Eu stiu asta si o spun de 4 ani !!!zfcristian scrie:Cum nu e frauda ?!?!?Dan Mitranescu scrie:Nu se intelege .
Nu se fura nimic ! Nu se face nimic impotriva regulamentului !
Regulamentul favorizeaza blaturile datorita sistemului pe puncte si a clasamentului de "calitate" care are diferente foarte mici si cu un singur peste poti sa te joci cu clasamentul , daca il "scapi'' sau nu . Sa prinzi cantitate ca sa il incurci pe unul de la varf este ceva mai greu si nu ai cum , dar sa te afli pe un loc cu pesti mari si sa prinzi cativa ( sau nu ) este destul de usor .
Asta se discuta .
Exemplele de non-combat nu sunt acuzatii de frauda ( si nici nu se pot proba ) ! Sunt lucruri care nu fac bine competitiei in sine . Incercam numai sa le remediem prin regulament.
Vezi ca sunt N prevederi ale Codului Penal care au formulari gen " ACTIUNEA DE A FACE SAU DE A NU FACE CEVA...."
De ce te mai duci la concurs daca te duci sa pescuiesti la sto ?!?!? Pentru cateva kg de bile care o sa le primesti pe viitor ?!?!
Dar cand unul nadeste in nestire eventual cu bulgari sau spombul langa cineva care se bate la podium cum se numeste ?!?!? Non combat sau cum ?!?!?
Nu se poate proba insa asa ca nu se pot aduce acuzatii. Totusi se face pe fata , pe fata .
Tot ce se poate face este sa se reduca posibilitatile de fraudare.
La acest moment ultimul clasat in concurs poate sa decida clasamentul la varf. Toata lumea poate sa influenteze clasamentul. Zeci de variante . Zeci de variante de a se gresi sutele calculele .
Si asta pentru ce ? Pentru ca inca unii cred ca stiu ei sa prinda pesti mari ... Sau poate asta este masca la tot ce am scris anterior !