CALIFICARI C.M. BELGIA 2005 - Desfasurare si rezultate

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

@Adigogo
Era necesar, dar nu neaparat sa le cheme cineva. Reporterii trebuie sa caute subiecte, nu-i asa ? Dar pentru ei subiecte tari sunt crimele, violurile, accidentele... Si le vezi comentate si paracomentate pe toate canalele. Sincer, cand incep stirile, prefer sa ma uit pe Discovery... Ca stau si la masa la ora aia si nu vreau sa-mi vina greata :lol: :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

adigogo

Mesaj de adigogo »

mirceaef scrie:
Poate pe viitor n-ar strica ca macar la concursuri de o asemenea anvergura sa se infiiteze un punct de informare unde sa fie afisate repartizarea echipelor pe standuri, clasamente partiale, etc.
O IDEE BUNA SI EFICIENTA!!!

Organizatorii de concursuri ar trebui s-o retina pe viitor!

adigogo

Mesaj de adigogo »

Vali Vesa scrie:Reporterii trebuie sa caute subiecte, nu-i asa ? Dar pentru ei subiecte tari sunt crimele, violurile, accidentele...
As vrea sa vad si eu daca reporterii responsabili vor fi penalizati ca nu au difuzat nimic despre acest concurs. Cred c-as sari intr-un picior de bucurie :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@mircea,adi,vali,
observatiile voastre sunt corecte,din pacate cei care sunt implicati(mai mult sau mai putin) in aceasta organizare sunt in acelasi timp si implicati in competitii,care anul asta au fost chiar si pe doua continente ! Ati remarcat si voi consumul de efort care-l necesita un concurs,asa ca trebuie sa mai si iertam...Singurul lucru bun,zic eu,e ca n-au mai fost contestari ca la alte concursuri,si asta si datorita unor discutii destul de lungi si...aprinse,care au avut loc inca din iarna.Macar atit !
Voi vorbiti de popularizare.Pai,uitati-va cam ce s-a scris despre aceste calificari pe un alt site dedicat crapului din tara noastra.Ce pretentii sa mai avem?
PSEra sa uit.Normal ca si aici sunt contestatii.A reaparut Ilarion Moldoveanu,vesnic nemultumit si...absolut necunoscut :D :D

adigogo

Mesaj de adigogo »

Cezar Bibu scrie:PSEra sa uit.Normal ca si aici sunt contestatii.A reaparut Ilarion Moldoveanu,vesnic nemultumit si...absolut necunoscut :D :D
Cum absolut necunoscut ? Este clar ca este prietenul lui Adriano Musaro :lol: :lol: :lol:
Cred ca daca Adriano si-ar verifica lista cu asemenea "prieteni" l-ar descoperi. :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Cezar,

Salut si multumesc inca o data pentru posibilitatea acordata de a face parte din echipa voastra si de a pescui inpreuna.

Nu m-am referit la persoane fizice (organizatori) ci la AGVPS. Sau poate nu stiu eu si AGVPS-ul nu a fost implicat...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

patabum

Mesaj de patabum »

adigogo scrie:
Vali Vesa scrie:Reporterii trebuie sa caute subiecte, nu-i asa ? Dar pentru ei subiecte tari sunt crimele, violurile, accidentele...
As vrea sa vad si eu daca reporterii responsabili vor fi penalizati ca nu au difuzat nimic despre acest concurs. Cred c-as sari intr-un picior de bucurie :lol:
Nu vreau sa starnesc polemici inutile, insa:

1. conform reglementarilor CNA in vigoare, orice reportaj privind o actiune comerciala se considera publicitate si se incadreaza ca atare. Chiar daca vorbim de lotul national de crap, sa nu uitam ca este o initiativa privata si una a vreunui organism guvernamental.

2. e o vorba la romani, ceva cu ridicatul pietrei, dar imi scapa pe moment :wink: Cu exceptia TVR, toate tv-urile din Romania sunt investitii private! Atat timp cat fac audienta, au bani pentru salarii, dezvoltare, achizitii programe, etc. Pentru audienta obtinuta pe publicul comercial in cazul unei stiri despre calificarile de la Hobaia, sa fiu sincer, nu cred ca s-ar acoperi nici macar curentul necesar emisiei. Sa fim seriosi!

3. pescuitul modern specializat al crapului este inca la inceput de drum. Mai curge ceva apa pe Dambovita pana cand cei implicati inteleg ca, o data cu laurii si gloria rezultatelor trebuie sa-si asume si rolul de formatori si lideri de opinie. De exemplu, stiu cazul unui editor coordonator de la cea mai tare televiziune de stiri din Romania care inca mai asteapta telefon din partea membrului (stang, drept, irelevant :lol: ) unei echipe romanesti care a scris istorie recent in Ungaria, ca sa faca un reportaj absolut gratuit. Ia sunati voi la PR-ul respectivei televiziuni si cereti mai multe reportaje, informatii si stiri despre pescuitul modern, competitional sau nu, al crapului, si vedeti ce reactie au aia... Sa nu va mai zic ce v-ar spune ala de si-a pus obrazul 8)

Sa fim iubiti, ca belelele curg...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mai baieti luati-o si voi mai usor . La stirile televiziunilor e greu sa ajungi daca nu ai vreo lighioana cu 3 capete sau daca nu ai violat vreo baba . Discutam aiurea .
Emisiuni despre pescuit nu prea mai sunt . Tarus a fost la maratonul Uzlina , Gigi Stefan nu stiu de ce nu a filmat ( cred ca din lipsa de timp ) , Tibanu nu vine oricum .
Concursul are o importanta extrema pentru un grup restrins de oameni , fiind indiferent chiar multor pescari ( rapitori , muscari , etc )
De aia am facut situl asta , sa avem unde scrie despre pescuitul competitionalla crap din Romania . Dar intelegeti si voi ca asta e o initiativa privata , tinuta cu pasiune si timp pierdut . Nu am o logistica de redactori , fotografi , samd . Colaboratorii care scriu pe aici sunt tot din rindul nostru - si chiar imi pare rau ca nu scrieti mai multi .
Despre ALP , nu vreau sa vorbesc cu pacat si imi cer scuze daca jignesc , dar Pavlovici este redactor de crap acolo si el nu este un fan al acestor concursuri , plus ca nici nu are o impresie deosebita despre pescarii de crap din tara noastra . Nici anul trecut si nici anul asta nu l-am vazut pe acolo . A trecut Dan Iercosan pe la mine si mi-a facut placere dar nu cred ca pentru un eventual articol . Nici anul trecut si de atunci incoace sigur , nici un articol despre vreun concurs din Romania , nu a avut semnatura sau prezenta lui Pavlovici . Sorin Dragoi mai incearca sa scrie acolo unde participa , in rest stiri de pagina 3 ( caseta mica ) . In schimb despre cum prinde Townley peste mic cu carlige mari pe lacuri cu matasea broastei - exista articole in fiecare numar . Mai bine il intreaba pe Vladeanu cum reuseste de fiecare data ?! Ce daca e roman .
In mod normal la anul - o sa colaborez cu 2-3 dintre voi , cei care stati pe acasa si o sa transmitem , macar pe Forum despre cum merg intrecerile . Sper ca pina la anul sa se imbunatateasca semnalul si sa nu mai termine bateriile de mobil in 3 ore ( cauta intruna semnal ) . Despre poze sau clasamente in timp real , cred ca trebuie sa mai asteptati ceva vreme . Locatia de la Hobaia este destul de neprielnica - cimp deschis , intr-un sat sarac , fara nici un fel de infrastructura , etc . Fara misto , Dan Cotelici a avut laptopul la el si chiar ne-am bucurat ca am cazut vecini ca sa putem scrie . Lipsa semnal !!
Se pot face chestii misto de la Peris sau Tincabesti si va si promit altceva pentru ultimele concursuri din vara asta .
Concluzia este ca pe un fond de interes restrins , de grup , nu putem avea pretentii la media grea , iar cea specializata fie nu este interesata fie nu are reurse .
Ultima oară modificat Lun Iul 04, 2005 20:33 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Hai sa ne amintim cum am avut stiri despre baietii nostri de la concursurile de afara.
Anul trecut din Portugalia v-am tinut la curent eu. Costurile suportate de mine si Cristi Rudeanu.
Ungaria, anul acesta. Costuri sustinute de mine si Cristi Mitrea.
USA La cupa mondiala costuri acoperite de mine.
Va rog sa ma credeti ca e vorba de ceva mii de euro. Nici o problema. Am facut-o din dorinta de a va tine la curent cu evenimentele.
La aceste calificari insa a fost imposibil din punnct de vedere tehnic.
In afara lui Dan Cotelici a avut letopul la el si Cornel Iacob. Intentionam sa transmitem macar o data pe zi. Dar si in sectorul C am avut probleme cu semnalul.
Alta problema a fost faptul ca toti membri comisiei am fost si concurenti.
Despre reviste si televeziuni ce sa mai vorbim. Parca voi nu stiti ca ce se mai publica, se publica din prietenie.
Pe Vlad nu-l puteti condamna. El la AvP colaboreaza. In rest omul are un program ca toata lumea. Nu avea cum sa stea o saptamina pe balta.
Televiziunile sunt particulare si-i intereseaza banul.
Emisiuni de specialitate sunt doar doua. Gigi Stefan vineri in emisiunea lui a dat evenimentul ca stire de ultima ora. Tibanu nu se pune. El cere bani.
Ce ne-a mai ramas? NIMIC, In afara celor doua situri dintre care unul a ignorat complect evenimentul.
Stiti ca o publicatie din Romania a cerut bani ca sa publice citeva rinduri si citeva poze din USA?
La noi totul e pe bani. Singurul sufletist care statea linga noi, Radu Silea, nu mai are emisiune.
Nu vedeti ca totul se face pe banii nostri?
Nici sponsorii nu vin, pt. ca nu ai ce sa le oferi.
Bai baieti, veniti cu picioarele pe pamint. Inca traim in Romania. Ce dreacu? De unde atita informatie? De unde stiri la TV ? De unde stiri in
reviste ?.
Dar mai bine ma opresc ca ma incing si deranjez.

P.S. Stiati ca pescari de ai nostri sapa sa nu se faca publicitate pt. ca echipa calificata nu e pe placul lor ?.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Val, As vrea sa raspund la doua din intrebarile tale.
In primul rind, echipa noastra a intrat extrem de motivata in concurs. Motivul? Il stie toata lumea. Nu am agreat sistemul asta. in al doilea rind am petrecut f. mult timp impreuna. Asa ne-am cunoscut f. bine si s-au creat legaturi sufletesti. Ne stiam punctele tari si punctele slabe. Hotariri, strategii, nada si modul de a actiona in concurs am hotarit-o impreuna. Tot impreuna am hotarit ca in timpul concursului sa tinem permanent legatura si sa ne ajutam. Daca ai observat am fost singura echipa care am intrat pe poarta in grup. Am pregatit acest concurs in cele mai mici detalii. Pina si cu cine incepem si cind se fac schimbarile se stia. In acest fel tineam prospetimea echipelor intr-un concurs extrem de dur.
Restul a venit de la sine. In C baietii au muncit bine. Lipsa rezultatului insa i-a speriat. Cit timp noi nu aveam decit un obiectiv, calificarea, au intrat in panica. In acel moment s-a facut inlocuirea. A intrat Leo (o rezerva de lux) in locul lui Andrei. Acesta trecind in spatele baietilor din C. Am acordat in continuare credit echipei, iar Andrei nu a facut altceva decit sa le ridice moralul. Cu personalitatea lui le-a redat increderea si i-a mobilizat. Imediat s-au vazut rezultatele. Au inceput sa urce in clasament si daca mai erau 2 ore treceau si in fata timplarilor.
Oricum pozitia lor cu 2 locuri 1 in celelalte sectoare ne califica. Din acel moment nu trebuia decit sa ne mentimem si eventual sa ne ocupam de cantitatea de peste. In caz de egalitate sa avem cantitate.
La a doua intrebare e simlu. Cum sa nu reziste Tataie intre cei doi sacali cit timp eu am fost linga el ? :lol: :lol: :lol: Poate peste cadravul meu :lol: :lol: :lol: Nu ti-am spus ca am fost o echipa?
Lasind gluma la o parte consider ca am fost cea mai omogena echipa. Am colaborat si respectat strategia stabilita. Am stat bine fizic (Tatae e ca un taur) si psihic. Am fost extrem de motivati si nu am crezut nici o clipa ca ne poate invinge cineva. Cred ca aici a fost cheia succesului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”