Desfasurare Cupa Iernii 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii 2013

Mesaj de Dan Mitranescu »

crysstyan2002 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
crysstyan2002 scrie: Ne place sa recunoastem sau nu sistemul actual e raul cel mai bun, aduce un oarecare echilibru singurul neajuns fiind noncombatul unor echipe dupa primele doua manse. Poate aici ar trebui sa gasim o solutie. George zicea ceva la un moment dat de clasament pe sectoare la finalul concursului si cred ca nu e o idee rea,
"Cel mai bun sistem" in care si ultimul clasat poate sa jongleze cu clasamentul la varf daca baga sau nu un singur peste la calitate ?
Pai si ce il baga din joben? Mai intai trebuie sa il prinda ! Acum o sa spui ca oricine poate face asta ca e chestie de bulan, dar sunt cazuri in care trebuie un peste destul de mare ca sa schimbi ceva. Cam cat bulan sa ai?
La mine pe sector au fost doua echipe care cu un peste m-au depasit la calitate si pentru asta am pierdut locul 2 si 60 milioane . Daca "negociam" cel putin 30 imi reveneau . :wink:
Vecinul de pe C si prietenul meu Maxx a prins un singur crap de 6 kg . Adica de 10 milioane kilu' pentru unii cu tupeu care faceau o livrare . :wink:

P.S. ai fost la concurs ? Daca imi spui cum te cheama am sa-ti spun mai multe lucruri care s-au petrecut si pe sectorul tau , nu numai pe al meu,ca vad ca vorbim cam nevinovati . :wink:

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

@Dan
Da am fost si numele meu e trecut la semnatura. Cred ca ti-ai facut prea multi "prieteni" iar unii dintre ei sunt dispusi sa te "arda" si gratis.
Clubul Sportiv Green Lake

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

crysstyan2002 scrie:@Dan
Da am fost si numele meu e trecut la semnatura. Cred ca ti-ai facut prea multi "prieteni" iar unii dintre ei sunt dispusi sa te "arda" si gratis.
Sa dea cu votka pe Mine Ca nu Au timp Ca aprinda chibritu.. :lol:
O ling toata....
Ultima oară modificat Mar Noi 05, 2013 23:11 de către Genes Florin, modificat 1 dată în total.
Balta Puiesti

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Cristian,in pescuit este ca in fotbal,orice echipa din lume care joaca cu Barcelona vrea sa castige :D

Dan Mitranescu
Veteran

Nu am vazut numele de reclama . :)
Muscatul de popou se poate face numai din spate . Asta este , nu am cum sa ma feresc. :D

Am observat si eu ce imi spui si este ultimul lucru pe care il doream . De aici vin si deceptiile pe care le exprimam anterior . Ce motive au "prietenii" aia de care spui sa ma arda gratis ?

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Dan Mitranescu scrie:
Muscatul de popou se poate face numai din spate . Asta este , nu am cum sa ma feresc. :D

Am observat si eu ce imi spui si este ultimul lucru pe care il doream . De aici vin si deceptiile pe care le exprimam anterior . Ce motive au "prietenii" aia de care spui sa ma arda gratis ?
Banuiesc ca unul din motive ar fi sa moara si capra vecinului. Al doilea probabil ca rezultatelle bune pe care le ai. Mai departe nu stiu ce sa zic....
Clubul Sportiv Green Lake

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Dan Mitranescu scrie:

Simplu, sa ,, arda" Barcelona acasa (Moara Vlasiei) :lol:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie: Vecinul de pe C si prietenul meu Maxx a prins un singur crap de 6 kg . Adica de 10 milioane kilu' pentru unii cu tupeu care faceau o livrare . :wink:
-----------
Anul trecut prietenul tau Borcan facea asemenea livrari la un ponton mai incolo noaptea ......Atunci l/ati ars pe Iohann . Crezi ca au uitat multi asta ? Atata timp cat in echipa ta se face non-combat si se livreaza peste ,ce tot faci pe Maria Tereza ?...... Aceste lucruri nu se uita si se intorc impotriva :wink: . Ai zis ca tu dormeai si nu sti nimic .....dar era echipa ta si raspundeati toti de fapte :wink:

Poate intelegi de unde se trage ....:wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Vecinul de pe C si prietenul meu Maxx a prins un singur crap de 6 kg . Adica de 10 milioane kilu' pentru unii cu tupeu care faceau o livrare . :wink:
-----------
Anul trecut prietenul tau Borcan facea asemenea livrari la un ponton mai incolo noaptea ......Atunci l/ati ars pe Iohann . Crezi ca au uitat multi asta ? Atata timp cat in echipa ta se face non-combat si se livreaza peste ,ce tot faci pe Maria Tereza ?...... Aceste lucruri nu se uita si se intorc impotriva :wink: . Ai zis ca tu dormeai si nu sti nimic .....dar era echipa ta si raspundeati toti de fapte :wink:

Poate intelegi de unde se trage ....:wink:
Asta cu livrarile o stii tu . A fost un peste pe care Vio l-a scos la noi pe ponton si Catalin l-a dus cu minciogul de fata cu arbitrii , ziua. A vazut toata lumea. Eu am dormit toata noaptea in cort , Florin in masina si Catalin a umblat pe toata balta , inclusiv la Iohann in stand unde s-a imbatat zdravan pe fond de oboseala. Altceva nu stiu.
De noncombat am spus eu peste tot nu trebuie sa-mi spui tu .Nu stiam pe cine ard . Am pescuit langa Vio David si Nelu Capitanu . Nu am putut sa prind asa cum nici George nu a putut sa prinda langa Nicusor , in acelasi concurs, etapa 2 . De ce l-am ars eu pe Iohann si nu voi prin noncombatul din mansa 2 ???

Eu nu cu noncombatul am ceva ci cu sistemul care permite si da frau liber acestui lucru.
Asa cum si voi spuneti pe fata ca faceti noncombat la fel spun si eu ca o fac pentru o echipa prietena cand oricum nu mai am sanse. De la asta si pana la razbunari este cale lunga.

Si Maxx a facut noncombat pentru mine in ultima noapte , George pentru Nicusor si cinci echipe pentru Dinescu . Cate or mai fi fost in alte combinatii. Inclusiv tu ai facut noncombat,recunoscut, pe calitate . Un cacat de competitie. Am sesizat si anuntat problema de nenumarate ori . Am incercat remedierea ei . Cine se complace ?

P.S. aia cu maria tereza nu o mai folosi cu mine !

iulixa

Mesaj de iulixa »

Stau si ma crucesc citind postarile referitoare la non-combat, livrari etc.
E atat de multa mizerie in sportul asta? Pana la urma avem o federatie pe masura fenomenului.
Mi-e greata...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”