Competitii pe CANTITATE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Competitii pe CANTITATE

Mesaj de Alexandru Mihai »

Gabi Tomulescu scrie:Conditii echilibrate nu prea se gasesc, asa este. NU de putine ori pescuitul are si parte lui usor nedreapta. EU stiu asta, am simtit-o pe pielea mea si stiu ca fiecare din cei care sunt alaturi de fenomenul competitional, imposibil sa nu fi avut experiente de genul acesta. Dar ce sa facem !Ne asezam " sa murim " ?.
Buna ideea aceasta cu Grup de doua echipe. Poate ar trebui experimentata. Nu stiu la egalitate de puncte ce sa conteze; poate ar fi bine, diferenta dintre kilogramele echipei 1 si 2. Cu cat este mai mica ecbipa sa fie mai sus. Pentru ca kilogramele adunate dau iar nastere la discutii (cap de balta, cap de ...)
Ne asezam si murim...pe C3...C4...C5...si mai si plangem dupa timp, bani si altele.
In caz de egalitate ma gandesc ca kilogramele sa faca diferenta ca despre asta vorbim..
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Gabi Tomulescu scrie:Conditii echilibrate nu prea se gasesc, asa este. NU de putine ori pescuitul are si parte lui usor nedreapta. EU stiu asta, am simtit-o pe pielea mea si stiu ca fiecare din cei care sunt alaturi de fenomenul competitional, imposibil sa nu fi avut experiente de genul acesta. Dar ce sa facem !Ne asezam " sa murim " ?.
Buna ideea aceasta cu Grup de doua echipe. Poate ar trebui experimentata. Nu stiu la egalitate de puncte ce sa conteze; poate ar fi bine, diferenta dintre kilogramele echipei 1 si 2. Cu cat este mai mica ecbipa sa fie mai sus. Pentru ca kilogramele adunate dau iar nastere la discutii (cap de balta, cap de ...)
Tot la kg sa se faca diferenta in caz de egalitate de puncte. Alta soluti mai buna de echilibrat nu este, ca daca era, o gaseau astia de la CIPS.

Se pastreaza regulamentul international, numai ca se trece pe loturi de doua echipe.

Treaba asta bate inclusiv concursurile cu schimbare, chiar si pe cele cu schimbare pe grile. ( in care te bati cu cei de pe sector si te invinge unul de pe alt sector, fara sa fi avut meci cu el )

osc1or
Veteran

Competitii pe CANTITATE

Mesaj de osc1or »

Criteriu de departajare sa fie procentul dintre kg prinse de echipa si kg prinse de intreg sectorul.
Loturi de 2 echipe a cate 2 pescari suna f bine. Daca sunt 3 insi care fac o echipa, cred ca pot fi si 4 sa se imparta in 2...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Dan Mitranescu scrie:
Tot la kg sa se faca diferenta in caz de egalitate de puncte. Alta soluti mai buna de echilibrat nu este, ca daca era, o gaseau astia de la CIPS.

Se pastreaza regulamentul international, numai ca se trece pe loturi de doua echipe.

Treaba asta bate inclusiv concursurile cu schimbare, chiar si pe cele cu schimbare pe grile. ( in care te bati cu cei de pe sector si te invinge unul de pe alt sector, fara sa fi avut meci cu el )
geniala treaba asta cu 2 loturi de cate 2...totul ramane doar la modul de elaborare al grilei...
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:Criteriu de departajare sa fie procentul dintre kg prinse de echipa si kg prinse de intreg sectorul.
Nu se schimba nimic. Rezultatul departajarii este acelasi.

Dan Mitranescu
Veteran

iulius_gherase scrie: geniala treaba asta cu 2 loturi de cate 2...totul ramane doar la modul de elaborare al grilei...
Mult mai simplu de facut grile de doua locuri, decat grile de 3 locuri.
Nu te lovesti de problema "invecinarilor", iar posibilitatile de jonglat cu valoarea locurilor sunt mai permisive.

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Pot fi loturi de 4 pescari si daca luam ca si exemplu Perisul unde in ultimul timp au fost 24 de standuri atunci vor fi 12 loturi in concurs ,care vor trage grilele iar apoi e treaba lotului cum procedeaza.Pot fi si trei intr-o parte si unul in cealalta.Sau se schimba intre ei , nu conteaza.Importante sunt pct.de pe cele doua sectoare.

GNicolae
CS SENZOR

Mesaj de GNicolae »

dedeciu mihai-paul scrie:Razvan, tu organizezi concursuri pe FB pentru incepatori sau neprofesionisti.De ce nu incerci sa faci si ceva profi adica pe o balta ca Hermes MV Corbu sau Sarulesti ? Ca actuali organizatori prea sa smecherit cu taxele mari, nu stiu daca este vre unul sa nu castige 80 milioane la concurs.De acea si taxele mari de participare care impiedica multi pescari normali si cu spirit de concurs sa participe.Inteleg sa castigi ca organizator la cat risti dar 20 30 de milioane cred ca este suficient. Trebuie sa vina organizatori tineri din spate care sa faca concursuri ieftine cu 90% taxe in premi dupa ce se scade arbitri si cupele. Sau poate se implica si Gabi Tomulescu de la F&H in organizarea unui concurs al postului destinat incepatorilor si celor fara mare buget bineinteles ca pe cantitate si cu limita de nada la 10kg pe concurs daca ar fi bine.
Perisul are cheltuieli de minim 15.000 ron lunar numai pentru paza + administrare , si tu vrei concursuri cu 90 % premii ...
Scade arbitrii 2000 ron in medie , cupe 2500 ron , chiria baltii , si o sa vezi ca un organizator nu castiga mai mult de 3000 ron :)
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

GNicolae scrie:
dedeciu mihai-paul scrie:Razvan, tu organizezi concursuri pe FB pentru incepatori sau neprofesionisti.De ce nu incerci sa faci si ceva profi adica pe o balta ca Hermes MV Corbu sau Sarulesti ? Ca actuali organizatori prea sa smecherit cu taxele mari, nu stiu daca este vre unul sa nu castige 80 milioane la concurs.De acea si taxele mari de participare care impiedica multi pescari normali si cu spirit de concurs sa participe.Inteleg sa castigi ca organizator la cat risti dar 20 30 de milioane cred ca este suficient. Trebuie sa vina organizatori tineri din spate care sa faca concursuri ieftine cu 90% taxe in premi dupa ce se scade arbitri si cupele. Sau poate se implica si Gabi Tomulescu de la F&H in organizarea unui concurs al postului destinat incepatorilor si celor fara mare buget bineinteles ca pe cantitate si cu limita de nada la 10kg pe concurs daca ar fi bine.
Perisul are cheltuieli de minim 15.000 ron lunar numai pentru paza + administrare , si tu vrei concursuri cu 90 % premii ...
Scade arbitrii 2000 ron in medie , cupe 2500 ron , chiria baltii , si o sa vezi ca un organizator nu castiga mai mult de 3000 ron :)
:D Esti naiv Hassane ! Cu cifra 3000 ai dreptate, dar nu lei... :)

Ps. 5, 6, 7000 euro castig la un concurs cum suna ? Esti baiat destept, fa singur calculele. De la mine afla doar ca cea mai scumpa chirie joi-duminica este de 3500 euro. Indiferent de numele baltii.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cred ca ne agitam de pomana. Majoritatea competitorilor se pare ca doreste concursuri de calitate...
Ar fi interesant un sondaj !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”