Dupa terminarea CM comisia se dizolva.
Ce spui tu cu un campionat national ar fii ideal. Sa vedem in ce masura se poate realiza. Dar pt. asa ceva mai e timp.Vine ia iarna.

Bine ai venit in delegatia ce va reprezenta Romania in Belgia.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ai perfecta dreptate cu punctele 1 si 2.punctuln 3 nu ar trebui luam in considerare pentru ca atunci ar trebui sa accepta ca mai exista o varianta. Discutam despre ea cand va'ntoarceti.andrei vladeanu scrie:@val
ma bag si eu in discutia ta cu lv-ul, asa ca sa ma aflu in treaba
1. nu cred ca are vreo legatura rezultatul pe care o sa-l obtinem in belgia cu faptul ca sistemul a fost prost sau nu! de ce? pentru ca, in linii mari, mergem tot aia care am fost in portugalia!
2. ce, trebuie sa iesim 14 din 14 la CM ca sa recunoastem ca sistemul a fost prost? oricum, mi-au recunoscut si nae badulescu, sergiu tofan sau cezar bibu ca era mai bine la individual!!!
2. tu spui ca daca in belgia iese mai bine ca anul trecut inseamna ca sistemul a fost bun si prin urmare la anul ar trebui sa facem calificari tot pe echipe. gresit. mai bine nu poate sa insemne decat locul I, iar in acest caz ma tem ca la anul nu se mai organizeaza calificari...
3. exista si varianta unui X, adica in belgia tot locul doi. in acest caz, daca se va considera ca sistemul a fost bun, iar calificarile se vor organiza tot pe echipe, DARTH VADER (adica mandezu') nu doarme! de-acum m-am gandit la asta! te anunt ca am in vizor, pentru lotul senzor, urmatoarele persoane: Cristi Maier, Adrian Zarguzon, Sorin Rudeanu si Ciprian Ene. 6 pescuiesc, 2 sunt rezerve, iar 4 stau in carciuma!!!
nu ma las...