" CLASAMENTUL ADEVARULUI "

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Dane, fa-l, dom'le fara atatea discutii.

@ Andrei

ce ai cu concursurile pentu copii ??? Sandel Calina e cu ochii pe tine :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Noroc cu batrinul Yamaha , ca si eu voiam sa dau cam acelasi exemplu, cu Paisley :lol: Ma dusesem sa vad un meci senzational(apropo, Cornele, Vali, sunteti acasa ? :lol: :lol: )

Dane,
daca te ocupi, tu te speli pe cap.. :lol: Si ca sa vezi cum or sa inceapa obiectiile, deja iti dau eu doua :
-fie le faci pe-ale APCR, fie pe plan national, ca aici ar fi si alte concursuri traditionale(Cupa Pelicanul, Crap4Ever, etc). Din pt meu de vedere, corect ar fi a doua..
-faptul ca nu "te declari" nu inseamna ca nu te poti adapta la un sport civilizat :oops:
Daca mai vrei obiectii , vezi ca mai sunt niste contestatari specializati, te ajuta ei :lol: :lol: :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cezar Bibu scrie: Daca mai vrei obiectii , vezi ca mai sunt niste contestatari specializati, te ajuta ei :lol: :lol: :lol:
Prezent :lol:
Acum pe bune.. Val a inceput la un moment dat sa faca un astfel de clasament prin 2006....dar s-aoprit.Probabil nu a vrut sa starneasca discutii.
Ultima oară modificat Dum Feb 24, 2008 22:38 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
The second best is the first loser!

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

:lol: :lol: :lol:
Uite, vezi ? :lol: :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ Vladut

Nu sunt genul care caracterizeaza oamenii dupa puterea financiara ,dar cred ca un concurs de peste 1000 ron impune seriozitate.

Mai fac o incercare:

Se vor lua in calcul numai concursurile deschise tuturor pescarilor (eliminand astfel concursurile organizate de diferite institutii) ,concursurile care au un regulament complet ,care au arbitrii si care se desfasoara pe cel putin 3 zile.

Acum este suficient ?

Nu cred ca unul care castiga " cupa martisorul " avea curajul sa posteze ceva pe aici si sunt sigur ca nici nu avea un "set" de cinci astfel de concursuri la activ intr-un an ,cu locuri fruntase.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Cezar

tot cu steaua tin chiar si cand ia bataie si nu mi-e rusine, fiindca tin cu ei de pe vremea lui Voinescu...in rest, imi place ideea lui Dan, mai ales ca-i baiat mare si trebuie sa-i dea de capat daca are ambitie

domnule "promontor" langa cine ai stat la primul concurs la care ai participat...sa nu mai zic ca ti-am dat si curent de la masina nevesti-mi :lol: :lol: :lol:

Cristi Y

de cand ti-ai scimbat avatarul te confund mereu cu Andrei...scuze !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Cezar Bibu scrie: -faptul ca nu "te declari" nu inseamna ca nu te poti adapta la un sport civilizat :oops:
Dar ce inseamna ?

" Sunt bun dar nu vreau sa stie nimeni ! "
sau
"Nu ma cobor eu la mintea lor ! "
sau
"Sunt prea fudul ca sa ma vada lumea pe locul 99 ! "

Cam care este forma care ne face sa avem aceasta retinere.

In plus de asta ai si cealalta varianta : consideri ca nu ai ce cauta intr-un top
Nu se supara nimeni de asta.

Sper ca intelegi ca discutia se poarta la modul general si sa nu o iei ca directa.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Sa nu facem praf topicul asta... :lol:

Cornele (Serbu),
daca ma iei cu promontor :lol: , la primul concurs la care am participat am stat linga niste olandezi si niste francezi...la altele, am fost vecini, intr-adevar ! Si ti-am multumit tot timpul pentru curent !
Cit despre steaua, inteleg ca tii de pe vremea lui Voinescu..Dar in tinerete, cu cine tineai, cu Venus sau cu Ripensia ? :lol: :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dane,
Poti sa porti discutia cum vrei.. :wink:
ceea ce am vrut sa spun e ca sunt unii oameni care participa la concursuri din placerea competitiei in sine, si nu pt topul de sfirsit de an. Asta fara a nu dori sa cistige respectivul concurs ! Si care se supun rigorilor si regulilor concursului, dind dovada de mult bun simt, deci civilizati.

Si sa-ti mai spun ceva , legat de taxa aia de ,sa zicem , 1000 de ron si seriozitate...O sa mai mergi la concursuri, si o sa vezi sau o sa auzi (sper ca din ce in ce mai putin, dar..) multe chestii care iti vor mai schimba parerea despre seriozitate. Sa dea Domnul sa gresesc eu ! :wink:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Cezar Bibu scrie:...Ma dusesem sa vad un meci senzational(apropo, Cornele, Vali, sunteti acasa ? :lol: :lol: )...
:oops: :cry: :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”