CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

@ val

Faci ce faci si iar deviezi de la subiect.Ce treaba are faptul ca am cumparat o tentativa de mix de la tine anul trecut ,cu ce vorbim noi acum?(apropos cer pe aceasta cale scuze domnului Albastroiu pentru indigestia provocata anul trecut pestilor din Peris cu ocazia testarii faimoasei nade Crapmania)...Si nu te mai umfla aiurea ca nu mi-ai spus tu cum se fac boiliesuri...Visezi frumos...De fapt mi s-a spus la momentul respectiv ca am facut o mare greseala si ca am aruncat banii degeaba ,dar omul cat traieste invata,mai ales din greseli.

P.S.
Mai am vreo 2 kile din mixul de anul trecut,pot sa-l trimit ramburs prin posta?
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

@ si inca ceva, val
ca sa stim cum stam
pe cornel aqua il stim dinainte sa te cunoastem pe tine!
mai mult, eu personal l-am cunoscut pe cornel la tancabesti pe balta, iar pe tine te-am cunoscut ulterior in magazinul Senzor, unde ii daruiai varului meu Vladut (pe care il cunoscusei la o nunta) o lanterna de cap pe motiv ca tu esti bagat pe rapitor si nu stai noaptea pe balta.
stii ce facea cornel la tancabesti pe balta, cand l-am cunoscut?
dadea la crap!
The One Team

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Val

Cum spui tu ca nu stim ce ni s-a intamplat la Hobaia, incearca sa explici membrilor acestui forum evolutia unor echipe tari de pescari printre care fostii campioni mondiali Tofan-Bobea...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai fratilor - eu nu mai raspund la aceasta discutie . Asta a fost un concurs de calificare si nu o piata in care sa se spele rufe murdare . Voi l-ati castigat tot voi ii stricati imaginea .
Andrei , problemele nu sunt la mine in curte . Adu-ti aminte ce vorbeam linga standul lui Cezar Bibu .
Tin prea mult la unii membrii din aceasta echipa castigatoare ( de fapt la toti mai putin unul ) ca sa port un astfel de dialog .
De fapt concluzia este una singura - Val este prostul baltii si a mai stricat si locurile la 1/2 din concurenti ( nimic de mirare - ca intotdeauna ) iar Cornel Iacob este un mare pescar de crap care a avut un concurs mai slabut , fata de adevarata lui valoare .
Va urez Fir Intins in Belgia !
Si cu asta gata - spalati-va pe cap cu ce aveati - nu e treaba mea !

@Cit despre Sergiu & Bobi - ce te asteptai ? Nu au valoarea ta Cornele - niste particulari acolo ! S-au simtit complexati de aura ta de valoare si s-au blocat psihic . :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Maimutoilor, v-ati uitat nr de telefon ?Eu cred ca de vina este presiunea atmosferica ridicata din ultimele zile sau faptul ca ati stat fara femei o saptamina.... Sa nu uitam ca suntem cu totii o familie :aceea a pescarilor de crap din Romania !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vlad Pavlovici

Draga Vlad ,

asta cu corespondentii o poti face cind ti se cere . La Hobaia anul trecut stiam ca trebuie sa iasa un material despre concurs si m-am documentat , poate in dauna pescuitului , pentru a face un material de calitate .
Mie unul mi s-a parut ca la acest concurs interesul ALP , a fost mic sau aproape de zero , si aici ma refer la oameni din redactie nu la colaboratori ca mine sau ca Rosioru care eram si partipanti . Daca faceam un material de genul celor scrise pe acest Forum si aparea in revista iti dai seama ca pescari ca Iacob sau Vladeanu , ma alergau cu topoarele pe strada !? Si iti jur ca cele scrise sunt purul adevar vazut de toti cei participanti !
Pesemne ca o parere scrisa de un membru al redactiei voastre , fara a fii participant , nu ar fi stirnit atitea orgolii si discutii in contradictoriu . Avea credibilitate . Credibilitatea mea este pusa la indoiala , a lui Rosioru si mai mult , deci ce te astepti ? O cronica corecta a celor intimplate acolo ? Niciodata . In acest fel calitatea revistei scade si discutiile pro si contra la fel .
Cit despre Ken Townley - nu cred ca la "fumat" nimeni din Romania , dar poate simtim nevoia ca pescari de crap sa mai zica si ai nostri cite ceva , chiar trasi de mineca si intervievati .

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Val
Pentru a lamuri definitiv problema ta vis-a-vis de mine ,te astept oricand pe orice balta vrei tu, fara parteneri,minim 72 de ore,pescuim si cine castiga da un spritz si promite ca nu-si mai da cu parera despre celalalt.
Ce zici,te bagi?
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladut

Draga Vlad - eu m-am lamurit de calitatea morala a multor pescarilor de crap din Romania . E jalnica . Oameni cu care stai de vorba si pe care ii vezi mai mereu , nu asteapta decit un pas gresit ( cazul meu ) ca sa ti-o TRAGA cit pot de tare , la modul grosolan si grobian . Din fericire pentru ei , nu au gasit omul care sa scrie cite stie si care sa-si faca audienta pe site - vreo 2 luni de acum incolo !! II deranjeaza cind cineva care mai are si minte le spune in fata , fara interese adiacente , ce nu fac bine . Nu o sa le dau satifactia sa aprind Forumul - tocmai pentru ca cineva mai si gindeste .
Sunt episoade multe , care poate ar trebuii spuse odata si odata ca sa intelegem in ce mizerie ne zbatem .
Ramin eu cu chestia asta atirnata de git si Cornel , Andrei si altii cu gloria . Pina si Maimutzoiul ala Mik si-a gasit satisfactia ca a prins 5 pesti mai mult ca mine . Te doare mintea !!
Intotdeauna cel mai destept cedeaza si in fond ramin cel mai bun pescar dintre ziaristi . La clasa mare nu mai e loc si combinatile sunt prea mari ca sa le discern eu cu mintea mea de refulat .
Pe tine te pup !
Ultima oară modificat Mar Iul 05, 2005 16:39 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel

Cind vrei tu - pontoane Peris - nada ready made ( verificata in pungi ) - 48 ore ( eu nu am timpul tau ) - singur in stand . De fapt nu ai iesit niciodata inaintea mea la nici un concurs la care am participat amindoi .

Dar parerea mea este ca ai luat drumul gresit al alui Vladeanu !

Raspunsul este NU pentru ca tu nu trebuie sa dovedesti ca esti mai bun ca mine - ci ca iti meriti locul in Echipa Senzor ! Incearca cu Mitzanu , Nae , Cipica , etc - ei sunt artistii - eu sunt doar un gazetar pasioant de crap . Si care cind vede si observa ceva scrie - din pacate foarte putin din ce stie !!
Ultima oară modificat Mar Iul 05, 2005 16:40 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Val

Cum vrei tu,o faceam doar ca sa te lamuresti in privinta mea si poate sa ajungi sa tii si la mine ca la ceilalti membrii ai echipei noastre... :cry:
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”