Felicitari tuturor participantilor si in special castigatorilor !
FIRE INTINSE PANA SPRE RUPERE IN BELGIA !
Sunt convins si am incredere ca cei din lotul national vor face o figura frumoasa, locul I GARANTAT!
Pe de alta parte vreau sa va spun, celor pe care va cunosc si nu numai, ca imi pare extrem de rau ca n-am putut macar sa dau o fuga pana la "locul faptei", nu mai vorbesc de cat de mult imi doream sa vin anul asta la un concurs!
Din ce vad ca ati scris aici echipa castigatoare este cu adevarat o
echipa, din ce-a scris dl Cornel mai sus reiese clar cum si-au stabilit strategia pana in cele mai mici detalii.
Sunt curios si vreau sa va intreb cate zile de pregatire ati "sacrificat" pt acest concurs si cate partide ati facut impreuna pe ultima suta ?
Nu mai vorbesc de faptul ca va cunoasteti si ati mai participat la concursuri impreuna (colegi sau rivali), ceea ce cred ca a fost cheia cea mai importanta in sudarea echipei
?
@adigogo
De ce dai zor ca nu ne-a informat nimeni?. Spre RUSINEA mea recunos ca n-am mai intrat pe forum de multa vreme si uitasem total de calificari. Momentan, in urma unor probleme pers. ma gandesc cum sa scap cat mai repede(sper luni-joi) la pescuit, pt ca eu n-am mai fost la peste de mai bine de 3 sapt, asta fiind f f f GRAV, tinand cont ca de la sfarsitul lui martie pana acum o luna am stat pe balta cel putin 24h/saptamana. De ce nu te-ai dus tu zilnic la Hobaia pe timpul si benzina ta apoi sa vii sa ne scrii si noua despre cum au mers lucrurile. Macar unii s-au deranjat la Darvari si cu povestea asta. Dc nu te-ai dus inseamna ca nu ti-a pasat suficient. Pasionati suntem cu totii, dar un comentariu pe forum cum a fost cel din Portugalia inseamna mai mult decat pasiune, inseamna implicare (chiar implicare financiara, dc citesti mai sus o sa vezi aprox. si costurile). Ca sa faci un pct de informare pt forum la Hobaia, trebuie sa implici 2-3 baieti si sa-i mai si platesti, dc cei pasionati n-au timpul necesar.
Evident ca imi doresc promovarea acestui sport, dar pana acum 2-3 ani nu existau nici forumurile aste, ci numai 2-3 emisiuni TV care nu prea aveau mare legatura cu carpfishingul, iar de nume ca Tata Nitu auzeam la stiri timp de 1-2 min/an cand dadeau ceva de pe la Sarulesti sau din reviste. Acum iti doresti sa afli secunda la care s-a prins pestele cu tenta castanie.Pt oamenii astia era mai important concursul in desfasurare decat sa aflam noi ce se intampla. Ai aflat acum, dc nu esti multumit trebuia sa te duci tu sa vezi. Eu pe la celelalte concursuri m-am tot dus.