La mine pe sector au fost doua echipe care cu un peste m-au depasit la calitate si pentru asta am pierdut locul 2 si 60 milioane . Daca "negociam" cel putin 30 imi reveneau .crysstyan2002 scrie:Pai si ce il baga din joben? Mai intai trebuie sa il prinda ! Acum o sa spui ca oricine poate face asta ca e chestie de bulan, dar sunt cazuri in care trebuie un peste destul de mare ca sa schimbi ceva. Cam cat bulan sa ai?Dan Mitranescu scrie:"Cel mai bun sistem" in care si ultimul clasat poate sa jongleze cu clasamentul la varf daca baga sau nu un singur peste la calitate ?crysstyan2002 scrie: Ne place sa recunoastem sau nu sistemul actual e raul cel mai bun, aduce un oarecare echilibru singurul neajuns fiind noncombatul unor echipe dupa primele doua manse. Poate aici ar trebui sa gasim o solutie. George zicea ceva la un moment dat de clasament pe sectoare la finalul concursului si cred ca nu e o idee rea,

Vecinul de pe C si prietenul meu Maxx a prins un singur crap de 6 kg . Adica de 10 milioane kilu' pentru unii cu tupeu care faceau o livrare .

P.S. ai fost la concurs ? Daca imi spui cum te cheama am sa-ti spun mai multe lucruri care s-au petrecut si pe sectorul tau , nu numai pe al meu,ca vad ca vorbim cam nevinovati .