Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Bun !andrei vladeanu scrie:@dan
eu nu sunt de acord cu ce zici.
in orice intrecere sportiva trebuie sa existe o departajare. fie ca se face la o secunda, un gol, un metru sau un kilogram de peste.
in nici un clasament din lume al unei discipline sportive nu exista mai multi castigatori.
d'aia s-au inventat prelungiri, goluri de aur, penalty-uri, rejucari, etc.
Scuze, dar locul 1 pe balta la general are intotdeauna premiu aditional fata de locul 1 pe sectoare.Dan Mitranescu scrie:...Atunci care a fost departajarea intre locul 1 sector A , locul 1 sector B si locul 1 sector C in oricare din concursurile desfasurate la noi vreodata ? Nici una ! Aceleasi diplome , aceleasi premii , aceleasi cupe !...
Se ia in calcul si cantitatea de peste prins ,dar pentru diferentierile finale ale clasamentului.CLAUDIU COZMA scrie:atunci se poate lu-a in considerare golajerajul , adica cantitatea totala de peste prins , cara cu siguranta v-a face diferenta :
Am precizat asta : premiile aditionale nu se iau in calcul . Daca vine cineva si spune : "Dar premiul de captura de ce nu se ia in calcul ? " . Ce facem ?Vali Vesa scrie:Scuze, dar locul 1 pe balta la general are intotdeauna premiu aditional fata de locul 1 pe sectoare.Dan Mitranescu scrie:...Atunci care a fost departajarea intre locul 1 sector A , locul 1 sector B si locul 1 sector C in oricare din concursurile desfasurate la noi vreodata ? Nici una ! Aceleasi diplome , aceleasi premii , aceleasi cupe !...
Si intr-un eventual clasament general ar trebui sa fie la fel.
Am tot gandit aceasta problema in discutiile cu Andrei. Nu gasesc o solutie multumitoare din acest punct de vedere. Am luat in calcul foarte multe situatii si concluzia mea este alta.cornelserbu scrie:
@ Dan
e normal ca, castigatorul baltii sa ia un bonus si la punctele din clasamentul tau...trebuie bine de tot elaborata chestia asta, dar nu-i deloc imposibil de facut.