CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
bodyghost
Puncte: 0

vai vai

Mesaj de bodyghost »

Val stiu ca esti suparat de rezultat...lasa-l in urma
Cornel vezi ca tu ai un aer prea pronuntzat de invingator...mai lasa-l moale
Andrei iti accept scuzele dar doar cu red bull
Fratilor pescari de crap terminam cu concursul asta ca nu a fost ce trebuia
Sistemul nu a scos la iveala decat probleme si cine s-a orientat bravo lor
Vine Cupa Cupelor sa va vad acolo ca sunt 50 de echipe

PS. Val nu nadirea ta a stricat locul, ce MItzanu nu avea nadirea te la 20m in fata si nu l-a incurcat
PSS. Cornele vezi daca nu ai avut MONSTER PURSUIT nu i-ai aratat lu' Val ... VALOAREA......lol
Radu Badica

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

@Administrator

D-le Val Pangica vreau sa va asigur ca nu sunt baiat de cartier si ca nu am treaba cu asa ceva.Sunt un om linistit care incearca sa isi vada de treburile lui.NU m-am laudat ca am prins mai multi pesti ca dvs ci doar am raspuns la postarea dvs in care m-ati invitat sa ies intr-un parc de distractii cu fiica dvs.......am pus si zambaretii acolo.....atata tot.
In rest numai bine si fir intins in continuare.

Moose_master

da gata... ajunge

Mesaj de Moose_master »

Da mai ajunge fratilor ca sunteti romani cu totii, sunteti pescari de crap cu totii si in primul rand sunteti OAMENI cu totii.
Lasati-o incolo de galceava si mai dati din voi cate o technica, cate un secret .
Pe bune mi-ar placea sa aud (da pe bune, nu ca am dat la bobita de muc si la cocolos de rahat de omida...) cateva pareri de la cei care au participat.
Sunt departe si sincer tare m-as bucura sa mai aflu cate o maslina sau o scobitoare noua.
Haideti va rog ! Dati din voi stimati domni ca Paisley si-a angajat translator si ii citeste ala postarile de pe forum si noaptea in somn.

Stima

Moose

P.S. Andrei si Vladut : vedeti ca trage la aia din mijloc ....
APCR Canadian Branch

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Cine este acest radubadica care va judeca pe toti, ca noi nu am auzit de el.
Daca va este prieten, inteleg.Daca nu,inseamna ca este rautate sau frustrari personale.
PS Vezi radubadica,ca oamenii pe care ii judeci(chiar daca se cearta intre ei) sunt niste pescari cunoscuti si cu rezultate pe care unul ca mine ii respecta.Incearca sa faci si tu asta pina o sa ajungi ca ei !

bodyghost

mai mai

Mesaj de bodyghost »

cine e RADU BADICA?...un pescar care in 2001 a pescuit la CM din PORTUGALIA si care anul trecut a facut parte din lotul national calificandu-se la hobaia pe locul 4 impreuna cu partenerul sau MITZANU.Este cel care a antrenat si a pescuit in ultimele 18 ore anul acesta cu echipa BIG FISH si care a participat la cel putzin 10 concursuri si s-a clasat in primii 10. Un pescar care a invatat prima oara sa pescuiasca cu VICTOR OANA a continuat cu NITU si LUPSAN si a luat ce e mai bun de la SENZOR.
Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ce tare e radu pe cv!!!
The One Team

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Daca nu crezi asta ... inseamna ca ilarion stie bine.
RESPECT, Musaro Adriano

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

stai adriano, ca am spus doar ca radu badica are un cv tare!
se poate? n-am vrut sa lezez simbolul, capitanul, si imaginea firmei big fish!
apropos, sa sti ca te-ai orientat bine cu radu badica. nici nu se putea un promotor mai bun pentru BIG fish! :D :D :D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Pacat ca nu a venit mai devreme pe sector . Poate nu il mai intreba lumea despre CV ci trebuia sa-si ia viza de Belgia ! :lol: :lol: :lol: :lol:

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

@andrei: imi pre rao sa stii, nu eu am scris mai deasupra dar RADU personal de pe calculator meu. In rest daca nu prea am scris pe topic acest este pentru ca nu vreau sa ma do cu parere (nu ca ar interesa la cineva) dar nu as avea retinere in a trage sentente. In rest sincer ma surprins Cornel aqua in topicul :RASPUNSURI, in care a reusit sa da un raspuns tecnic la tot ce sa intamplat in balta si, culme, si la cealalte echipe. Mie personal imi se pare aberante, cunosc crapari cu starea vechie care nu ar fi reusit, Cornel felicitari, daca cumva nu trage peste la mine te deranjasa sa te sun si sa ma esplici si mie dece? Si restul, ce pot sa zic, imi e scarba de cum va sacaiti si de cum in momentele aceste iese l iveala adevarata personalitate fiecaruia. Asa ca am propus de mult la "toti" (si la mine la fel) CIOCU MIC si mergeti fiecare pe drumul lui ca este mai bine fara a strica de fiecare data tot. In rest cred ca eu vam felicitat deja pentru castig, cum am deja espus , intradevar meritat si iao ocazie sa va aurez "iaras" fir intins in belgia. Pentru echip big fish, este putin de glumit, cred ca ati stat in tensiune destul datorita echipa aceasta, si eu personal sunt destul de multumit. Ok? andrei.
Daca e ceva putem sa stam de vorba fata in fata si o sa vedeti ca se resolva de toate intr'un fel mai rapid si silentios. Numai bine si fir intins tuturor.
RESPECT, Musaro Adriano

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”