Val
Cred ca ai luat-o razna sau faci jocul altcuiva pentru a incerca sa dezbini echipa noastra...Cu ce crezi tu ca l-am impiedicat eu pe Gogu(care a iesit vicecampion mondial fara mine in stand) sa pescuiasca bine,sa prinda pesti multi si eventual sa castige sectorul?
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
Baga Pilhane ca cu tine nu ma luasem ! Cearta nu s-a terminat numai s-a aminat pina la proximele performante ale d-lui Iacob . Atunci sa vezi vilva -se poarta sa-l ataci pe ala cazut atunci cind te-ai cacat in poteca si te-ai minjit cu rahat pe fata ca sa te vada lumea ce baiat destept esti !! Mai ales ca nu esti constipat si de frica te caci fuior !
Am discutat si cu Sergiu Tofan si m-a rugat sa postez urmatoarele :
"Ciortaneala nu este segmentul nostru forte . Definita crapului implica un min 4 kg greutate. Pe acest segment ne intrecem cu orice echipa din lume . Rog fara alte comentarii - nu pot dezvolta subiectul nefiind fan al acestor Forumuri . "
Administrator scrie:Baga Pilhane ca cu tine nu ma luasem ! Cearta nu s-a terminat numai s-a aminat pina la proximele performante ale d-lui Iacob . Atunci sa vezi vilva -se poarta sa-l ataci pe ala cazut atunci cind te-ai cacat in poteca si te-ai minjit cu rahat pe fata ca sa te vada lumea ce baiat destept esti !! Mai ales ca nu esti constipat si de frica te caci fuior !
Cum se spune corect: bogdaproste - Cornel Aqua
Doamne ajuta - Senzor
Doamne iarta-ma - Holban
Primeste-l Doamne si pe asta - Nitu???
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Stimati telespectatori , jalnic spectacol.In loc sa vedem comentarii pertinente si polemici de bun simt asistam(ma rog , nu ne obliga nimeni)la o balacareala tipic romaneasca.Dl Ilarion n-a scris.Hmm...ma mir !
In caz ca ati obosit injurand poate va intereseaza cum se vede de pe afara.Banuiti nu ?Groaznic!!Anul trecut aceiasi chestie.Cu alta partitura dar cu o distributie asemanatoare.Se pare ca nu invatam(noi , romanii) din greseli.Suntem "centrum mundi" si detinem adevarul absolut.Orgolii(si interese) meschine care va strica blazonul oameni buni.
Mi-ar fi placut sa vad 2 randuri scrise de fiecare din cei care au fost acolo.Eventual(buna idee Avp anul trecut) cu raspunsuri la aceleasi 3,4 intrebari.Nada,monturi,tehnica,tactica,etc.Se pare ca o sa raman cu vrutul. Tre' sa ma imprietenesc(sau mai rau sa ma anturez) si eu cu cineva din micul dar inimosul grup carpfishing romania ca sa aflu asa ceva ?Nu de alta dar pare ca informatia asta circula strict in cerc.Razbate doar mirosul..
Ma opresc aici desi mai erau multe de spus.O sa vizitez in continuare si siteul si forumul cu speranta ca nu_mi pierd timpul.
p.s.Atitudinea unui invingator il insoteste pe acesta si dupa ce a coborat de pe podium in scara de bloc , la vecinii lui.Cred ca..