alte tari considerate mult mai avansate in acest domeniu.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

in legatura cu doripesco , balta 4 , balta pe care se tin concursurile este deschisa pescarilor sportivi in sistem club ceva asemanator cu sistemul folosit la tacabesti si pe care nu se pescuieste industrial pentru vanzarea pestelui , in acest scop doripesco are alte balti cel putin 10 unde se produce peste de consum , stiu de asemenea ca balta a fost chiar populata cu exemplarele mai rasarite prinse pe calelate balti si de asemenea a fost furajata in intentia de a creste media de greutate a pestelui.totusi din informatiile mele o parte din pescarii care au avut acces la pescuit pe aceasta balta au reust prin diverse metode sa scoata peste de pe acesta balta , dar nu cred ca conteza foarte mult . sunt si eu curios in primavara cum se comporta pestele la prima parida , o sa v-a tin la curent . 8)

sa nu se intepreteze ca tin neaparat ca o mansa a C.N. sa se tina la brasov , eu vreau doar sa ofer informatii organizatorilor pentru a discerne corect .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Claudiu

se poate discerne si incorect ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Dan Mitranescu

Ai perfecta dreptate dar scapi un singur amanunt, poate cel mai important,...aici este vorba de pescuitul unei specii (crap)...iar noi toti suntem pescari de crap (mic, mare, potrivit)...deci exemplul cu olimpiada de matematica cade.

Este cunoscut interesul crescut al englezilor pentru pestii mari. Defapt cred ca la ciortan ei nu prea pescuiesc deloc.

Si totusi la Campionatul Mondial au iesit pe locul III prinzand ciortani :?: :?:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sa fim seriosi, cei mai buni, vor castiga pe orice balta. Valoarea unor pescari nu sta-n alegerea unor anumite piste de concurs, ci-n felul cum pescuiesc...sunt convins ca oricare din primele trei loturi clasate la calificari, ar fi in stare sa faca fata la campionatul mondial. Parerea mea este ca pescuitul de competitie la crap a luat o mare amploare in Romania si din cauza ca Senzorul are concurenta mare in tara, face furori si pe afara...jos palaria-n fata lor si le apreciez foarte mult rezultatele la CM, dar cred ca asta se datoreaza si adversarilor din tara care-i fac sa fie asa de buni si care nu-s deloc departe de ei...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@Cornel Serbu

Asta cam asa e. Bine punctat.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ cornel serbu

salut nea cornele !
probabil ca a discerne vine de la a avea discernamat , pe care il ai sau nu , deci daca ai discernamant nu poti lua decizii gresite ( teoretic ) , gramatical nu a fost ce-a mai fericita exprimare , oricum eu sunt convins ca se vor lua cele mai bune decizii cu privire la organizarea C.N.

cipibm

Mesaj de cipibm »

A discerne=a deosebi,a distinge,a judeca limpede...(DEX)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu
Asa e , asta este si parerea mea....
Daca acum cativa ani (atunci cand am inventat noi boiliesurile Senzor), eram favoriti din start la orice concurs ptr. ca ceilalti pescuiau cu porumb, ready made sau home made de proasta factura, in 2007 am observat ca situatia s-a echilibrat.
Toata lumea are acum nada buna, au aparut multi pescari talentati, iar cei vechi au acumulat o mare experienta ! De aceea, consider ca lupta in clipa de fata este foarte echilibrata, poate fi decisa chiar de...noroc ! :D
Dar, oricine se va califica, este clar ca merita asta si va garantez ca va face o figura frumoasa in Africa de Sud. Cum a zis si Cornel, oricare din cele 3 cluburi de pe podium pot face fata acolo ! Pacat ca nu ne lasa cu mai multe echipe ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”