adigogo scrie:Vali Vesa scrie:Reporterii trebuie sa caute subiecte, nu-i asa ? Dar pentru ei subiecte tari sunt crimele, violurile, accidentele...
As vrea sa vad si eu daca reporterii responsabili vor fi penalizati ca nu au difuzat nimic despre acest concurs. Cred c-as sari intr-un picior de bucurie

Nu vreau sa starnesc polemici inutile, insa:
1. conform reglementarilor CNA in vigoare, orice reportaj privind o actiune comerciala se considera publicitate si se incadreaza ca atare. Chiar daca vorbim de lotul national de crap, sa nu uitam ca este o initiativa privata si una a vreunui organism guvernamental.
2. e o vorba la romani, ceva cu ridicatul pietrei, dar imi scapa pe moment

Cu exceptia TVR, toate tv-urile din Romania sunt investitii private! Atat timp cat fac audienta, au bani pentru salarii, dezvoltare, achizitii programe, etc. Pentru audienta obtinuta pe publicul comercial in cazul unei stiri despre calificarile de la Hobaia, sa fiu sincer, nu cred ca s-ar acoperi nici macar curentul necesar emisiei. Sa fim seriosi!
3. pescuitul modern specializat al crapului este inca la inceput de drum. Mai curge ceva apa pe Dambovita pana cand cei implicati inteleg ca, o data cu laurii si gloria rezultatelor trebuie sa-si asume si rolul de formatori si lideri de opinie. De exemplu, stiu cazul unui editor coordonator de la cea mai tare televiziune de stiri din Romania care inca mai asteapta telefon din partea membrului (stang, drept, irelevant

) unei echipe romanesti care a scris istorie recent in Ungaria,
ca sa faca un reportaj absolut gratuit. Ia sunati voi la PR-ul respectivei televiziuni si cereti mai multe reportaje, informatii si stiri despre pescuitul modern, competitional sau nu, al crapului, si vedeti ce reactie au aia... Sa nu va mai zic ce v-ar spune ala de si-a pus obrazul
Sa fim iubiti, ca belelele curg...