la prima vedere modul de calcul al punctelor in clasament este in regula , totusi in permit sa i-ti dau o sugestie , ar trebui sa i-ei in calculul cumulat al punctelor un procent prin care sa il recompensezi pe cel care v-a prinde captura concursului , trebuie sa recunosti ca nu este la indemana oricui sa ia acest premiu si merita recompensat ca atare , in regulamentul facut de tine acest lucru conteaza doar in cazul egalitati de puncte , care poate sa nu conteze in ultima instanta , i-ti dau si un exemplu ,pe parcursul anului trecut iorgos a castigat premiul de captura in trei concursuri ( daca nu ma insel ) iar in ipoteza ca unul s-au mai multi pescari ar realiza acelasi numar in clasament , normal ar fi ca acest fapt sa faca clar diferenta intre ei.
cred de asemenea ca ar trebui luate in calcul si punctate ca atare toate concursurile anuntate si cu rezultatele finale inscrise pe acest site , iar rezultatele obtinute de fiecare ar trebui anuntate dupa omologarea fiecarui concurs in parte si am sa spun si de ce cred ca este mai bine asa ,
1, anuntarea peste 10 luni a unui clasament , dupa incheierea competitiilor v-a diminua drastic interesul fata de acesta .
2, peste 10 luni numarul celor care vor posta date pentru clasament v-a fi extrem de mic din diferie motive
3, sunt multi dintre cei care participa la concursuri ( ia numele celor care posteaza pe forum si celor care participa la concursuri) care nu sunt inregistrati sau nu posteaza si ai sa vezi ca acest clasament nu mai este relevant .
asa ca daca vrei sa iasa ceva bun ia calculator dupa fiecare concurs , si posteaza clasamentul , chiar daca in faza de inceput acest clasament nu v-a reflecta situatia reala cu timpul el v-a arata complet la sfarsit.