@Victore
Tu stii bine cum se fac inscrierile la Raduta. Au prioritate agreatii. De fapt astia sunt anuntati telefonic.
Pe urma daca nu se ocupa locurile sunt cei din esalonul 2. gen Patara sau Catalin de exemplu care nu au nimic comun cu crapul, dar sunt clienti de baza in Delta, la pensiunea lui Raduta.
Si in ultima instanta daca nici asa nu se ocupa locurile suna o echipa de crapari pe care tot el o alege, s-au era inscrisa si-i anunta ca si cind le-ar face un mare favor , ca au loc. Asa am fost eu acceptat la ultimul CM de pe Sarulesti.
Atunci insa era altceva, reprezentai echipa ta. acum insa faci parte din echipa Romaniei si reprezinti Romania.
Pai acum vin la vorba lui Pilhan. De ce atitia ani de munca, chin si cheltuieli ca Romania sa fie reprezentata de te miri cine?
Si pina la urma cine-i acest Raduta de face legea dupa bunul lui plac?
Are o balta in declin, care de 2 ani a iesit din circuitul international. De atunci face eforturi disperate sa o redreseza. Organizeaza concursuri cu invitatii pe care mai apoi il intituleaza CM (nerecunoscut de nimeni) iar acum inventeaza cupa natiunilor. Nu are nici un interes ca cistige Romania.
Balta se redreseaza numai daca cistiga cei de afara. Din cauza asta nici nu are nevoie de echipe tari.
A, mi-am adus aminte. doua locuri sunt ocupate de cei 2 baieri ai lui.

Sa vedem pe cine invita sa participe cu ei.
Astea sunt concursurile organizate de Raduta. Il doare in popou de pescarii Romani si de faima lor.