CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
PANAIT CEZAR
Puncte: 0

E O RUSINE NATIONALA

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Orice echipa care reprezinta ROMANIA,in orice domeniu,oricare ar fi el,ar trebui popularizata,ajutata de stat(sponsorizata),sprijinita si mediatizata.In plus,in acest domeniu se observa si rezultate.Ca n-a venit nici o televiziune,nici macar televiziunea nationala care e platita din banii nostrii, e rusine nationala.Se intimpla ceva important in Romania-calificarile pentru Belgia si nici o stire,halal televiziuni particulare.Am ajuns sa nu ne mai vine sa credem ce se intimpla in Romania zilelor noastre privind atitudinea si mentalitatea generala.Ce ,acesti pescari care s-au calificat in Belgia nu reprezinta ROMANIA?! Nu merg acolo ca romani cu tricolorul in gentile cu boilles?!Innebunesti cind vezi asemenea mentalitati.
Fir intins in Belgia!
ORICE S-AR INTIMPLA FII OM,PESTE N-AI CUM SA DEVII!

Bogdan D.

Mesaj de Bogdan D. »

@Administrator

"Cum prin prisma asezarii intimplatoare a standurilor nu au stiut sa-si fructifice avantajul de a fii fata in fata citeva echipe ?!"

Presupun ca aceasta intrebare se adreseaza echipei mele asa ca o sa raspund eu:
1.Distanta la care se afla patul de nada al celeilalte echipe era foarte mare si numai un aruncator bun ca dvs. ar fi putut ajunge acolo,lucru care a lipsit cu desavarsire din echipa noastra. :D:D
2.Echipa noastra a fost o echipa de tinere sperante,a carui entuziasm si lipsa de experienta au dus la infrangerea dvs. si a mai multor echipe care se bateau pt. calificare.:wink:
Cum facem???Eu cred ca ar trebui sa va duceti cu fiica dvs. in parcul de distractii si nu sa trimite-ti persoane care totusi obtin rezultate mai bune ca dvs. :lol: :lol:

patabum

Mesaj de patabum »

cornel rosioru scrie: ...Stiti ca o publicatie din Romania a cerut bani ca sa publice citeva rinduri si citeva poze din USA?
La noi totul e pe bani. Singurul sufletist care statea linga noi, Radu Silea, nu mai are emisiune.
Nu vedeti ca totul se face pe banii nostri?
Nici sponsorii nu vin, pt. ca nu ai ce sa le oferi.
Bai baieti, veniti cu picioarele pe pamint. Inca traim in Romania. Ce dreacu? De unde atita informatie? De unde stiri la TV ? De unde stiri in
reviste ?.
Dar mai bine ma opresc ca ma incing si deranjez.

P.S. Stiati ca pescari de ai nostri sapa sa nu se faca publicitate pt. ca echipa calificata nu e pe placul lor ?.
Nea Cornele, cu toata stima si consideratia, dar zicea bunica-miu, saracu', ca oaia care nu-si duce lana o mananca lupii :lol:

Stii la fel de bine ca si mine ca n-ai dreptate! Anul trecut, v-am adus Stirile ProTV la botul calului, cu seful lor cu tot. Anul asta, maestrului Vladut i-a fost lene sa dea un telefon, ca sa vina baietii de la Realitatea si sa va popularizeze cu surle si trambite dupa Ungaria... No cost!, si nea Rudeanu poate sa-ti sopteasca delicat ce inseamna asta, ca se pricepe :wink:

Tot bunicu (un izvor de intelepciune populara 8) ) zicea ca ala micu de nu plange nu primeste tzatza :lol: :lol: :lol: si moare nemancat. A zis vreunu din voi ca vrea? Nu! Ete ca n-a mai avut Patabum timp ca anul trecut si nici initiativa (pe cale de consecinta) si te plangi ca-ti cer aia bani sa te dea la gazeta... Ia faceti voi o sezatoare populara (poa sa fie si hora cu strigaturi, ca nu-i bai), faceti-va planul de bataie, dati delicat un telefon (ca-l stiti) si sa vezi cum se rezolva toate. Dar nu asa, de azi pe maine, ca nu-i mosia lu' tata :lol: :lol: :lol:

Hai sa fim iubiti, c-o viata avem si e scurta tare!

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor !
FIRE INTINSE PANA SPRE RUPERE IN BELGIA !
Sunt convins si am incredere ca cei din lotul national vor face o figura frumoasa, locul I GARANTAT! :wink:
Pe de alta parte vreau sa va spun, celor pe care va cunosc si nu numai, ca imi pare extrem de rau ca n-am putut macar sa dau o fuga pana la "locul faptei", nu mai vorbesc de cat de mult imi doream sa vin anul asta la un concurs!

Din ce vad ca ati scris aici echipa castigatoare este cu adevarat o echipa, din ce-a scris dl Cornel mai sus reiese clar cum si-au stabilit strategia pana in cele mai mici detalii.

Sunt curios si vreau sa va intreb cate zile de pregatire ati "sacrificat" pt acest concurs si cate partide ati facut impreuna pe ultima suta ?
Nu mai vorbesc de faptul ca va cunoasteti si ati mai participat la concursuri impreuna (colegi sau rivali), ceea ce cred ca a fost cheia cea mai importanta in sudarea echipei ?

@adigogo
De ce dai zor ca nu ne-a informat nimeni?. Spre RUSINEA mea recunos ca n-am mai intrat pe forum de multa vreme si uitasem total de calificari. Momentan, in urma unor probleme pers. ma gandesc cum sa scap cat mai repede(sper luni-joi) la pescuit, pt ca eu n-am mai fost la peste de mai bine de 3 sapt, asta fiind f f f GRAV, tinand cont ca de la sfarsitul lui martie pana acum o luna am stat pe balta cel putin 24h/saptamana. De ce nu te-ai dus tu zilnic la Hobaia pe timpul si benzina ta apoi sa vii sa ne scrii si noua despre cum au mers lucrurile. Macar unii s-au deranjat la Darvari si cu povestea asta. Dc nu te-ai dus inseamna ca nu ti-a pasat suficient. Pasionati suntem cu totii, dar un comentariu pe forum cum a fost cel din Portugalia inseamna mai mult decat pasiune, inseamna implicare (chiar implicare financiara, dc citesti mai sus o sa vezi aprox. si costurile). Ca sa faci un pct de informare pt forum la Hobaia, trebuie sa implici 2-3 baieti si sa-i mai si platesti, dc cei pasionati n-au timpul necesar.
Evident ca imi doresc promovarea acestui sport, dar pana acum 2-3 ani nu existau nici forumurile aste, ci numai 2-3 emisiuni TV care nu prea aveau mare legatura cu carpfishingul, iar de nume ca Tata Nitu auzeam la stiri timp de 1-2 min/an cand dadeau ceva de pe la Sarulesti sau din reviste. Acum iti doresti sa afli secunda la care s-a prins pestele cu tenta castanie.Pt oamenii astia era mai important concursul in desfasurare decat sa aflam noi ce se intampla. Ai aflat acum, dc nu esti multumit trebuia sa te duci tu sa vezi. Eu pe la celelalte concursuri m-am tot dus.

Moose_master

informari

Mesaj de Moose_master »

Am scris o adevarata nuvela insa inainte sa-i dau send am sterso. Era prea multa frustrare de roman adunata si nu avea rost sa mai incretesc frunti .
Ce am de spus am sa spun foarte scurt si direct.
Intradevar nu a fost aproape de loc informare despre ce s-a intamplat acolo. (nu puteti acuza administratorul pentru ca si el era unul dintre participanti. orice ar fi, tine site-ul ca asa vrea bicepsu lui si tot asa s-a dus si la concurs) Insa site-ul a fost deschis si accesabil 24 din 24. Cum se face ca nici un crapar dintre cei care posteaza pe acest forum si care nu a participat nu a catadicsit sa se deplaseze la fata locului apoi sa posteze macar doua randuri ? (nu am nici o legatura cu administratorul site-ului ..... da lasati-l frate ca daca mi-ar fi reprosat mie cineva ca de ce nu am scris cand io nu mai pridideam cu datul cu racheta.... cred ca luam foc ...).
Apoi problematica mediatizarii nu cred ca ar trebui sa mai polemizam.
Este o meteahna veche romaneasca pe care nu o schimba decat moartea (vorbesc serios).
Un mare eveniment, o lupta intre cei mai buni dintre cei mai buni crapari ai momentului s-a desfasurat ca o banala saptamana de arat undeva intr-un colt de tara. Unii au trudit de le-au iesit ochii si numai ei stiu ca au trudit.
Pacat .... mare pacat ! Au trudit frumos !

Nu-mi ramane decat sa felicit invingatorii si sa scot palaria in fata tuturor participantilor.

Sunteti buni fratilor ... sunteti buni.... ma bucur ca stau printre voi.

Stima

Moose

P.S. Pt Senzori : o mai tineti minte pe baba aia care manca in Mall-ul ala in USA care ne-a intrebat daca am participat la concurs ? Si ce mandra era ea ca sta de vorba cu noi.... Aia de unde pacatele mele stia de crapi si de pescari ? Stia taica, pentru ca americanii sunt mandrii de nu-si incap in piele ca sunt americani si orice eveniment care le poate ridica numele un pic mai sus (de parca nu ar fi destul de sus) il fac cunoscut cu surle si trambite si culmea ...... GRATIS (da... popularizarea propriului nume este gratis intr-o tara in care TOTUL ESTE PE BANI)
APCR Canadian Branch

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@cezar bibu
Ai inteles gresit, nu am facut nici o contestatie despre Hobaia chiar daca lupta a fost f incrancenata si tentatia a fost mare.
Consider ca echipa calificata este singura care ar fi avut o sansa in Belgia.Ce dracu, senzorii au rezultate mai bune decat totalitatea participantilor la calificari! Eu personal nu prea ii indragesc, dar sa fim seriosi :sunt buni.Totusi, ii sfatuiesc sa fie f atenti la alcatuirea echipei,deoarece sunt niste puncte slabe care pot trage echipa in jos.
Hai Romania !

Lukyan
pescar de competitie

Mesaj de Lukyan »

Salut si felicit toti participantii la aceste calificari si in mod special pe merituosii clasati in frunte care ne vor reprezenta in Belgia speram noi mai bine ca in Ungaria :wink: si asta o spun din partea catorva impatimiti care au trebuit sa stea acasa cu alte trebi sau sa traga la un antrenament chior pe malul altei balti decat cea de la Hobaia...
Vis a vis de problema mediatizarii ma simt putin razbunat avand in vedere ca daca la vreo 2 , 3 concursuri de mult mai mica amploare, vezi Crapmania 3 Tancabesti 2005, Boilesmania Octombrie 2004 Tancabesti , si Peris Cupa Primaverii 2005, initiativa mea de a funiza informatii concurentilor si celor de acasa la jumatatea concursului sau la final au fost luate in raspar si de participantii la concurs (unii dintre Dlor...) sau de cei ( unii dintre Dlor ) de la servici sau acasa , ... in momentele in care incercam sa explic de ce organizatorii nu mai au timp de ale concursului dar'mite de scris pe site-uri sau sa dea prin Excel prezentarea unei situatii oficiale chiar daca jumatatea unui concurs insemna exact 2-3 noaptea... ei bine , facand aceste lucruri cat m'au tinut si pe mine puterile - acelasi nesomn cu pescarii si multe alte treburi in sprijinul organizarii - se pare ca si cand oferi ceva moca numai ca sa fie bine si sa adaugi ceva ce simti ca lipseste tot se va intreba cineva : " da de ce faci asta?... tie ce'ti iese din asta?... nu o faci tu fara sa castigi ceva .... " te saturi .... pe cuvant ....Cine 'i lenes si kiuleste are tot asea pare reconfortant , nu ?!!!! Iar restul problemei trasa in teapa de media ( n motive nu insirui) lasa clar sa se vada lipsa de reactie si lipsa de unitate dintre pescari .... Cele cateva emisiuni de pescuit si cateva publicatii de gen sau site-uri .... la care se uita/citesc multi dar din orgoliu si mandrie cu febleitati de apartenenta nimeni "nu se uita/citeste/scrie pe forum " dau nota de sport national pe care de fapt nu intereseaza pe nimeni dar fiecare in sufletul sau fura pe ascuns cate o particica atunci cand nu'l vede cineva din tabara lui sau cea dusmana.....
Lucrurile au inceput sa se miste ... si tot mai usor este recunoscut meritul contracandidatului... media va afla mai devreme sau mai tarziu de impactul ascuns in toate sufletele de pescar ( cu Hobaia a iesit la suprafata o mica parte din foamea de vesti.. dupa Belgia simt ca va fi Revolutie in domeniu ) si va reusi sa aduca publicitatea si in acest SPORT NATIONAL ... pe cand un post TV 24/24 numai cu pescuit?!? ... pe cand publicatia cu 7 aparitii pe saptamana ?!? pe cand transmisiile live de la concursuri la tv sau pe site'urile de specialitate (Luati'va fratilor GPRS ... ) , calificari la internationale si internationalele in sine... nu mai este mult ... va asigur .... Sunt un optimist de felul meu dar multe in tara asta vor fi urmarite de optimismul pesimist al lui Brucan vis a vis de mentalitatea romaneasca..... hmmmm .... mai degraba de timpul necesar schimbarii acesteia din urma ..............................
SANATATE TUTUROR.HAI ROMANIA.

adigogo

Mesaj de adigogo »

@Carpkiller

Prietene, cand nu stii ceva sigur, mai bine taci decat sa faci presupuneri si sa acuzi degeaba. Am fost de doua ori pe Hobaia, pe banii si pe benzina mea (n-am considerat ca astea sunt cheltuieli prea mari pentru mine, cum probabil consideri tu, daca le-ai mentionat!). Din pacate, cum am mai scris, nu a existat o sursa de informatii oficiale, asa ca totul s-a bazat pe informatii trunchiate, culese de ici-colo. De asemenea Mirceaf a fost pe Hobaia, chiar ne-am intalnit, dar in afara faptului ca Andrei si Vladut erau pe primul loc, nu am putut afla nimic altceva sigur. Cele mai complete si aproape de adevar informatii le-am obtinut de la Cezar Bibu, cu care am tinut legatura in limita posibilitatilor (semnal slab). Faptul ca nu a fost permis accesul auto pe balta a fost o alta problema, avand in vedere distantele mari dintre sectoare. Cum am aflat ceva, am postat, cu precautiile de rigoare!
Imi pare rau ca primul nostru dialog a inceput cu o acuzatie nefondata, mai ales ca si mie imi place Perisul si speram sa ne cunoastem in alte conditii!

bodyghost

concurs...concurs

Mesaj de bodyghost »

Dupa acest concurs de pe Hobaia echipa Big Fish a tras urmatoarele concluzii.
1. Cea mai importanta este unitatea echipei in astfel de concursuri .
2. Presupunerile nu au nici o legatura cu realitatea.
3. Pregatirea si antrenamentul pe balta de concurs inseamna mult(val nu a fost cam putzin 1 zi pentru tine de antrenament?)
4. Tragerea la sorti ajuta o echipa sau o dezavantajeaza.
5. Sistemul de anul acesta a fost gresit si daca comisia de crap il sustine inseamna ca nu respecta dorintele noastre ale pescarilor si nu merita sa ramana ca si comisie doar sa-si favorizeze interesele personale.Eu Radu Badica nu sunt de acord ca pentru la anul sa mai faca parte din comisia de crap persoane care au sau lucreaza in magazine de pescuit sau persoane care au sau lucreaza pe balti, fara sa vrea natura umana te impinge in pacat...

Mentionez ca nada cu care au pescuit cele trei echipe BIG FISH a fost foarte buna si a fost pe mix red fish de la BIG FISH.
Val nu nada a fost problema in A ca in B si in C nu a creeat probleme.
Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nici eu nu sunt de acord ca la anul sa mai participe la calificari persoane care au depasit 170 de kilograme!
nu de alta, dar sunt calificari pt. CM de crap, nu pt vreo competitie de SUMO!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”