Da uite o chestie la care nu m-am gindit dar asta e pur si simplu noroc . Dracu stia ca o sa cada Senzorii pe locurile alea - combinatie invingatoare pe care eu prezis-o cu 2 saptamini inainte de Hobaia . Au bulan din nastere , pesemne ca mai trebuie sa mergem si noi la biserica , ca Rosioru si-a sfintit betzele , si le-a facut molifta !
Iti spun si care au fost argumentele care m-au facut sa cred ca aceasta combinatie este invingatoare :
A2 - daca se pastra locul de anul trecut - am pescuit pe el - peste mult greu de scos . Odata stuful topit - era beton . Mai mult daca se sucea marcarea si mai bagau un stand in stinga , devenea fostul A 1 loc excelent pe care Nae a castigat prima mansa .
C7 - fostul cap de stand unde s-a scos peste cit toata China . Mansa 1 - Zvonco , etc . Inclusiv eu am scos aici peste 100 kg in 72 ore - locul 3 pe sector in mansa a 2-a .
B 7 - loc care nu mai are nevoie de prezentari !! Il stie toata lumea !!
Acum cu norocul ti-am mai spus - pesemne ca or sa aiba mina buna si in Belgia - pentru ca prea au luat ce era mai bun . Si mie imi placea sa ii vad un pic perpeliti pe niste locuri mai proaste , pesemne ca tot castigau , dar se mai chinuiau un pic . Dar daca au mina ce sa le faci frate ?! Face parte din joc .
Multumesc si eu frate - ce te deranjeaza ?! Au muncit si baietii astia la fel ca toti ceilalti de pe acolo . E pacat sa nu scrii 2 rinduri si despre ei , pentru ca nu prea intra in discutii de astea de purtam noi de vreo 10 zile . Eu i-as multumi si nevestii ca ma suporta , copiilor ca ma recunosc cind ma intorc dupa 5 zile pe balta , tatalui meu pentru efortul depus la firma in lipsa mea , personalului de la firma ca ma ajuta la facut boilies si suporta numai mirosuri tari

, prietenilor de vinatoare care inteleg ca vara ma vad rar de tot , mamei mele care ma sustine in tot ce fac , pisicii mele care in lipsa mea doarme pe unde apuca si nu la picioarele stapinului , ciobanescului meu caucazian de la munte care vara imi duce dorul ( te iubeste tati - Sasa ! ) , baietilor din Periprava care nu m-au vazut de 1 an si jumatate , etc . E un gest nobil sa spui multumesc !
Si de ce nu le-as multumii lui Adi Zarguzon , cu care am pregatit nada pentru echipele noastre si si-a pierdut saracu 1 sapatmina sa faca boilies cu mine si cu Florin Solomon , cu care m-am consultat de 3-4 ori pe zi si caruia ii port o mare prietenie , pentru ca este un caracter deosebit . Lui Adi Dulau , singura persoana care reuseste sa imi stearga nervii pe balta si imi suporta hachitele si imi tempereaza execesele , printr-o singur gest sau gluma si cu care ma simt excelent oriunde a-si pescuii . A muncit si el cot la cot cu mine si a suferit macar cit am suferit si eu pentru rezultat . Lui Iulica Staicu care a venit 400 km la Hobaia pentru 36 ore de pescuit , in conditii vitrege si care nu a dormit 1 noapte jumatate ca sa ridice echipa . Pina la urma rezultatul a fost mai putin important atunci cind am facut analiza si am vazut ca toti am muncit , dupa stiinta si priceperea noastra . Deci inca o data- MULTUMESC !!